{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kurikuulus Merkuuri retrograad on algamas 2. aprillil

foto : unsplash / NASA     Merkuuri retrograad on t...

foto : unsplash / NASA

 

 

Merkuuri retrograad on taas algamas. See tekitab samaaegselt nii stressi, kui ärevust. Suhtlemise planeet Merkuur on otsustanud hakata tagurpidi liikuma aprillis. Mida see omadega kaasa tuua võib? Sekeldusi, olmeprobleeme, möödarääkimisi, arusaamatusi, palju ootamatuid üllatusi - tegemist on segadust tekitava perioodiga. Õnneks on sellel ka meie jaoks midagi head varuks, kõik ei ole ainult negatiivne. 

 

Kõikide astroloogide poolt oodatud suursündmus on jälle kätte jõudmas. Põhjus aga, miks Merkuuri retrograadi peetakse kurikuulsaks, on see, et tavaliselt toob see kaasa nii palju sekeldusi, et tundub nagu kõik oleks korrast ära. 

 

 Mis tegelikult juhtub Merkuuri retrograadi ajal? 

2 - 25. aprillini on Merkuur retrograadis Jäära märgis. Astronoomiliselt tähendab see seda, et planeet siseneb orbiidile, jättes mulje nagu tiirleks ta aeglasemaks või hakkaks hoopis tagurpidi liikuma. Tegemist on täiesti tavalise nähtusega, milles pole mitte midagi erakordset, sest Merkuur on igal aastal retrograadis kolm kuni neli korda iga 88 päeva tagant. Astroloogia aga tugineb energial. Seega, kui suhte- ja intellekti planeet Merkuur muudab suunda, on kõik meie elus pea peal. See võib põhjustada viivitusi, tähtsate asjade unustamisi, arusaamatusi, möödarääkimisi, solvumisi... 

 

 

Merkuuri retrograad tekitab segadust meie suhetes teistega, pannes meid kõiges kahtlema. Selle perioodi ajal on tavaline, et paljud mõtlevad oma elu üle järele. Sellel on ka oma põhjus, sest Merkuur katsub meid panna uuesti üle vaatama seda, kuidas me teistega suhtleme ja kui avatud me oleme ülejäänud maailmale. Millised on meie suhted teistega? Kuidas me oleme harjunud inimestega suhtlema? Kuidas me oleme harjunud mõtlema? Mille peale me mõtleme kõige rohkem? Merkuuri retrodraad soovitab meil teha oma elust kokkuvõte. See võib aga põhjustada suuremat stressi, närvilisust ja pingeid. Merkuuri retrograad võib tuua kõike kaasa. 


Mida toob kaasa Merkuuri retrograad Jäära märgis? 

Esimest korda sellel aastal on Merkuur Jäära märgis. Seega seguneb Merkuuri energia tugeva ja võimsa Jäära energiaga. Jäär otsib kogu aeg oma ellu põnevust ja vaheldust, ta tahab kõike teha nüüd ja praegu. Seega, kui Merkuur on retrograadis, toimub vastupidine efekt. See tähendab, et me peame lõpetama tormamise, võtma aega maha ja vaatama, mis meie ümber toimub. Kõige parem on võtta seda perioodi, kui võimalust paika panna uus strateegia. Mis aitaks meil viia oma unistusi ja plaane ellu? Millised on võimalused, mida sa pole veel proovinud? Mida sa võiksid veelgi paremini teha? 

 

 


Kuidas kaitsta ennast Merkuuri retrograadi eest? 

Merkuuri retrograad põhjustab sageli kaost ja peavalu. Et mitte unustada tähtsat koosolekut või jääda rongist maha ning hoida oma suhteid lähedastega, on vaja kasutusele võtta mõningad ettevaatusabinõud.

1. Õpi teisi kuulama. Kui sa tunned, et suhted muutuvad pingeliseks, siis katsu parem kuulata teisi ära. Ära hoia iga hinna eest oma arvamusest kinni, vaid ole mõistvam ja paindlikum. Pea meeles, et targem annab järele. 

2. Võtta aega maha. Hoolitse enda eest, mõtle oma elu üle järgi. Merkuuri retrograad tekitab soovi olla rohkem omaette ja üksi. Paneb rohkem mõtlema, juurdlema, analüüsima. Hea võimalus, et hakata päevikut pidama. 

3. Organiseeri oma elu paremini. Kontrolli kõik kaks korda üle, kirjuta kõik tähtsad asjad üles, palu kinnitusi. Merkuuri retroograad toob kaasa palju sekeldusi ja ootamatuid vahejuhtumeid, seega parem on kõik kirja panna, et midagi tähtsat meelest ära ei läheks. 

 

 


Põhjus, miks Merkuuri retrograad ei ole tingimata halb periood

Ikka usutakse, et Merkuuri regtrograad toob kaasa ainult halbu asju. Ometi on sellel perioodil meile palju õpetada. See paneb meid üle vaatama, millised on meie suhted ja milline on meie suhtlemisviis. Teiste sõnadega on see võimalus vaadata oma elu üle. Merkuuri retrograad aitab valgust tuua ka sellesse, miks kõik ei lähe alati nii nagu vaja. See õpetab ka paremini mõistma, et alati ei saa kõike kontrollida. Mõnikord tuleb lihtsalt võtta rahulikult ja olla üle. Merkuuri regtrograad aitab meil teha rahu iseendaga.



Kommentaare ei ole