{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aastal sündinud Veevalaja

     Koera aastal sündinud Veevalaja on kohusetundlik, praktilise mõtlemisega inimene, kes on pigem tõsise ellusuhtumisega. ...


 

 

 Koera aastal sündinud Veevalaja on kohusetundlik, praktilise mõtlemisega inimene, kes on pigem tõsise ellusuhtumisega. Talle meeldib küll suhelda, ta on natuke ekstsentriline, mis ongi Veevalajatele iseloomulik ent erinevalt teistest oma tähemärgi esindajatest on ta palju rahulikum. Ta ei ole nii demonstratiivne, ta ei otsi teiste tähelepanu. Ta on lihtne ja tagasihoidlik, kes ei hakka kunagi väljakutsuvalt käituma. Ta on individualist, kellel on oma kindel maailmanägemus. Ta ei ootagi, et teised temast aru saaksid, ta ei vaja teiste abi. Ehkki ta ise kuulab alati oma lähedased ära ja arvestab nende arvamusega. Ent ta võtab ise oma otsused vastu ja viib need ka ellu. Mõnikord on temast raske aru saada. Ta ei kannata aga valet ja võitleb ebaõiguse ja ülekohtu vastu.

Ta on alati valvel. Ta seisab enda ja teiste õiguste ja huvide eest väljas. Ta on täiesti omakasupüüdmatu inimene. Ta on vaba hing ja võib teinekord täiesti ootamatult käituda, üllatades sellega teisi. Ta tahab päästa kogu maailma ja suhtub sellesse väga tõsiselt, mis maailmas toimub. Kõik uuendused meeldivad talle ja pakuvad talle huvi. Ta tahab palju tegutseda. 

 

 

Teiste mured ei jäta teda ükskõikseks, ikka leiab ta aega, et teisi ära kuulata. Ta aitab nii nõu ja jõuga neid, kellel on abi vaja. Ta ei ole harjunud avalikkuse tähelepanuga ega ürita oma heategudega kuulsaks saada. Ta ei vaja kiitust ega otsi kuulsust, kui ta midagi teeb, siis kuulab ta oma südame häält, mitte ei tee seda kuulsusejanust. Ta on tõesti tagasihoidlik. Samal ajal aga väga särav isiksus, ta leiab alati kõigiga ühise keele, tal on hea huumorimeel, talle meeldib lõbutseda. Tal on alati palju häid ideid, kuidas oma elu paremaks muuta, tal on suured plaanid ja ta ei karda midagi. Kui ta midagi lubab, siis täidab ta oma lubaduse. 

Ta ei ole pretentsioonikas, ta ei suru oma tahtmist teistele peale. Ta on rahumeelne, talle ei meeldi vaielda ja tülitseda teistega. Ent ta on alati valmis võitlema õigluse ja oma väärtushinnangute eest. Ta ei süüdista inimesi selles, millised nad on. Ta mõistab, mis neid motiveerib. Isegi temal endal on mõnikord raske kiusatusele mitte järele anda. Ta võib päevapealt ära minna sinna, kuhu süda teda kutsub. Ta ei kannata igapäevaelu rutiinset elu ja tahab palju vaheldust. Ta tahab kohtuda uute inimestega. Või siis jätab ta lihtsalt kõik sinnapaika, mõtlemata tagajärgedele.

 

 

 

Armastus

Koera aastal sündinud Veevalaja on suur romantik. Ta oskab teha üllatusi, ta ei talu igavust ja pikki jutuajamisi. Ta on ääretult meeldiv inimene ja väga võluv, tõeline südametemurdja. Raske on muidugi leida kedagi, kes oleks tema maitse järele. Ta on nii keerulise iseloomuga ja natuke vastuoluline. Ta otsib enda kõrvale tugevat partnerit ent ei taha ise midagi vastu anda. Lisaks kõigele on ta võimeline jätma oma kaaslase iga hetk maha, kui ta avastab, et nad ühel või teisel põhjusel siiski ei sobi.

Ta tahab , et ta kaaslane teda mõistaks, mitte ei kritiseeriks. Ta ei talu märkusi, eriti lähedase inimese suust. Ta vajab puhkust ja rahu, seega tema kaaslane peab hoolitsema selle eest, ta ta saaks ennast kodus hästi tunda. Ta oskab hinnata oma kaaslase pingutusi. Kui ta on oma valiku langetanud, saab temast truu kaasa elu lõpuni. Truudus on tema jaoks tähtis, sest petmist ei andesta ta kunagi.

 

 

 

Töö

Ta kasutab ära iga võimaluse, et oma plaane ellu viia. Talle sobib ka riigitöö, kui ta näeb selles tulevikku ja võimalust karjääri teha. Ta ei karda muutusi, vastupidi, see oleks võimalus, mis aitaks tal pääseda igapäevase elu rutiinist. Ta on teadmistehimuline ja tahab ennast täiendada. Ta tahab oma unistused ellu viia ega tagane millegi eest. Ta vahetab tihti elupaika ja töökohta. Ta kohaneb ruttu uue kohaga ja uue meeskonnaga.

Ta on loominguline inimene. Tal on nii palju plaane ja mõtteid peas, et sageli ei jätku tal ainult jõudu, et need kõik ellu viia. Ta on kohusetundlik ja tõsise ellusuhtumisega. Hoolimata sellest, et ta on sõltumatu ja vaba mõtlemisega, ootab ta teiste heakskiitu. Ta valib sageli loominguga seotud ala, mis ei ole just kõige kergem alati ent vähemalt saab ta nii oma ideesid ellu viia. 

Kommentaare ei ole