{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Hobuse aastal sündinud Kaljukits

       Hobuse aastal sündinud Kaljukits viib alati oma eesmärgid ellu. Ta on väga praktilise mõtlemisega realist. Ta ei kard...

 




 

 

 Hobuse aastal sündinud Kaljukits viib alati oma eesmärgid ellu. Ta on väga praktilise mõtlemisega realist. Ta ei karda tööd ja tunneb oma väärtust. Ta on pigem tõsise ellusuhtumisega inimene, kes valmistab hoolikalt oma tulevikku ette. Ta mõtleb loogiliselt. Ta on võimeline saavutama erakordseid tulemusi igas elu valdkonnas. Oma loomuselt on ta aga sõbralik, talle meeldib suhelda teiste inimestega. Hobuse aasta mõjutusel on ta ka emotsionaalsem. Ta on hästi kasvatatud ja taktitundeline. Ta meeldib inimestele. 

Hobuse aastal sündinud Kaljukits oskab oma elu hästi organiseerida ja on kohusetundlik. Talle meeldib, kui tal on palju tegevust, sest ta ei kannata niisama istuda. Ta on väga sihikindel ja järjepidev. Ta viib kõik oma eesmärgid ellu. Ta on kannatlik ja väga tahtejõuline, see aitab tal üle saada kõikidest takistustest, mis ta teele võivad tekkida. Teiste vastu jääb ta alati ausaks ja õiglaseks. Tal on aga ka autoriteeti ja temast peetakse lugu. 

 

 

Hobuse aastal sündinud Kaljukits on väga hea suhtleja, heatahtlik inimene, kes ei jää ükskõikseks teiste kannatuste suhtes. Keegi ei saa teda süüdistada egoismis. Ta oskab oma elu hästi organiseerida ja leiab tänu sellele võimaluse, kuidas tulla välja ka kõige raskematest olukordadest. Ta aitab ja toetab kõiki inimesi. Ent ta ise on nii tagasihoidlik, et ei oota midagi vastu. Ta on arukas ja mõistlik, praktilise mõtlemisega, kohusetundlik, mõnikord natuke liiga tõsise ellusuhtumisega. Selle kõige tõttu vajabki ta ka ise oma lähedaste toetust. Talle meeldib veeta aega sõprade ja lähedastega. Ilma heade sõpradeta, ilma oma kallite lähedasteta ja ilma reisimiseta ei kujuta ta oma elu ettegi. 

Ta on tõeline diplomaat, kes suudab lahendada ka konflikte. Ta ei lase ennast skandaalidesse tõmmata ega hakka intriige septitsema, ta on võimeline iga inimese, kes julgeb teda solvata, kohe paika panema. Ent ta teeb seda talle omasel moel - rahulikult, ilma suurema kärata. See on tema viis provokatsioonile vastata. Ta jääb alati ja igas olukorras väärikaks. Ta ei lase ennast illusioonidest petta ega hakka kunagi asju üle idealiseerima. Ta on distsiplineeritud inimene, natuke kinnine. Ta on saanud väga hea kasvatuse ja selle tõttu käitubki alati laitmatult. Materiaalne rikkus ei jäta teda ükskõikseks. 

 

 


Armastus

Hobuse mõjuga Kaljukits on pigem tõsine. Vastassugu küll pakub talle huvi ent mitte nii palju, et ta sellepärast veel kainet mõistust kaotaks. Ta on diskreetne ja ettevaatlik inimene. Ta võib olla tähelepanelik oma kaaslase vastu ja isegi hooliv. Aga seda üksnes siis, kui ta on langetanud oma valiku. Ta ei hakka suhtlema lähedasemalt mitte ühegi inimesega, kelle vastu ta mitte midagi ei tunne. 

Pereinimesena on ta ideaalne. Armastav elukaaslane ja hooliv lapsevanem. Ta mõtleb praktiliselt ja ennetab oma pere vajadusi. Ta on usaldusväärne ja truu partner. Ta ei anna kiusatustele järele, ta mõtleb ainult oma pere peale. Ta katsub organiseerida oma aega nii, et saaks veeta rohkem aega oma lähedastega. Ta on kannatlik ja lojaane inimene, kellele ei meeldi tülitseda. Sellepärast on ta valmis ka mööndusi tegema. Tema pereelu peaks kulgema harmooniliselt ja rahulikult. 

 

 

 

Töö

Ta on ettevaatlik ja taktitundeline, sündinud juhtima. Ta oskab teiste tähelepanu võita oma suurte ideedega. tal on hea suhtlemisoskus. Temast saaks hiilgav poliitik või avaliku elu tegelane, kelle ideedega teised kaasa tulevad. Ta teeb omalt poolt alati kõik, et muuta kogu maailma paremaks paigaks. Ta tunneb ennast hästi ainult siis, kui saab olla rahva seas. 

Ta võib igal pool oma andekust ja võimeid ära kasutada. Ta viib alati oma eesmärgid ellu ja leiab lahendused kõikidele probleemidele. Temast saaks hea teadlane, insener või leiutaja. Ent samuti edukas näitleja, lavastaja, artist, kirjanik. 

Kommentaare ei ole