{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aastal sündinud Kaljukits

     Kuke aastal sündinud Kaljukitsele ei meeldi lobiseda, pigem on ta rahulik ja kaine mõistusega inimene. Tõeline konserva...

 

 

 Kuke aastal sündinud Kaljukitsele ei meeldi lobiseda, pigem on ta rahulik ja kaine mõistusega inimene. Tõeline konservatiiv, kes peab traditsioonide tähtsaks. Ta on sihikindel ega ole valmis mööndusi tegema. Ta paistab silma oma kannatliku loomu poolest. Käitub otsustavalt ega kõhkle. Kaitseb oma vaatenurka igas olukorras. Ta jätab endast mulje, kui emotsionaalselt kinnisest ja uhkest inimesest. Tegelikult aga varjab ta selle ükskõiksuse maski taga pigem tundlikku loomust. Kuke aastal sündinud Kaljukits vajab samuti armastust ja mõistmist ehkki ta seda kunagi ei tunnista. Tegemist on väga enesekindla ja tugeva inimesega. Ta on väga hea veenmisoskusega inimene, kes äratab sageli teiste tähelepanu oma ideedega. Ta on nii meeldiv ja karismaatiline, et temaga koos muutub ka võimatu võimalikuks. 

Ta on julge ja otsusekindel, kes suudab suurepäraselt oma tundeid kontrolli all hoida. Ta tuleb oma eluga väga hästi toime ja saab üle kõikidest raskustest. Ta on põhimõttekindel inimene, kes jääb truuks oma väärtushinnangutele. Teda ei saa petta ega lolliks teha. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, siis ta teeb seda. Tegemist on väga väärika inimesega, kes ei hakka kunagi midagi sobimatut tegema. Tal on kõrged moraalinormid, ta ei tee kunagi midagi seadusevastast. Uhke Kukk võib panna mõnikord Kaljukitse käituma natuke ootamatult ent üldiselt on ta lausa teistele eeskujuks. Tal on palju tugevaid külgi : ta on julge, vapper, sihikindel, järjepidev ja kohusetundlik. Teda usaldatakse ja imetletakse. 

 

 

Ta on sündinud võitma. Saatus on tema vastu armuline. Ta ei karda raskusi. Ta on valmis võitlema oma tõekspidamiste eest. Tal on kindel arusaam sellest, mida ta oma elust tahab. Ta teab samuti väga hästi, kellega ta suhtleb ja kellega ta ei suhtle. Ta otsustab ise, millised valikud ta oma elus langetab. Ta toetub omaenda jõule ega palu kellegi abi, sest selle jaoks on ta liiga uhke ja enesekindel. Ta on intelligentne, loogilise mõtlemisega ja ettenägelik inimene, kes oskab ette näha kõikvõimalikke riske. Kui ta plaanid ei peakski läbi minema - mida juhtub väga harva - ei tunnista ta ennast lööduks. Ta leiab ikka võimaluse, kuidas takistustest üle saada ja viia oma eesmärgid ellu. Ta ei tegutse mitte ainult oma isikliku kasu nimel, vaid kõike, mida ta teeb, teeb ta ka ühiskondlikes huvides.

Hoolimata oma kiirest ajakavast, meeldib talle seltskonnas silma paista. Tegemist on väga meeldiva inimesega, kes oskab olla ka vabalt ehkki mõned võivad teda pidada natuke liiga uhkeks. Tal ei ole mõtteski meeldida kogu maailmale ent talle meeldib, kui temast räägitakse head. Komplimendid ei jäta teda ükskõikseks, ta vajab teiste toetust isegi, kui ta seda ei tunnista. Ent ta usaldab vaid väheseid väljavalituid, talle ei meeldi kinnisideedega ja liiga kitsa silmaringiga inimesed, kellega suhtlemist ta väldib. Ta valib hoolikalt omale sõpru ja on valmis neid alati toetama nõu ja jõuga. Ent tema peab alati olema see, kellele jääb otsustamisõigus. Mõnikord võib muutuda liiga kangekaelseks, talle ei meeldi ka, kui talle survet avaldatakse. 

 

 


Armastus

Ta on mõistlik ja arukas inimene, kes oskab probleemidega toime tulla. See peab paika ka tema eraelus. Ta ei kiirusta valiku langetamisega vaid võtab aega, et inimesi vaadelda ja korralikult tundma õppida. Ta on valiv. Raske on nii nõudlikule inimesele meele järele olla. Kui ta on kellegi välja valinud, on ta valmis ka looma tõsist suhet. Tavaliselt otsustab ta abielluda, kuna talle meeldivad traditsioonid.

Talle meeldivad tema lähedased. Ta tahab, et tema kodus valitseks kord ja puhtus. Ta ei ole harjunud kuulama oma kaaslase arvamust. Tema on perepea. Ta hoiab oma lähedasi, hoolitsedes nende eest. Mõnikord võib aga muutuda agressiivseks ja ärrituda pisiasjade pärast. Aga seda juhtub haruharva ning sageli on selle põhjuseks lähedaste ebaviisakas käitumine. 

 

 

 

Töö

Ta on ambitsioonikas inimene. Ta ei lepi kunagi kaotusega vaid viib oma eesmärgid ellu varem või hiljem. Ta paistab silma erakordse sihikindluse poolest. Ta ei põgene probleemide eest vaid tegeleb nendega : mida keerulisem ülesanne tal lahendada on, seda parem. Tänu oma pühendumusele teeb ta tavaliselt suurt karjääri, temale usaldatakse tavaliselt kõige vastutusrikkamad ametikohad. Ta ei suudaks töötada aga kellegi alluvuses, see pole tema moodi. Ta tahab ise kehtestada oma reeglid. Ta on tark, intelligentne ja õiglane - pädev ja oma ala tundev töötaja.

Ta seab endale kõrged eesmärgid. Valib sellise ameti, mis võimaldaks tal aidata ühiskonda ehkki selle kõrvalt ei unusta ta ka oma isiklikke ambitsioone. Ta saavutab edu igas valdkonnas. Temast saaks hea näitleja, sportlane või heal järjel olev ärimees. Ka teaduslikud tööd sobiksid talle hästi. 

 

Kommentaare ei ole