{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Mao aastal sündinud Skorpion

     Mao aastal sündinud Skorpion on üsna keerulise iseloomuga, võiks isegi öelda : raske isiksusega. Ta võib teinekord käit...


 

 

 Mao aastal sündinud Skorpion on üsna keerulise iseloomuga, võiks isegi öelda : raske isiksusega. Ta võib teinekord käituda täiesti ootamatul moel. Ta on tugeva tahtejõuga. Ta teeb alati seda, mida tema tahab. Ta on võimeline teisi lummama, sest temas on midagi paeluvat. Kõik kuulavad tema soove ja teevad tema tahtmist. Ta on kangekaelne, äkiline, kaval ja halastamatu oma vaenlaste vastu. Samal ajal aga tahab ta hoida teistega häid suhteid ja leida oma hingerahu. Tal on üldiselt palju sõpru, huvialasid ja tegemisi. Mõnikord aga meeldib talle isegi olla üksi. 

Mao aastal sündinud inimene ei väsi kunagi, ta pakatab energiast. Tal on suured soovid, ta on valmis kõik tegema, et viia oma unistusi ja tahtmist ellu, teda ei peata ükski takistus. Ta ei huvitu teiste arvamusest - vastpidi - ta ei pea kinni käsklustest. Ta usaldab oma intuitsiooni ja isiklikke tundeid. Ta on intelligentne, õiglane ent mõnikord agressiivne. Ta on sündinud juhtima ja võitma. Ta ei hakka kellegi ees roomama ega ootama alandlikult abi. Ta on tugeva isiksusega, üleolev ega vali oma sõnu. Tal tuleb elus tegemist teha mõningate raskuste ja takistustega. Vihane Mao aastal sündinud Skorpion on aga väga ohtlik ja kaval, sellisel puhul on kõige targem hoida temast eemale. 

 

 

Ta on meeldiv ja karismaatiline inimene, kes tõmbab enesele kõikide tähelepanu isegi, kui ta midagi ei ütle. Ta on lummab ja paeluv ega jää kunagi märkamatuks. Ta on hea suhtleja, tema ümber on alati palju inimesi. Ta on natuke salalik ega räägi kellelegi oma isiklikest saladustest. Ta on elava loomusega, arukas ja tark, ta aimab seda, mis teiste hinges toimub ja mis tujus nad on. Ta on võimeline analüüsima iga situatsiooni viimsete detailideni. Teised peavad teda aga lihtsaks inimeseks, kellega on tore suhelda ja rohkem neid ei huvitagi. 

Ta on ambitsioonkas ja tahab jõuda oma eluga heale järjele. Talle meeldib käsklusi anda, ta on nõudlik ja range samaaegselt. Kui keegi peaks teda solvama või alandama, ei andesta ta iialgi. Ta viib alati oma eesmärgid ellu, tegutseb otsusekindlalt ja kiirelt ka kõige suurema ohu korral. Ta on võimeline inimesi mõjutama. Tavaliselt saadab teda edu. Kõik on ainult aja küsimus, sest varem või hiljem viib ta oma unistused ellu. Mao aastal sündinud Skorpion võib olla su sõber või vaenlane, vahepealset võimalust lihtsalt ei ole, sest ta ei jäta kedagi ükskõikseks. 

 

 


Armastus

Ta oskab meeldida ja flirtida. Ta on väga atraktiivne ja populaarne vastassoo seas. Oma paarisuhtes on püksid alati tema jalas, tema otsustab, mida teha, tema arvamus maksab. Oma kaaslase arvamust ei pea ta nii tähtsaks. Ta on mitmepalgeline ja võib muutuda iga hetk, sõltuvalt olukorrast. Oma kaaslase vastu on ta tähelepanelik, väga armukade ja romantiline. 

Ta leiab, et ta kaaslane kuulub talle, raske on talle selles mõttes vastu vaielda. Ta on väga autoritaarne kuju. Temaga ei ole mõtet vaidlema hakatagi. Ärritudes on ta võimeline tegema midagi, mida tal hiljem kahetseda tuleb, ta ei oska ennast absoluutselt kontrollida. Ta ei talu petmist ega reetmist, on range ja nõudlik oma lähedaste vastu. Ta räägib harva oma tunnetest. Samas on ta väga tähelepanelik oma pereliikmete vastu, pühendudes täiesti neile. Talle meeldib ta kodu ja ta teeb kõik, et ta lähedastel millestki puudust ei tuleks. 

 

 


Töö

Ta on külmavereline ja teab, kuidas edu saavutada igas valdkonnas. Ta oskab hoida häid suhteid õigete inimestega. Ta on töökas ja kaine mõistusega. Ta tahab võimule pääseda ja võib selle jaoks kasutada kavalust. Ta on tugev vastane, kes ei salli konkurentsi. Ta on valmis suuri ohverdusi tooma selleks, et ta ettevõttel läheks hästi.

Ta võib valida ükskõik millise ameti. Ta on praktilise mõtlemisega ja ettevaatlik, ei saa töötada seal, kus tema tööd ei hinnata. Ta on harjunud elama üsna laialt ja vajab sellepärast raha. Talle sobiks selline töökoht, mis nõuab riskide võtmist ning kiirete otsuste langetamist. Temast saaks ka hea loomeinimene, näiteks muusik või kirjanik. 

Kommentaare ei ole