{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aasta Lõvi

     Kuke aastal sündinud Lõvi on vapper ja kuninglik. Ta on helde jagama oma lähedastele nõuandeid ja õpetusi. Ta on suurep...


 

 

 Kuke aastal sündinud Lõvi on vapper ja kuninglik. Ta on helde jagama oma lähedastele nõuandeid ja õpetusi. Ta on suurepärane organiseerija. Ta oskab inimestega suhelda ja ütleb alati kindlalt oma arvamuse välja. Majesteetlikule Lõvile ei meeldi, kui talle vastu hakatakse, ta on väga enesekindel ja võtab alati kõhklemata teiste juhtimise enese peale. Kukk on aga söakas ja kaitseb alati tuliselt oma seisukohta. Ta on vaimukas ja tihti tähelepanu keskmes. Kuke aastal sündinud Lõvi on meeldiv ja sümpaatne kaaslane. Natuke keerulise iseloomuga. Valmis tegutsema otsustavalt, näitama välja erakordset julgust ja vaprust. Ta paistab tihti silma teiste seast ning valmis tegema ükskõik mida selleks, et võita tähelepanu. 

Väga tore ja meeldiv on temaga suhelda. Ta on nii usaldusväärne, et kellelgi ei tule pähegi teda süüdistada ebaõigluses. Ent oma õilsa maski taga võib ta varjata oma teist külge, mida vähesed tunnevad ja milleks on suur eneseuhkus ning egoism. Ta tahab alati aidata teisi rasketel aegadel ent ise ei lähe kunagi abi paluma. Samas ei unusta ta kunagi teenet, mida ta on osutanud ja ootab alati midagi vastu. Ta ei oota vastu materiaalseid väärtusi vaid midagi lihtsamat : mõnda head sõna näiteks. Ta leiab ise, et ta on väärt seda, et tema pingutusi hinnataks vääriliselt. Talle meeldib äratada imetlust ja austust teiste seas. 

 

 

Ta paistab silma oma erakordse helduse poolest. Ta oskab oma tundeid hästi vaos hoida ega kaota isegi keerulistes olukordades enesekontrolli. Ta on hea ja tähelepanelik teiste vastu, esimene, kes läheb teistele appi. Talle meeldib kingitusi teha, ta ei hoia kokku kiituste pealt. Samal ajal on ta ka kokkuhoidlik ja arukas inimene ning oskab oma rahaasjadega ümber käia. Tal on mingi anne osta hea hinnaga seda, mis talle huvi pakub. Tal on hea maitse. Ta surub tihti oma arvamust peale ja nõuab, et teised talle kuuletuksid. Ta sekkub tihti asjadesse, mis temasse ei puutu. Suhte alguses jääb ta taktitundeliseks ja viisakaks, ent aja jooksul, kui ta on õppinud inimesi paremini tundma, ei pea ta enam tähtsaks nende arvamust ja ütleb otsekoheselt ning sõnu valimata välja selle, mida ta arvab.

Kuke aastal sündinud Lõvi on hea suhtleja, väga töökas ja hea. Võimas ja ambitsioonikas Lõvi on endale eesmärgiks võtnud saada kõige paremaid tulemusi, rõõmsameene ja lõbus Kukk aitab tal tegutseda. Kuke aastal sündinud Lõvi on sündinud võitma ja saavutab tavaliselt edu. Ta ei karda raskusi, on valmis ellu viima ka kõige keerulisemad projektid. Samal ajal ei unusta ta ka elu nautida, talle meeldib reisida ja suhelda inimestega. Ta ei armasta üksindust, ta sõltub liiga palju selleks teistest inimestest, et elada erakuna. Ta on ambitsioonikas ja uhke, kasutab iga hetke, et näidata ennast avalikkuse ees - ta sobiks hästi lavalaudadele. Ta viib alati oma eesmärgid ellu ja keegi ei saa kahelda selles, et varem või hiljem jõuab ta tippu. 

 

 


Armastus

Kuke aastal sündinud Lõvi on väga uhke ja valiv. Ta otsib ideaalset partnerit. Ta ise on romantiline ja tuline, valmis alati oma tundeid väljendama. Ta tõmbab vastassoo tähelepanu endale oma tegudega : ta on võimeline organiseerima unustamatuid koosviibimisi, tegema kallihinnalisi kingitusi. Ent see, kui ta kõike seda teeb, ei tähenda veel, et tal oleksid tõsised kavatsused. Ta ei kiirusta abiellumisega, ta vajab aega, et olla kindel oma tunnetes. Ta ei küsi selles suhtes ka oma kaaslase arvamust, vaid tahab üksi otsusele jõuda. 

Kaaslasena on ta aga kohusetundlik. Ta hoiab oma perel silma peal ja võtab oma rolli tõsiselt. Ta muretseb oma laste heaolu pärast ja tunneb uhkust, kui neil hästi läheb. Ta on perepea, ükskõik siis, mis soost ta ka ei ole. Ta on valmis tingimusteta armastama, kui tema sõna pimesi kuulatakse. Mitte ainult ta lapsed, vaid ka tema kaaslane peavad nõustuma sellega, mida tema otsustab. Ta ei kannata kriitikat ega sõnakuulmatust, pealegi, kõik, mida ta teeb, teeb ta oma pere heaks.  

 

 


Töö

Ta on väga töökas ja viib oma eesmärgid ellu. Ta teab, mida ta oma elus ära teha tahab. Ta on hea organisaator, temast saaks hea juht, sest ta inspireerib ja aitab alati. Ta teeb tõesti palju tööd, võtab ette ka keerulisi projekte ja viib kõik alustatu lõpule. Tal on raske aga teha koostööd inimestega, kes pole sama pädevad, kui tema. Ta ei kannata saamatust. Samuti võib juhtuda, et ta töökaaslased ei taha alati riskida ja tema plaanidega kaasa tulla või täita tema antud juhtnööre pimesi. 

Ta on alati valmis uusi tutvusi looma, talle meeldib silma paista ja avalikkuse ees sõna võtta. Talle sobiksid kõik valdkonnad, kus tuleb ette palju suhtlemist. Mõned ärireisid ei teeks ka paha. Ta on karismaatiline ja särav isiksus, ta oskab tähelepanu endale tõmmata. Temast saaks edukas poliitik või teadlane. Ta tahab saada kuulsaks ja koguda populaarsust.


Kommentaare ei ole