{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - põhjus, miks sa võid reedel, 8. märtsil, oma unistused ellu viia (see ei ole seotud naistepäevaga :))

foto : pixabay / Pezibear     Astroloogide sõnul toob reede...

foto : pixabay / Pezibear

 

 

Astroloogide sõnul toob reedene päev meile erakordselt head õnne kaasa. Kuidas see aga võimalik on, seda vaatame lähemalt. 

Paljude inimeste salasoovid ja unistused on lähipäevil täitumas. Reedesel päeval on meie jaoks palju üllatusi varuks. Planeetide seis sellel päeval on väga hea. Nimelt peavad planeedid reedel väikest nõupidamist. Merkuur ja Neptuun sepitsevad plaane Kalade märgis, näidates meile kätte õige suuna, mis viib meid oma tõelistele unistustele lähemale. Tõelised unistused on need, mis on peidus hingesügavuses, kõige sügavamal alateadvuses, need on asjad, mille järele me tõelist igatsust tunneme. Need on unistused. Usud sa siis imedesse või mitte aga kui sa reedel natukenegi mõtled selle peale, mille täitumist sa sooviksid, võivad imed hakata aset leidma ja üsna ruttu. Merkuuril ja Neptuunil on sinu jaoks palju üllatusi varuks. 

 

 


Merkuur ja Neptuun võtavad juhtimise üle

Merkuur ja Neptuun on kõrvuti kaks korda aastas. Seega on tegemist harukordse võimalusega, millest tasuks kinni haarata. Suhtlemise- ja intellekti planeet Merkuur ulatab käe unistuste- ja idealismi planeedile Neptuunile. Mõlemad planeedid on sellel päeval Kalade konstellatsiooni 27. kraadil, astroloogide sõnul toovad mõlemad planeedid meile lootust ja head õnne. Merkuur ja Neptuun üheskoos aitavad meil leida võimalusi, kuidas viia ka kõige suuremad plaanid ellu. Mitmed head ideed peaksid tänu sellele reedel tekkima. Mitmed head võimalused avanema. Neptuun tõukab meid suuremalt unistama ja uskuma, et kõik on võimalik. Kahe planeedi jõud ja energia aitab meil ellu viia ka kõige suuremad unistused. 

 

 

Kuna Neptuun on Kalade märgis, innustab ta ka Merkuuri järgima oma eeskuju. Merkuuri deviis on aga järgmine: kes aitab end ise, seda aitab ka taevas. Seega tuleb ise olla ettevõtlik ja julge. Praegu on kõige õigem aeg, et olla ambitsioonikam ja sihtida kõrgemale. Praegu on õige aeg, et rääkida oma ideedest, plaanidest ja projektidest. Arutada ja küsida nõu. Võtta ulatatud abikäed vastu ja aidata ka ise. Sest nagu öeldakse: käsi peseb kätt. 


Milliste tähemärkide esindajaid see kõige rohkem puudutab? 

Merkuuri ja Neptuuni konjunktsioon puudutab küll kõiki tähemärke ent erineval moel. 

Neptuun on Kalade planeet, seega puudutab see kõigepealt Kalade tähemärgi esindajaid. Reedene päev peaks tooma Kaladele palju häid uudiseid. Mitmedki plaanid saavad sellel päeval ellu viidud. Sama kehtib ka teiste Veemärkide kohta. Ka Vähi ja Skorpioni tähemärgi esindajaid on ees ootamas üle ootuste hea päev, mis peaks neile palju õnne tooma. 

Merkuuri kaitsealuseid - Kaksikuid ja Neitsit - on ees ootamas väga hea päev, mil kõik võimalused on avatud. 

 

 

Oma osa õnne saavad ka Veevalaja, Kaalud ja Sõnn. Veenus Veevalajas toetab neid kõikides ettevõtmistes ja toob neile head õnne kaasa. Veevalaja peaks leidma reedel lahenduse oma probleemidele ning võimaluse, kuidas oma plaane ellu viia. Kaalude esindaja peaks saama hea uudise, tänu millele peaks üks tema unistustest täituma. Sõnn aga hakkab uskuma imedesse. 

Tänu Saturnile Kalade märgis hakkab ka Kaljukits rohkem imedesse oma elus uskuma. Jupiter muudab teda optimistlikmaks. Merkuur ja Neptuun toovad talle lootust. Üks olukord peaks lahenema, tänu sellele hakkab Kaljukits nägema asju taas paremas valguses ja uskuma oma õnnetähte. Sama kehtib ka Lõvi kohta, Päike on Kalade märgis ja saadab reedel Lõvile head õnne. Võib isegi juhtuda, et reedene päev toob talle ühe oodatud uudise. 

Ambur aga näeb ise oma silmaga, et imesid meie ümber juhtub iga päev. Kõikide märkide järgi peaks üks tema salasoovidest täituma juba üsna pea.


Kommentaare ei ole