{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal kõige rohkem õnne?

  foto : unsplash / Matheus Bertelli    Teeme ülevaate sell...

 

foto : unsplash / Matheus Bertelli

 

 Teeme ülevaate sellest, milline päev peaks sinu tähemärgile kõige rohkem õnne tooma sellel nädalal! Planeetide seis muutub kogu aeg ja sellepärast ei sarnane ükski nädal eelmisele. Millisel päeval sinul sellel nädalal veab kõige rohkem?


JÄÄR - reede, 8. märts

Reedel kohtuvad Kuu ja Marss (Jäära planeet) Veevalaja märgis Veenuse lähedal. Teiste sõnadega tähendab see seda, et reedel võib Jäär usaldada oma head nina ja sisemist häält, mis juhatab teda õiges suunad ning toob head võimalused koju kätte. Lisaks sellele tundub, et ka pühapäev 10. märts toob Jääradele head õnne, kuna Merkuur siseneb sel päeval Jäära konstellatsiooni.


SÕNN - teisipäev, 5. märts

Öeldakse, et raha ei lõhna, aga ometi tunneb Sõnn sellel teisipäeval kaugelt raha lõhna ära. Planeedid teevad kõik, et Sõnn saaks ühel või teisel moel teisipäeval raha juurde. Tänu kõikidele õnnelikele juhustele, saab Sõnn hakata juba suuremaid plaane tegema. Ta hakkab kindlustama oma majanduslikku seisu ning organiseerima oma elu hoopis teistmoodi. Mitmed väga head rahalised võimalused on tekkimas just teisipäeval.


KAKSIKUD - reede, 8. märts

Reedel leiab aset üks nähtus, mis viimati juhtus aasta tagasi. Nimelt kohtub Kaksikute planeet Merkuur reedel Neptuuniga taevalaotuses. Kahe planeedi kohtumine toob aga Kaksikutele head õnne kaasa ning aitab tal oma plaane ellu viia. Tänu sellele leiab Kaksik isegi võimaluse, kuidas üks oma unistustest ellu viia. 

 

 

 

VÄHK - pühapäev, 10. märts

Ka reede, 8. märts toob Vähi tähemärgi esindajatele head õnne kaas. Pühapäev peaks tulema aga veelgi parem. Pühapäeval on taevas noorkuu Kalade märgis. Vähi märki valitsev Kuu kohtub sellel päeval Päikesega. Kalad on Veemärk, nagu Vähk, seega peaks pühapäevane päev tooma Vähile mitu head uudist. 

 

LÕVI - pühapäev, 10. märts

Pühapäeval on taevas noorkuu Kalade märgis, mis toob Lõvikesele head õnne kaasa. Nädalavahetus peaks tooma ta ellu ka armastust. 

 

NEITSI - teisipäev, 5. märts

Teisipäevasel päeval on Neitsi jaoks mitu head üllatust varuks. Planeedid toetavad teda kõikides ettevõtmistes. Tänu sellele peaks kõik, mida ta puudutab, muutuma kullaks. Jupiter toob talle häid võimalusi kätte.

 

KAALUD - reede, 8. märts

Kuu ja Veenus liidavad oma energia reedel, tuues sellega Kaaludele head õnne kaasa. Reedene päev toob Kaaludele ühe oodatud hea uudise.

 

SKORPION - reede, 8. märts

Merkuur ja Neptuun kohtuvad taevas sellel päeval. Tänu sellele on Skorpionit ees ootamas väga ilus päev. 

 

 

 

AMBUR - pühapäev, 10. märts

Peale viimast suhteliselt keerulist kuud Amburi jaoks, kui Merkuur oli Kalade märgis, saab ta lõpuks ometi taas rahulikult hingata. Merkuur siseneb pühapäeval Jäära konstellatsiooni (Jäär on tulemärk nagu Jäär). Tänu sellele on kindel, et Amburit on ees ootamas väga hea nädalavahetus ja ta leiab põhjust rõõmustamiseks.

 

KALJUKITS - teisipäev, 5. märts

Ilma ainsagi kahtluseta ulatavad planeedid Kaljukitsele teisipäeval abikäe. Kuu on sel päeval Kaljukitse märgis ja toob talle head õnne kaasa. Uraan, Jupiter ja Neptuun toovad talle aga häid võimalusi kaasa. 

 

VEEVALAJA - reede, 8. märts

Praegused ajad ei ole Veevalaja jaoks kõige paremad. Reedel on tal aga tuul purjedes. Kuu moodustab väga hea aspekti Marsi ja Veenusega. Teisipäev peaks tooma Veevalajatele mitu head uudist.

 

KALAD - reede, 8. märts

Naistepäev toob Kaladele head õnne kaasa sellel nädalal. Tänada võib ta selle eest Neptuuni ja Merkuuri, kes kingivad Kaladele ilusa päeva. Boonusena toovad planeedid Kaladele head õnne ka pühapäeval, 10. märtsil, kui noorkuu on tema märgis. 

 

 


Kommentaare ei ole