{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad on sündinud märtsikuus?

  foto : unsplash / Tomas Jasovsky    Märtsikuu on astroloo...

 

foto : unsplash / Tomas Jasovsky

 

 Märtsikuu on astroloogias väga tähtis, sest just märtsis algab uus astroloogiline aastaring, mis lõppeb Kalade märgiga ja algab Jääraga. Astroloogide uus aasta algab alles kevadel. Märtsikuu, mis kannab initsiatiivi- ja julguse planeedi Marsi nime, on kõikide muutuste kuu. Märts on kevade algus, uus looduse aastaring algab märtsis. Päevad muutuvad pikemaks ja valgust on rohkem. Kõike seda valitseb aga märtsis kahe tähemärgi energia : ühega lõppeb üks sodiaagiaasta, teisega algab uus aastaring. 

 

Kuni 20. märtsini : KALAD

Kalad on sodiaagiringi ja talve viimane märk. Kalad on otsekui lõpu ja uue alguse vahel. Midagi ülemineku sarnast. See ilmselt seletabki, miks neid nii palju köidab kõik, mis on üleloomulik ja müstiline ning mida silmaga näha ei saa. Kalad on intuitiivsed, nad on harjunud usaldama iseennast ja kuulama oma sisemist häält. Nad on kõige empaatilisemad ja tundlikumad kõikidest tähemärkidest.  Nii nagu kevadine tulvavesi aitab maal valmistuda kevade saabumiseks, aitab Kalade esindaja teisi tänu oma heatahtlikkusele, kaastundlikule loomusele ja armastusele. Kalade armastus on tingimusteta armastus. 

 

 

Kalad on oma hingelt kunstnikud, nad sobivad loometööle. Selle ande on nad pärinud oma planeedilt Neptuunilt - unistuste- ja alateadvuse planeedilt. Kalad sobiksid hästi tööle psühholoogidena või meditsiini valdkonda. Kalad tahavad tunda, et neid on vaja, et nad saavad olla kasulikud. Nad on ohvrimeelsed ja isetud inimesed, kes on alati valmis teisi aitama ega looda seejuures midagi tagasi saada.


Alates 21. märtsist - JÄÄR

Jäär ei taha olla osa hallist massist. Tema tahab juhtida, silma paista ja olla see, kes annab käsklusi. Jäär on sodiaagiringi kõige esimene märk, kes võtab Kaladelt teatepulga üle. Jäär on Tulemärk : ta on impulsiivne, energiline ja kirglik. Ta on see, kes näitab teed teistele. Jäär on alati valmis uusi väljakutseid vastu võtma, alati otsimas oma ellu põnevust. Selle kõige eest võlgneb ta tänu oma planeedile Marsile. Jäär on nagu tulesäde.

Ta on ettevõtlik ja tahab näidata, et tuleb üksi oma eluga toime. Ta tahab ise otsuseid vastu võtta. Ta on keevavereline ja temperamentne. Ta tahab tõestada kõigile, milleks ta võimeline on. Ta ägestub ruttu ja tegutseb impulsiivselt. Öeldakse, et ta on otsekohene, järsk ja kangekaelne. Kuidas ka ei ole, vähemalt seda võib öelda, et valetada Jäär ei oska.


Kommentaare ei ole