{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aastal sündinud Vähk

     Draakoni aastal sündinud Vähk on sõbralik ja rahumeelne. Ta on alati positiivne, talle meeldib inimestega suhelda ja ta...


 

 

 Draakoni aastal sündinud Vähk on sõbralik ja rahumeelne. Ta on alati positiivne, talle meeldib inimestega suhelda ja ta tunneb siirast rõõmu selle üle, kui teistel peaks hästi minema. Draakoni aastal sündinud Vähk ei ole nii õrnatundeline, kui teised Vähid. Draakon annab talle jõudu ja enesekindlust juurde. Omalt poolt Vähk jälle muudab Draakonit ettenägelikumaks. Üldiselt aga on ta väga tasakaalukas inimene, kes ei hakka tegema midagi mõtlematut. Ta on äärmiselt ettevaatlik ent vajaduse korral võib käituda ka otsustavalt. Lisaks võib ta olla ka jonnakas, kangekaelne ja mõnikord isegi käituda taktitundetult. Sellepärast ei olegi vaja teda nii palju idealiseerida ent selle vastu ei saa siiski keegi vaielda, et tegemist n väga meeldiva inimesega. 

Ta aitab alati kõiki neid, kes tema abi vajavad. Ta ei ole ülbe ega ükskõikne - otse vastupidi - ta võtab teiste probleeme alati südamesse. Tema ümber on alati palju neid, kes otsivad tema toetust ja abi. Draakoni aastal sündinud Vähk paistab silma oma headuse ja siiruse poolest. Tema jaoks ei ole midagi loomulikumat maailmas, kui aidata teisi, võib-olla on see ka võimaluseks tõmmata teiste tähelepanu enda pealt ära. Ta on tugeva intuitsiooniga ja väga kaastundlik, temast saaks mitte ainult väga hea nõustaja, vaid lisaks on ta oma lähedaste jaoks tõeline kaitseingel. Ta tahab tunda ennast vajalikuna. 

 

 

Ta on oma hingelt romantiline ja tundlik, ta ei oska olla ebaviisakas ja käituda teistega halvasti. Vastupidi, ta teeb ise kõik, et maandada pingeid vajaduse korral ja katsub leida rahumeelseid lahendusi konfliktide korral. Sellel, et ta endast välja läheks, peab olema väga mõjuv põhjus. Või siis peab ta ise olema väga halvas tujus. Mõnikord ei suuda ta oma emotsioone kontrolli all hoida. Ta võib sellisel puhul olla tundlik, umbusklik ja isegi jonnakas. Igasugust kriitikat enda aadressil võtab ta väga südamesse, ta ei talu, kui talle tehakse märkuseid või siis naeruvääristatakse tema isikut. Ta on piisavalt tugev, et näidata igale sellisele inimesele tema koht kätte. Ent seda, et ta muutuks agressiivseks, juhtub haruharva. Üldiselt on ta siiski rahumeelne inimene, kes on üsna salliv teiste eksimuste suhtes.

Ta tõmbab aga tähelepanu endale tahab ta seda või mitte, sest ta on nii meeldiv inimene - mõistev ja hooliv. Temas on nii palju headust. Talle meeldib suhelda, ta tunneb siirast rõõmu võttes külalisi vastu. Ta on suure südamega ja helde, ta tahab ainult, et kõik tunneksid ennast hästi. Ta ei taha hakata teisi niisama koormama oma murede ja probleemidega ja katsub ise leida lahenduse oma probleemidele. Mõnikord jääb ta nii mõtisklema või unistama, et unustab kõik muu , mis tema ümber toimub. Ta peab väga tähtsaks lähedaste inimeste toetust, kes tooksid ta aeg-ajalt maa peale tagasi, muidu võib juhtuda, et ta eemaldub liiga palju reaalsusest.

 

 


Armastus

Ta on emotsionaalne inimene, kes otsib suurt armastust. Tema elus on armastusel tähtis koht. Ta võib olla jonnakas mõnikord, lasta armastusel end pimestada ning hakata liiga palju oma partnerit idealiseerima. Ta jätab endast alati hea mulje : ta on tähelepanelik ja hooliv ning väga hea. Talle on raske vastu panna, ta ei anna kunagi alla, vaid otsib visalt võimalust, kuidas oma kallima südant võita. 

Ta on üsna romantiline inimene. Peenetundeline. Ta unistab õnnelikust pereelust. Ta on valmis kõigeks, et näha oma lähedasi õnnelikuna. Vastu ootab ta aga toetust ja mõistmist. Ta otsib usaldusväärset partnerit, kellega jagada rõõme ja muresid. Mõnikord kipub liiga palju unistama, sellepärast oleks hea, kui tema partneril oleksid jalad kindlalt maa peal. Ta pühendub täiesti oma perele. 

 

 


Töö

Ta kohaneb hästi, teab, kuidas lahendada konflikte. Ta on alati valmis läbi rääkima ilma, et ta muutuks liiga emotsionaalseks. Ta ei katsu kellelegi midagi tõestada. Ta ei armasta kriitikat. Ta võib teha ka lihtsat tööd ent võtta ka juhtimise enda kätte vajaduse korral. Sellisel puhul katsub ta varjata nii hästi, kui võimalik, kui miski peaks teda kahtlema või muretsema panema ning naeratab alati nii nagu kõik oleks kõige paremas korras. Ta on vastutustundlik inimene, kes teab, mis ta teeb.

Töö on tema elus küll tähtsal kohal, ent pere jääb alati kõige tähtsamaks. Kui talle antakse valikuvõimalus, võib ta teha oma tööga päevapealt lõpparve. Ta otsib endale sellist töökohta, mis võimaldaks tal ära elada ja mis ei oleks liiga pingeline ega närvesööv. Loominguline töö sobiks talle hästi, temast saaks hea arst, õpetaja või siis psühholoog.

Kommentaare ei ole