{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Mao aastal sündinud Vähid

     Mao aastal sündinud Vähid on väga salapärased. Keerulise iseloomuga, raske on nende tõelist loomust mõista. Õrn ja tund...


 

 

 Mao aastal sündinud Vähid on väga salapärased. Keerulise iseloomuga, raske on nende tõelist loomust mõista. Õrn ja tundlik Vähk saab jõudu juurde tugevalt ja külmavereliselt Maolt. Tänu sellele ei ole Vähike enam nii närviline ega kahtle nii palju iseendas. Mao aastal sündinud Vähk võib olla aga pika vihaga ja kättemaksuhimuline. Ta on varustatud tugeva intuitsiooniga, ta ei pea midagi uurima ega küsima, ta teab ja aimab. Ta loeb inimeste hingi nagu avatud raamatut. Sellepärast tuleb temaga suheldes olla äärmiselt ettevaatlik, sest ta näeb sind läbi. Ta ei andesta solvamist, talle ei meeldi märkused, mida tema kohta tehakse. Üldiselt on ta aga meeldiv ja rõõmsameelne inimene, kellele meeldib teistega suhelda. Ta on intelligentne, ettenägelik, hästi kasvatatud ja oskab suhelda. Täis positiivseid emotsioone. 

Ta jätab enesest mulje, kui inimesest, keda võib tõsiselt võtta ja kes on enesekindel. Talle ei meeldi liigne tormamine ja sagimine, ta tahab oma tööd teha täpselt ja kaalutletult. Ta eksib harva. Ta eelistab oma mugavat harjumuspärast elu ega armasta seiklusi, mille kohta ta ei tea, mida see talle kaasa võib tuua. Parem jääb ta koju ja on rahus. Ta on üsna tugeva isiksusega inimene, kes ei vaja teiste abi ega nõuandeid. Mõnikord, kui ta endale midagi pähe võtab, võib sellest saada tõeline kinnisidee, see võib aga hakata teisi ärritama pikapeale. Talle piisab täiesti iseendast, ta ei vaja teisi ja on väga väärikas. Ta ei karda üksindust - otse vastupidi - talle meeldib, kui tal lastakse rahus olla nii, et ta saab teha seda, mida ta tahab. Ta vajab palju isiklikku ruumi, talle meeldib mõtiskleda elu ja olu üle. Samal ajal oskab ta ka elu nautida ja lõbutseda, ning vajadusel olla ka suures seltskonnas. 

 

 

Tal on oskus kasutada teiste nõrkusi oma isiklike eesmärkide elluviimiseks ära. Ta on väga tugeva intuitsiooniga, mõistab teiste hinges valitsevat esimesest pilgust ja ilma, et nad midagi ütlema peaksid. Ta on alati rahulik end temas on mingi salapära, mis teisi lummab. Vähesed julgevad temaga vaielda. Ta teab alati, mida teha, nagu näeks ta ette seda, mis tulevikus toimuma hakkab. Ta on nii enesekindel, et teised talle pimesi järgnevad ja usaldavad tema arvamust. Ehkki oma sisemuses võib ta tunda - nagu kõik teisedki Vähid - kahtlusi. Ent Mao rahu aitab teda ka kõige raskematest ja keerulisemates olukordades toime tulla ja tänu sellele suudab ta säilitada rahu. 

Ta on erakordne inimene : tal on hea süda, mida ta aga teiste eest kiivalt varjab. Väga raske on aru saada, mis tujus ta parajasti on, sest ta ei näita kunagi midagi välja. Ühest küljest on ta kaastundlik ja hooliv oma lähedaste vastu, teisest küljest aga võib ta käituda enesekeskselt ja olla lihtsalt suur egoist. Kui ta midagi teeb, mõtleb ta enne kõike enda peale. Selle tõttu käitubki ta erinevalt, vastavalt olukorrale. Ent ta on alati meeldiv, ka siis, kui ta peaks vihastama. Hoolimata kõikidest probleemidest, mis tal olla võivad, katsub ta alati ise lahendused leida ega otsi abi. Ehkki abipakkujaid on ta ümber palju. Temas on midagi, mis tõmbab teisi ligi. 

 

 


Armastus

Ta meeldib vastassoole. Ta on väga atraktiivne inimene. Ta on enesekindel, seega on tema see, kes tahab peres võtta juhtimise ja organiseerimise enese peale. Ta on armukade ja jonnakas inimene. Partnerina väga nõudlik, ta usub ise, et on väärt ainult parimat. Võib muutuda despootlikuks.

Peale seda, kui ta on oma ellu kellegi aga leidnud, unustab ta oma iseseisvuse. Ta on õrna südamega ja ootab, et tema eest hoolitsetakse. Talle meeldib tema kodu. Ta tahab nautida oma lähedaste seltskonda ja elada rahus. Oma lähedaste pärast on ta kõigeks võimeline. 

 

 


Töö

Ta on ettevaatlik ega otsi taga uhkust, au ega kuulsust. Ta ei unista kõrgest ametipostist. Ta tegutseb pigem aeglaselt, kaalub kõiki võimalusi ja paneb rahulikult oma eesmärgid paika. Kui ta on mingi otsuse aga langetanud, viib ta ka kõik oma plaanid ellu. Talle ei meeldi riskida, ta ei hakka tegelema millegi kahtlasega isegi siis, kui talle lubatakse selle eest suurt kasu. Ta on väga töökas inimene. Raha ei jäta teda ükskõikseks ent ta mõtleb pigem praktiliselt ja on kokkuhoidev. 

Ta on nii meeldiv inimene, et teab, kuidas leida teed teiste südamesse. Ta on ka emotsionaalne ja mõnikord jonnakas ning kapriisne, ent ta suudab kohaneda iga uue olukorraga. Selle tõttu saaks temast hea näitleja, sest tal on tõesti annet selle ameti peale. Muidu aga sobiks talle hästi ka hariduse valdkond. Tal on hea veenmisoskus ja ta oskab ennast hästi väljendada.

Kommentaare ei ole