{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Hobuse aastal sündinud Veevalaja

     Hobuse aastal sündinud Veevalaja pakatab lausa energiast, tundub nagu ei väsiks ta kunagi. Ta on sündinud selleks, et s...


 

 

 Hobuse aastal sündinud Veevalaja pakatab lausa energiast, tundub nagu ei väsiks ta kunagi. Ta on sündinud selleks, et suuri asju ära teha, igav ja üksluine elu ei sobi talle. Ta on aktiivne ja tegus inimene, teadmistejanuline inimene, kes ei kannata niisama istumist. Ta on üsna emotsionaalne, ta on kogu aeg millegagi tegelemas, tal on alati midagi pooleli, ta tahab igale poole jõuda ja kõike teha. See ongi tema elu. Ta võib mõnikord käituda täiesti ootamatult. Tal on alati kuhugi kire, tal on kogu aeg hirm, et ta magab midagi olulist maha. Ta ei karda muutusi. Ta on tugeva tahtejõuga inimene, kes on võimeline viima ellu kõik oma unistused, ükskõik, kui suured need ka ei ole. Ta usub kaljukindlalt oma edusse. 

Ta on väga andekas ja entusiastlik inimene. Ta seab endale tavaliselt kõrged eesmärgid, mille poole püüelda. Ta leiab lahendused kõikidele probleemidele. Tal on raske leppida lüüasaamisega. Ta ei karda riskida. Ta teeb kõik, mis tema võimuses, et oma eesmärke ellu viia. Ta ei oska valetada ega petta, sest ta on väga aus inimene. Hobuse aastal sündinud Veevalaja tahab olla alati esimene. Kogu tema elu on nagu üks suur võistlus. Ta on väga hea suhtleja, sõbralik inimene, kellele meeldib tähelepanu. Ta otsib ikka võimalusi, mille abil silma paista. Teiste arvamus ainult teda palju ei huvita, sest ta teeb ikka seda, mida tema tahab. 

 

 

Ta ei karda teiste seast silma paista oma originaalsusega. Ta järgneb alati oma unistustele. Teistel on sageli raske mõista tema motivatsioone. Hobuse aastal sündinud Veevalaja võib teinekord elada nii oma unistuste maailmas, et unustab seejuures kõik muu ega pane tähelegi, mis tema ümber toimub. Ta ongi selline - suur unistaja ja idealist, kes unistab paremast ja õiglasemast maailmast. Väga tihti tuleb tal kokku puutuda inimestega, kes valmistavad talle pettumust, sest ta on usaldusväärne inimene. Ent ta ei lase ennast sellest heidutada vaid läheb ikka edasi püstise peaga. Hobuse aastal sündinud Veevalaja ei püsi paigal. Tal on kogu aeg vaja kusagile minna ja midagi teha. 

Ta on väga andekas, suure kujutlusvõimega inimene. Ta on võimeline ka praktiliset mõtlema. Tal on alati palju häid ideid peas, mida ta tahaks ellu viia. Tavaliselt leiab ta alati võimaluse, kuidas oma plaanid ellu viia. Temast saaks väga hea juht, sest ta oskab inimesi enda ideedega kaasata. Ta vajab enda kõrvale neid, kes temasse usuvad. Tavaliselt teeb ta karjääri ja teab, kuidas raha teha. Rahaprobleeme ei tohiks tal ette tulla. 

 

 


Armastus

Hobuse aastal sündinud Veevalaja on suur romantik. Headest ideedest ta puudust ei tule, ta leiab ikka võimaluse, kuidas oma kallima tähelepanu võita. Ta on ainult üsna püsimatu ega oska ühele inimesele truuks jääda. Ent ta on siiras ja omakasupüüdmatu, talle sobiks kõige paremini vabasuhe, mis ei kohusta teda millekski. Talle meeldib ülistada ja idealiseerida oma kaaslast. Ent ta ei kiirusta tõsise suhte loomisega ega taha loovutada oma vabadust. Ta on üsna kergemeelne inimene. Kui ta peakski abielluma, siis ainult suurest armastusest.

Ta võib käituda üsna ootamatult ja olla püsimatu. Ent kui ta on kellegagi end sidunud, katsub ta vääriliselt käituda ja olla eeskujulik. Ta ei kannata , kui talle stseene tehakse armukadedusest. Ent ta on tähelepanelik ja hooliv oma lähedaste vastu. Ta ei oska puhata ja võib muutuda sellepärast närviliseks. 

 

 


Töö

Tema jaoks ei ole väga suurt tähtsust, millist tööd teha, kõige tähtsam on hoopis see, et ta saaks teha tööd, mida ta armastab ja mis tagaks talle rahulolu. Istuv töö ei sobi talle, ta tahab palju liikuda. Ta on sihikindel, töökas, võimeline oma eesmärgid ellu viima, väldib üksluiset ja rutiinset tööd. 

Ta on teadmistejanuline ja tegus inimene, otsib kogu aeg uusi võimalusi, kuidas oma tööülesandeid ellu rakendada, ta ei karda muuduseid. Leiab kohe ühise keele teistega, sobib igasse meeskonda. Ta on leidlik, tal on palju häid ideid. Temast saaks hea arst, artist, teadlane, leiutaja, näitleja, õpetaja. Ta on ambitsioonikas ja otsib alati võimalusi, kuidas karjääri teha. Kui töö talle ei sobi või kui tal puuduvad tuleviku väljavaated, otsib ta uue töökoha ja selle tõttu vahetab tihti ka ametit.

Kommentaare ei ole