{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aastal sündinud Lõvi

     Draakoni aastal sündinud Lõvi on erakordselt särav isiksus, kes äratab aukartust ja lugupidamist. Ta on sündinud võitma...


 

 

 Draakoni aastal sündinud Lõvi on erakordselt särav isiksus, kes äratab aukartust ja lugupidamist. Ta on sündinud võitma, ta ei tea, mida tähendab läbikukkumine ja kaotused on tema jaoks võõrad. Ta on intelligentne inimene, hästi aktiivne ja tegus, väga enesekindel. Ta leiab kerge vaevaga lahendused kõikidele probleemidele. Ta ei karda raskusi ja saab tavaliselt alati oma tahtmist. Inimestele meeldib temaga aega veeta, kusjuures tal on palju neid, kes teevad kõik, et talle meeldida. Ta on selline mõnus inimene, kes tekitab ka teistes hea tunde. 

Ta on nii meeldiv ja sarmikas, et teda hinnatakse kõrgelt. Ta on õilis hing. Iseseisva ja sõltumatu loomusega. See karismaatiline isik ei jäta kedagi ükskõikseks. Teda iseloomustavad julgus ja vaprus. Kus ta ka ei ole ja mida ta ka ei tee - alati leidub tal imetlejaid. Ta leiab alati aega oma kiire päevakava ja elu juures, et ka teisi aidata. Ta on hästi kasvatatud ja viisakas ning hea huumorimeelega. Kes suudaks tema võludele vastu panna, ta lihtsalt on nii sarmikas inimene. Kõige populaarsem oma tutvusringkonnas. 

 

 

Ta on kuninglik ega hakka kunagi raiskama oma aega tülitsemise ja intriigide punumise peale. Ta ei pea lugu labastest ja madalatest inimestest, keda ta peab väärituteks. Ta on pigem reserveeritud, nii nagu sobib temasugusele väärikale inimesele. Kui keegi peaks teda aga reetma või petma, võib ka tema ägestuda ja endast välja minna. Ta võib sellisel puhul tõeliselt vihastada ja parem on, kui tema vaenlased sellega varakult arvestaksid. Ta võib panna teisi oma tahtmist tegema, aga ta ei hakka kunagi kedagi ära kasutama. Ta tahab lihtsalt, et kõigil oleks hea ja kõigil läheks hästi. Ta ei tea, mis on kadedus ega viha, ta ei mõtle teistest halvasti. Ta on positiivne ja heatahtlik inimene, tõeline optimist. 

Ta viib oma plaanid ellu isegi, kui ta peab sellepärast palju ohverdama. Talle ei meeldi pealiskaudsus, ta tegutseb ruttu ja sellepärast saavutab edu kõikides ettevõtmistes. Ta ei pea oluliseks teha kõike, mida temalt nõutakse, ta tahab enda unistusi ellu viia. Tema jaoks on sotsiaalne staatus väga tähtis, ta tahab ise jõuda oma elus heale kohale. Ta teeb palju tööd ehkki peab selle nimel paljust loobuma ent jõuab kõrgele. Ta naudib tõesti oma edu. Ta käib alati hästi riided, tal on ilus ja mugav kodu, kus ta tunneb ennast hästi. 

 

 


Armastus

Loomulikult tõmbab selline särav isiksus endale teiste tähelepanu. Ta on alati elegantne, ilus ja käib maitsekalt riides. Lisaks oskab ta rääkida hästi ja on hea huumorimeelega. Teda ümbritsevad alati mitmed imetlejad. Talle meeldib luua uusi tutvusi, talle meeldib olla armunud. Ta vajab tugevaid tundeid, unustamatuid hetki ja teab, et varem või hiljem leiab ta selle, mida ta otsib. 

Partnerina on ta usaldusväärne, lojaane ja tähelepanelik. Kui ta on leidnud oma ellu kellegi, siis võtab ta oma suhet tõsiselt ega otsi enam vaheldust oma ellu. Talle meeldib ta kaaslane, ta armastab oma lapsi. Ta on valmis kõigeks oma pere nimel. Ta on oma lähedaste jaoks autoriteetne isik. Tema arvamust võetakse kuulda. Tema perel ei tohiks rahaprobleeme ette tulla. 

 

 


Töö

Tal on õnne äriasjades. Ükskõik, millise tee ta endale ka ei vali, ta saavutab alati edu. Ta on kõrge intellektiga ja tal on tugevad loomingulised võimed. Ta paistab silma oma otsusekindluse ja järjepidevuse poolest. Talle ei meeldi olla tegevusetult, ta on väga töökas ja oma ala spetsialist. Valmis tööd tehes end isegi ära kurnama, ei karda ta väsimust. Ta on sama nõudlik ka oma töökaaslaste vastu.

Ta on suur juht, kes sobib igasse meeskonda. Ta oskab rääkida ja on komptentne. Ta on ka õiglane ja nõudlik. Ta austab oma alluvaid, ülemused aga hindavad teda sellepärast, et ta ei tekita probleeme ega konflikte. Ta on võimeline tegema mitut asja korraga. Ta ei karda vastutust ega raskusi. Ta leiab alati probleemidele lahenduse. 

Kommentaare ei ole