{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Mao aastal sündinud Jäär

     Mao aastal sündinud Jäär on tugeva tahtejõuga inimene. Ta ei ehita õhulosse ega käi ringi pea pilvedes. Ta eelistab sel...


 

 

 Mao aastal sündinud Jäär on tugeva tahtejõuga inimene. Ta ei ehita õhulosse ega käi ringi pea pilvedes. Ta eelistab selle asemel tegutseda. Samas ta ei torma pimesi ega ole harjunud kiirustama, ta on ettevaatlik inimene. Tal ei ole kombeks ka arvestada teiste arvamustega, ta ei vaja teiste abi ega nõuandeid. Ta on tõsise ellusuhtumisega inimene, kes on harjunud mõtlema. Ta ei veeda oma aega tühjade asjade peale. Ta on tark, õiglane ja teab alati, kuidas igas olukorras käituda. Tark Madu annab Jäärale ettenägelikkuse võime, tänu sellele õnnestub tema käes kõik. Ta haarab alati kõikidest headest võimalustest kinni ja viib oma eesmärgid ellu. Ta on mõjuvõimas isik, kelle arvamusega arvestatakse. Mõnikord võib aga öelda kõik välja, mis ta tegelikult mõtleb ja tõmmata sellega endale pahandusi kaela.

Ta on inimene, kes jõuab oma elus väga kaugele. Ta on võimeline jõudma tippu! Ta on väga tark ja ettevaatlik, suurte oskuste ja laiade teadmistega. Ta ei ole harjunud tegutsema spontaanselt ja ootamatult. Ta elab korrapärast elu, kus ei ole kohta kaosele ega segadusele. Ta on ääretult tark nagu kõik Mao aasta inimesed, Mao energia juhatabki Jäära õiges suunas. Tänu sellele on kõik tema teod hoolega järele kaalutud. Ta on harjunud infot üle kontrollima ning peab oluliseks detaile. Alles siis, kui ta on kõik üle kontrollinud, on ta valmis tegutsema. 

 

 

Samal ajal ei tea keegi, mida ta tegelikult oma peas mõtleb. Ühest küljest on ta rahulik ja väga enesekindel, teisest küljest võib ta olla üsna muutliku tujuga. Mõnikord võib ta muutuda liiga emotsionaalseks ja korda saata korvamatuid vigu, muutes sellega iseenda elu raskemaks. Sellisel puhul pääseb võimule impulsiivse ja jonnaka Jäära energia, sest Jäär on harjunud tegema ainult oma tahtmist. Mao aastal sündinud Jäär peab õppima paremini ennast vaos hoidma. Selleks aga vajab ta rahulikku keskkonda. Ta surub oma tahtmist teistele peale ja on pika vihaga ega andesta kunagi oma vaenlastele.

Ta on väga tark ja meeldiv inimene. Mao aastal sündinud Jäär ei ole nii suur egoist nagu teised Jäärad, ta katsub hoida oma suhteid teistega. Ta on alati viisakas ja tähelepanelik ning vaidleb harva. Ta oskab anda head nõu ning on usaldusväärne inimene, keda austatakse kõrgelt. Tema lähedased teavad, et just tema on võimeline leidma lahendusi ka kõige keerulisematele probleemidele. Tavaliselt jõuab ta oma eluga majanduslikult heale järjele. Ta tahab endale lubada ilusat elu. Ta on töökas, ei vaja raha, sest seda on tal piisavalt. Ta võib muutuda aga ahneks. Ta on harjunud koostama eelarvet ega osta asju, mida ta ei vaja. 

 

 


Armastus

Ta on nii läbinägelik, et teab kohe suhte alguses, kas maksab üldse seda tutvust jätkata või mitte. Oma tundeid ei ole ta harjunud aga välja näitama. Tundub, nagu mitte miski ei puudutaks teda. Tema partner ei saa iialgi teada, mis tema südames tegelikult toimub. Mao aastal sündinud Jäär tahab jälgida kõigepealt inimest, kellega ta suhet on alustamas ning seejärel järeldusele jõuda. Ta hakkab omapoolset huvi välja näitama alles siis, kui on jõudnud selgusele, kas ta üldse tahab selle inimesega suhelda või mitte.

Temaga usaldusliku suhte loomine ei ole sugugi kerge. Isegi tema lähedased ei tea, mida ta tegelikult tunneb ja mida ta mõtleb. Ta on alati rahulik, ta ei otsi konflikte, hoiab skandaalidest eemale ega hakka omavahelisi arveid klaarima. Partnerina on ta tähelepanelik, ta ei oska petta ega truudust murda. Ta ootab vastu armastust ja imetlust. Tema lähedased peavad teda võtma sellisena nagu ta on - koos kõikide heade ja halbade külgedega.

 

 


Töö

Mao aastal sündinud Jäär on väga töökas ja sihikindel. Kõik intellektuaalsed tööd sobivad talle hästi : teadus, meditsiin, tehnika. Tavaliselt teeb ta hiilgavat karjääri. Ta valib endale ameti selle järgi, mille järele ta tunneb oma südames kutsumust. Ta on intelligentne ja ettenägelik inimene. Ta ei taha sõltuda mitte kellestki.

Töö juures peab ta ennast kõige tähtsamaks, ta tahab ise võtta kõik otsused vastu. Ta tahab olla esimesel ja kõige tähtsamal kohal. Tema kolleegid peavad sellega varakult leppima, et just tema annab vajalikud juhtnöörid. Ta on pädev ja kompetentne töötaja, sellepärast teda kuulataksegi. Tal ei ole aega raisata niisama lobisemise peale, ta peab selle jaoks oma aega liiga väärtuslikuks. Ta tahab ennast kogu aeg edasi täiendada ja õpib sellepärast kogu elu.

Kommentaare ei ole