{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähtkujude esindajatele meeldib maailma asju arutada?

foto : unsplash / HIVAN ARVIZU @soyhivan      "Ole...

foto : unsplash / HIVAN ARVIZU @soyhivan

 

 

 "Oled sa poolt või vastu? " 

Nende tähemärgi esindajatega debati pidamine võib olla üsna huvitav. Nad oskavad haaravalt kaasa rääkida igal teemal, nad tunnevad kõiki valdkondi ja on valmis rääkima nii poliitikast, kui ühiskondlikest probleemidest ning puudutama seejärel selliseid teemasid nagu mood ja muusika. Nende kolme tähemärgi esindajad tunnevad kõige vastu huvi, nad tahavad teada saada kõike, mis maailmas toimub. Neil on üsna originaalne vaatenurk ja mis kõige tähtsam : neile meeldib arutada kõikide teemade ümber. Erinevalt Vähi tähemärgi esindajast, kes tüdineb ruttu ära, eriti juhul, kui teised temaga nõus ei ole ja tema arvamust ei jaga. Kui sa tahad kellegagi maailma asju arutada, siis soovitame me sul teha seda nende tähemärkide esindajatega. 


Selle tähemärgi esindajale pakuvad kõik teemad huvi

KAKSIKUD

Juba väiksena, kui temalt küsiti, mis aine talle koolis kõige rohkem meeldib ja kelleks ta tulevikus saada tahab, oli tal raske vastata, sest Kaksikut huvitas kõik! Ta tahab kõike proovida ja kõike teha. Kuna ta aga ei ole võimalik pidada üheksat ametit ja harrastada kümmet huviala, on ta sunnitud valikuid tegema. Õnneks on talle jäetud võimalus arutleda nii palju, kui ta seda tahab ja ilmselt see ongi tema jaoks kõige tähtsam. Mida rohkem teemast kõrvale kalduda, seda rohkem see talle huvi pakub. Sest ta tahab kõik teemad läbi arutada. Ilmselt on ta oma suure suhtlemisvajaduse pärinud oma planeedilt Merkuurilt. Kaksikute trump aga seisneb selles, et tal on hästi suured teadmised aga mitte ühtegi kinnisideed. 

 

 


Selle tähemärgi esindajal on alati oma arvamus

AMBUR

Amburil on alati oma arvamus, mille ta peab välja ütlema. Ta on avatud meelega ja teadmishimuline. Kaksikutest eristab teda ainult see, et iga kord tuleb ta oma arvamusega lagedale. Ambur oskab rääkida tuliselt ning haaravalt, nii et teisedki teda kuulama jäävad. Ta on võimeline rahvamasse motiveerima. Selle omaduse on ta pärinud oma planeedilt Jupiterilt. Ta mitte ainult ei mõtle midagi, vaid usub ka ise oma sõnavõttu. Ta räägib sama innukalt poliitikast, vaimsetest teemadest kui psühholoogiast. Ta oskab sõnadega mängida ja on võimeline rääkima ka kõige tõsisematest teemadest. Tal on alati midagi huvitavat öelda, ükskõik siis, mis teemal jutt ka ei käi. Amburi trump seisneb selles, et oma jutuga annab ta ka teistele lootust ja teeb selgeks, kuidas kõik on kokkuvõttes suhteline. 


Selle tähemärgi esindaja näeb maailma teisiti

VEEVALAJA

Veevalaja tahab arutada, kuidas muuta maailma paremaks paigaks. Tema mõtleb tuleviku peale. Iga tema lause algab sõnadega : "Mis oleks, kui... ".  Veevalajal on alati tuhat head mõtet, kuidas oma tulevikuplaane ellu viia. Veevalaja on Uraani kaitsealune, Uraan on aga mässumeelne ja uuendusliku maailmanägemusega planeet. Ühiskondliku intelligentsuse planeet. Iga kord, kui Veevalaja satub kellegagi laua taha, kasutab ta võimalust, et juhtida teema selle peale, mis on valesti maailmas, mis ei toimi ja mis võiks olla paremini. Ta on alati teistest sammuvõrra ees oma ideedega. Tema trump seisneb selles, et tal on hea huumorimeel, mis juba eos aitab igasuguseid vaidluseid ära hoida. 




Kommentaare ei ole