{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks võib märtsikuu tulla natuke keerulisem

foto : unsplash / Jordan Steranka     Kui osade tähemärkide...

foto : unsplash / Jordan Steranka

 

 

Kui osade tähemärkide esindajatele toob märtsikuu head õnne kaasa, siis teiste jaoks tõotab see kuu tulla pigem pingeline ja stressirohke. Kosmiline loterii ei säästa kedagi. Aga nagu meie kallid Skorpionid seda omast käest teavad, tuleb mõnikord käia varjude maailmast läbi selleks, et pääseda taas valguse kätte. 


Mille pärast märtsikuu tõotab tulla nii pingeline? 

Planeedid taevas liiguvad, moodustades uusi ühendusi. See toob paljudele head õnne kaasa, teiste jaoks võib tuua aga pingeid. Kuu alguses on Marss, Veenus ja Pluuto konjunktsioonis Veevalaja märgis. Veevalaja on aga mässumeelne tähemärk, kes innustab ka teisi tegema oma elus revolutsiooni. Kõik see võib võtta täiesti uue suuna, tekitades soovi muutuste järele. Merkuur ja Päike on samal ajal liitumas Saturniga Kalade märgis. See aga võib tähendada samal ajal unistuste täitumist, kui illusioonide purunemist. 

Päike siseneb Jäära märki 20. märtsil, koos sellega muutub aga valitsev energia. Uued ideed ja uued plaanid ootavad elluviimist. Kuidas ka ei ole, märtsikuu tõotab tulla natuke keerulisem osade tähemärkide jaoks. 

 

 

 

LÕVI

Lõvi ei jõua kevade algust ära oodata, sest kevadel lähevad ilmad ikka päikselisemaks ja soojemaks. Kui Päike siseneb Jäära märki, tunneb Lõvi, nagu algaks uus ajajärk tema elus. Tal on tuhat plaani peas ja tuhat tegemist käsil. Ta ei püsi siis enam pudelis ka paigas. Tema plaanid hakkavad taas liikuma õiges suunas. Ainuke probleem kõige selle juures seisneb selles, et Lõvil võivad kõikide nende tegemiste ja ettevõtmiste juures tekkida tõsised suhtlemisprobleemid. Võib juhtuda, et viies oma plaane ellu, unustab ta kõik muu enda ümber. Kui ta ei taha teistele haiget teha, peab ta leidma kuldse kesktee. Ta peab panema prioriteedid paika, et stress tema üle võimust ei saaks. 

 

AMBUR

Ambur peab märtsis rohkem pingutama ja vaeva nägema selleks, et hoida oma elu tasakaalus. Amburile meeldib, kui tema ümber on tegevust ja liikumist, talle meeldib see, kui tal on tuhat toimetust kogu aeg käsil. Päikese ja Merkuuri sisenemine Jäära märki mõjub talle eriti inspireerivalt. Ainult, et soovides korraga liiga palju teha, võib ta iseennast seejuures täiesti ära kaotada. Ta ei saa isegi parema tahtmise juures kõike teha, mida ta tahab ja kõigile appi minna. Ka tema peab panema prioriteedid paika. Ta peab valima, mis on tema jaoks kõige tähtsam. Kui ta seda ei tee, võivad tema plaanid minna vett vedama. 

 

 

 

NEITSI

Märtsis hakkavad Neitsi asjad kiiremini arenema. Uued võimalused tekivad, mitmed kokkulepped saavad sõlmitud. Neitsil on mitu trumpi varuks ja see on väga hea. Ainuke probleem seisneb selles, et tubli Maamärgina ei meeldi Neitsile ootamatused, tema tahab kõike organiseerida ja planeerida. Ainult, et nii tehes magab ta kõik head võimalused kinni, sest kui ta lõpuks tegutseda otsustab, võib olla juba liiga hilja. Planeetide seis võib tekitada Neitsis tõsist stressi selle tõttu sellel kuul. Tal ei jää muud üle, kui tal tuleb leppida muutustega ja sellega, et kõik ei pruugi minna nii nagu tema seda sooviks. Neitsi peab võtma vabalt, lõpetama muretsemise tuleviku pärast ja lihtsalt laskma asjadel kulgeda mõnikord omasoodu.



Kommentaare ei ole