{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aastal sündinud Veevalaja

     Kuke aastal sündinud Veevalaja on päikesepaisteline inimene, tõeliselt särav isiksus. Ta on inimene, kes meeldib kõikid...


 

 

 Kuke aastal sündinud Veevalaja on päikesepaisteline inimene, tõeliselt särav isiksus. Ta on inimene, kes meeldib kõikidele. Ta lausa tõmbab teisi ligi. Temaga koos ei hakka kunagi igav, sest ta on väga hea suhtleja, intelligentne, avara silmaringiga ja natuke ektsentriline. Ääretult põneva isiksusega, vastpandamatu ja meeldiv - selline ta ongi, see Kuke aastal sündinud Veevalaja. Ta on erakordne ja huvipakkuv inimene. Ta on võimeline ellu viima ka kõige suuremaid unistusi, ta ei karda unistada, sest ta usub kaljukindlalt, et kõik on võimalik. Ta on energiline ja mitmekülgne inimene, kellel on palju häid ideid peas. Ta ei karda midagi ja on valmis alati tegutsema, et oma plaane ellu viia. Ta leiab aega ka selleks, et oma sõpru aidata. Ta on siiras ja tundlik, kes saab teistest väga hästi aru. 

Kuke aastal sündinud Veevalaja räägib alati tõtt, tal ei ole midagi varjata teiste eest. Ta ei oska valetada ega näe ka mõtet, miks ta peaks valetama. Lõppude lõpuks usub ta, et ta arvamus on piisavalt tähtis ja oluline, et sellega arvestada. Ta teab täpselt, mida ta  tahab ja on põhimõttekindel inimene. Kuke aastal sündinud Veevalaja on alati palju häid ideid, kuidas ettevõtmisi ja üritusi kõige paremini ellu viia. Ta ei usu, et keegi võiks olla lihtsalt halb, ta on veendunud idealist. Sageli aga kohtab mõistmatust oma elus, sest paljudel on raske tema mõttekäigust aru saada. Ta võib ka käituda täiesti ootamatult mõnikord. Ta on uuendusliku mõtteviisiga inimene, kes on oma ajast sammuvõrra ees.

 

 

Ta on individualist, originaalne oma riietumisstiilis, mõtteviisis, käitumises. Ta ei karda ennast väljendada, ta ei karda teistest erineda. Ta on julge, püüdleb ideaalide poole, millest tal on muidugi oma arusaam. Ta on kõrgelt arenenud ilumeelega. Ta on moega kursis, talle meeldib tõmmata läbi riietuse tähelepanu enda isikule, ta ei karda provotseerida. Ta on võimeline kandma kõige kummalisemaid rõivakooslusi. Ta äratab seda tehes imetlust, teinekord kaedust ja mõnikord segadust. Ta on tugev ja tahtejõuline, teda ei huvita teiste sosinad ja kõõrdi pilgud. 

Kuke aastal sündinud Veevalaja on siiras ja helde inimene, keda teiste õnnetused ei jäta ükskõikseks. Ta ei kannata ülbust, talle ei meeldi uhked inimesed. Ta on sõbralik ja tahab aidata ka siis, kui tal pole selleks aega ega raha. Ta on kogu aeg millegi tähtsaga tegelemas, ta on alati midagi olulist pooleli. Ta tunneb huvi kõigi ja kõige vastu. Tal ei ole mingit kindlat eesmärki ega sihti. Ta on suure kujutlusvõimega. Ta elab oma isiklikus maailmas ja tal on suured ideed. Kõik ei jaga tema uuenduslikku mõtteviisi, aga varem või hiljem tunnistavad kõik, et tal oli õigus. 

 

 


Armastus

Kuke aastal sündinud Veevalaja on rõõmsameelne ja hea suhtleja, alati tähelepanu keskmes, kelle ümber on palju inimesi. Mõnikord armub ka tema. Ent ta ei ole väga püsiv oma kiindumustes ega taha ennast siduda mitte kellegagi. Ta on eraldiseisev indiviid, kes peab tähtsaks oma vabadust. Selle jaoks peab olema mingi erakordne põhjus, et ta oleks valmis loovutama oma kallihinnalise vabaduse. Sellisel puhul on ta ilmselt kõrvuni armunud. 

Kui ta on aga abiellunud, siis pühendub ta täiesti oma perele. Ta on ääretult romantiline inimene, kes oskab oma lähedasi toetada. Ta pühendab palju aega oma elu paremaks muutmisele. Ta ei kannata reetmist ega petmist. Ta võib end koduste töödega täiesti ära kurnata aga ilma, et ta ise seda kunagi tunnistaks või hakkaks abi paluma. 




Töö

Ta ei puhka enne, kui on oma plaanid ellu viinud. Ta on suure kujutlusvõimega inimene, varustatud tugeva tahtejõuga. Ta on valmis ellu viima ka kõige suuremad unistused. Teda tõmbab töö, mis on seotud loominguga. Kuke aastal sündinud Veevalajate seas on palju kuulsaid lauljaid, näitlejaid, artiste, kirjanikke ja luuletajaid. Temast saaks ka hea leiutaja või teadlane. Kõik, mis ta tahab, on olla ühiskonnale kasulik. 

Kuke aastal sündinud Veevalaja on väga andekas inimene, kellel on talle omane mõtlemisviis. Lihtne ja tavaline töö alati talle ei sobi, üksluisus väsitab teda. Temast saaks edukas ärimees ent ta ajaks äri nii nagu tema tahab, mitte nii nagu teised seda teevad. Temast saaks suur juht, kui ta seda tahaks. Tal on raske ainult kõrgematele ülemustele alluda. Ta ei kannata, kui talle juhtnööre antakse, ta ei kuula teiste soovitusi. Temast võiks saada ka hea ettevõtja. 

 


Kommentaare ei ole