{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline erinevus on veebruari- ja märtsikuus sündinud Kaladel?

  foto : unsplash / JC Gellidon     Kui ka sina tunned...

 

foto : unsplash / JC Gellidon

 

 

Kui ka sina tunned horoskoopide vastu huvi, siis ilmselt oled sa teadlik, et kõik tähemärgid ei sarnane. On inimesi, kes on sündinud samas tähtkujus, ent ometi erinevad nagu öö ja päev. Vaatame lähemalt, milline erinevus on veebruari- ja märtsikuus sündinud Kaladel. 


Mida tähendab dekaan? 

Dekaan tuleb ladinakeelsest sõnast ja tähendab kümmet. Seda arvesse võttes jagunevad igas tähtkujus sündinud inimesed kolme gruppi. Näiteks ütleme, et sa oled Lõvi, sest Päike oli sinu sünni ajal Lõvi konstellatsioonis. Päike veedab ühes tähtkujus 30 päeva. Kümme esimest päeva moodustavad esimese dekaani, järgmised kümme teise dekaani jne. Neil, kes on sündinud teises dekaanis, on olemas kõik tähemärgile loomupärased omadused. Need, kes on sündinud esimesel dekaanil, on rohkem piiripeal, seega on neil ka midagi eelmisest tähemärgist ehk siis Lõvide puhul natuke ka Vähi tähemärgile omaseid jooni. Sama kehtib ka kolmanda dekaani kohta, kus hakkab tunda andma Neitsi tähemärgi mõju. 

 

 


Millised on veebruarikuus sündinud Kalad? 

Esimesel dekaanil sündinud Kalad (20 - 29. veebruar), on kõige heatahtlikumad ja kõige suurema südamega. Ent samuti kriitilisema meelega. Öeldakse, et neil on mõned sarnasused Veevalajatega. Nad on natuke jonnakamad ja kangekaelsemad, kui teised Kalad. Mõtlevad rohkem selle peale, kuidas muuta maailma paremaks paigaks. Nad on originaalsemad, kui teise ja kolmanda dekaani Kalad. Veebruaris sündinud Kalad võivad vajadusel häält tõsta. Nemad on ka need, kellel tulevad sageli nii head ideed, mida teised järele hakkavad tegema. Niipea, kui tema ideed koguvad populaarsust, kaotab ta aga ise nende vast huvi. Veebruarikuus sündinud Kalad on ekstraverdid, ratsionaalsed ega lase emotsioonidel enese üle nii kergesti võimust võtta. 


Millised on märtsikuus sündinud Kalad? 

Märtsis on sündinud niiöelda puhtad Kalad. Teise dekaani Kalad (1 - 10. märts) on suured unistajad. Nad tunnetavad oma südames, kui midagi on juhtumas, nad oskavad teisi ära kuulata, nad on varustatud tugeva intuitsiooniga. Mõned arvavad, et nad on üleloomulike võimetega. On neil tõesti võime näha seda, mida teised ei näe? Astroloogide sõnul on Kalad täiesti müstilised olevused. Teises dekaanis sündinud Kaladel on võime näha teisi läbi ja lugeda teiste mõtteid. Kahtlemata on neil selline anne sellepärast, et nad on teiste vastu nii kaastundlikud ja ise nii vastuvõtlikud. Nad on väga tundlikud, alati teistega ühenduses.

 

 


Millised on märtsi keskpaigas sündinud Kalad? 

Kolmanda dekaani Kaladest (11 - 20. märts) on kõige raskem aru saada. Nende iseloomus on natuke Kalade tähemärgist ja natuke Jäärale omast ehk teisisõnu sodiaagi viimasest ja esimesest märgist. Võta näiteks introvertne Veemärgi all sündinud Kala ja lisa temasse paar tilka ülevoolavat ja tormakat Jäära. Tulemuseks on täiesti omapärane nähtus - loomeinimene, kes võib tundide kaupa täiesti omaette heliteoseid luua ja siis korraga minna mõnele üritusele rokkmuusikat kuulama. Märtsi keskpaigas sündinud Kalad on sama suure südamega, kui teisedki aga natuke tugevama ja kangema iseloomuga, kui teised.

Kommentaare ei ole