{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aasta Ambur

     Draakoni aastal sündinud Ambur on rõõmsameelne ja optimistlik inimene, kes oskab elu nautida. Temaga on väga lihtne suh...


 

 

 Draakoni aastal sündinud Ambur on rõõmsameelne ja optimistlik inimene, kes oskab elu nautida. Temaga on väga lihtne suhelda, ta on sõbralik, ei pea vajalikuks hakata vaidlema ega otsi probleeme oma ellu juurde. Teda iseloomustabki kõige rohkem tema optimistlik ellusuhtumine : ta on alati heas tujus ja usub ning loodab parimat. Ta jagab oma head tuju ka teistele. Tegemist on enesekindla inimesega. Draakoni aastal sündinud Ambur ei tea, mis on ülbus ega uhkus, ta on suhtlemisele avatud ja saab teistega hästi läbi. Kõikidest Draakonitest on just tema kõige rahulikum ja sõbralikum. Ta on alati valmis teistel tuju tõstma, sellepärast tema ümber ongi nii palju inimesi. Ãœldiselt aga on ta väga meeldiv inimene iga külje pealt ja elu on tema vastu helde.

Ta on tugeva isiksusega. Ta liigub sihikindlalt oma eesmärkide suunas. Tal on kõik hea juhi jaoks vajalikud omadused : ta on otsusekindel ja ambitsioonikas. Keegi ei hakka talle vastu vaidlema, sest tema arvamust austatakse ja hinnatakse kõrgelt. Lisaks kõigele on tegemist väga meeldiva inimesega. Ta oskab inimestega rääkida, panna end nende asemele. Tema ümber on alati elu ja sagimist ehkki mõnikord vajab ka tema üksindust ja tahab olla rahus. Ent ta ei ütle kunagi ära, kui keegi peaks abi vajama ja on alati olema teiste jaoks. Ta on harjunud tegutsema ruttu ja otsustavalt ega karda riske võtta vajaduse korral. Miski ei murra teda.

 

 

Ta on heatahtlik ja sümpaatne, ta teab, kuidas teistega suhelda. Kusjuures sageli on teiste soovid tema enda omadest palju tähtsamad. Ta aitab kõiki neid, kes tema abi vajavad, kas siis rahaliselt või andes lihtsalt head nõu. Ta on paindlik ja järeleandlik, talle ei meeldi näha teisi kannatamas. Ta ei karda raskusi, tema jaoks on tähtis olla tegevuses. Ta leiab alati teiste jaoks aega oma kiire ajakava juures ja teab, millised probleemid inimestel on. Ta on kannatlik, tähelepanelik ja hea, ta aitab teisi omakasupüüdmatult. Ta tunneb suurt rahulolu, kui on saanud oma tööga ühele poole ja seda isegi juhul, kui ta on teinud seda üksnes teiste heaks ja mitte selleks, et ise rikastuda. 

Ta on armas ja viisakas ent võimeline kiirelt otsuseid langetama. Teda iseloomustab tahtejõud ja otsusekindlus. Ta on võimeline olema järeleandlik ent ainult teatud punktini. Üldiselt ei suuda ta kaua vihane olla ent kui ta peaks ärrituma, on ta üsna muljetavaldav. Sellisel puhul on parem mitte temaga suhelda, sest ta võib muutuda väga ebaviisakaks. Draakoni aastal sündinud Lõvi on väga hea sõber. Ta on tark, julge, teda võib alati usaldada. Parme on mitte kahelda tema heades kavatsustes.

 

 


Armastus

Ta on hea, tähelepanelik, hooliv oma kaaslase vastu. Ta oskab teist õnnelikuks teha. Kui ta peaks armuma, unustab ta kõik muu ja sulab oma kaaslasega ühte. Ta ei karda oma tundeid välja näidata. Ta on suure kujutlusvõime ja -südamega. Ta kutsub oma kaaslase romantilistele kohtumistele, teeb talle kingitusi ning organiseerib meeldivaid üllatusi. Ta on sihikindel ja järjepidev ega karda, kui talle ära öeldakse. Tavaliselt ikkagi vastatakse tema tunnetele. 

Ta on usaldusväärne ja pühendunud, kooselu temaga ei valmista probleeme. Ta on aus ja sünnis, ta ei kannata aga petmist ja reetmist. Mõnikord võib tegutseda ka impulsiivselt ja olla järeleandmatu. Üldiselt aga on ta üsna kirglik ja temaga juba igav ei hakka. Ta on valmis kõigeks oma lähedaste heaolu nimel, vastu ootab ta aga sõnakuulelikkust.

 

 


Töö

Ta on tegus ja jõuab igale poole. Ta ei karda rasket tööd vaid saab kõigega hakkama. Ta ei karda riskida ja võtta vastu julgeid otsuseid. Tal on palju aega ja energiat, et teha mitut asja korraga. Ta kombineerib oma tööd. Ta sihib kõrgele ja teeb tavaliselt hiilgavat karjääri. Ta oskab lahendada ka kõige keerulisemaid probleeme, on leidlik ning usaldab oma intuitsiooni. 

Ta on sihikindel ja järjepidev, tänu sellele saadaks ta edu ükskõik millises valdkonnas töötades. Suhtlemisega seotud ametid sobivad talle kõige rohkem. Ta saab inimestega hästi läbi, leides nendega ühise keele. Ta on suure kujutlusvõimega  ja väga andekas. Ta oskab rääkida publiku ees. Temast saaks hea näitleja, professor või kirjanik.

Kommentaare ei ole