{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jäärade aja 7 tähtsamat kuupäeva, mis võivad kõik muuta

foto : pexels / Aaron Brewer      Uus astroloogiline aasta ...

foto : pexels / Aaron Brewer

 

 

 Uus astroloogiline aasta on algamas! Päike siseneb 20. märtsil Jäärade märki. Kõige kannatamatumad ja püsimatumad tähemärgid võivad varsti südamerahuga oma sünnipäeva tähistada. Kui ka sina tunned, et sa muutud iga päevaga natuke kannatamatumaks, siis pole ka imestada, sest Jäära aeg on kohe-kohe algamas. 


Millised on Jäära aja tähtsamad kuupäevad? 

 

Laupäev, 23. märts : Marss siseneb Kalade märki

Marss on ka Jäära planeet. Sisenedes õrna ja tundliku Kalade märki, võib see põhjustada sisemisi muutuseid. See aga tähendab, et järgnevate nädalate jooksul saavad mitmed asjad selgeks räägitud ja mitmed saladused paljastatud.  Järgnevate nädalate jooksul tulevad kõne alla kõik teemad, millest seni on vaikitud ja mida on endas hoitud. Nii mõnedki luukered tulevad kapist välja. 


Esmaspäev, 25. märts : täiskuu ja kuuvarjutus Kaalude märgis

25. märtsi täiskuu aitab sul langetada õigeid valikuid ning vastu võtta kõige paremaid otsuseid terveks aastaks. 

 

 

 

Teisipäev, 2. aprill : algab Merkuuri retrograad Jäära märgis

Kui sa ei tea, mida Merkuuri retrograad tähendab, siis tavaliselt toob see enesega kaasa palju sekeldusi ja olmeprobleeme. Arusaamatusi ja möödarääkimisi, viivitusi ja takistusi. See aga tähendab, et alates 2. aprillist võid sa planeetide seisu süüdistada kõikides oma sekeldustes ja viperustes. 


Kolmapäev, 3. aprill : Veenus ja Neptuun kallistavad teineteist

Veenus ja Neptuun kohtuvad Kalade märgis sellel päeval. See kohtumine on sama ilus, kui üks armastusromaan. Armastuse planeet pistab oma pea ookeani, kus on kõik võimalused avatud. Mitmed unistused võivad täituda, mitmed südamed kohtuda. See aeg võib kaasa tuua ka illusioonide purunemist. 

 

 


Reede, 5. aprill : Veenus siseneb Jäära märki

Reedel siseneb Veenus Jäära konstellatsiooni. See on õige hetk, et kasutada ära Jäära energiat, et viia oma unistused ellu. Veenus Jääras soovitab unistada suurelt. 


Kolmapäev, 10. aprill : kuupäev, mis võib kõik muuta

Sellel päeval leiab taevas aset mitu planeetide kohtumist. Kõigepealt kohtuvad Saturn ja Marss Kalades, see kohtumine peaks meile kaasa tooma rahaõnne ja palju häid võimalusi töö juures. Samuti võib see põhjustada ka arusaamatusi ja möödarääkimisi. Seejärel leiab aset Päikese ja Merkuuri kohtumine Jäära märgis, mis peaks aitama meil uusi plaane paika panna. Ning seejärel kohtuvad Uraan, Jupiter ja Kuu Sõnni märgis, mis peaksid meile kaasa tooma erakordselt head õnne ja positiivseid muutuseid. 


Reede, 19. aprill : Sõnnide aeg algab

Kui sul on tunne, et Jäärade aeg võib kujuneda üsna stressirohkeks, siis Sõnnide aeg tuleb palju rahulikum. Sellel ajal naudime me rohkem elu ja tunneme rõõmu väikestest asjadest. Samal päeval kohtuvad Merkuur ja Veenus Kalade märgis.

 



Kommentaare ei ole