{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Jäär

     Tark ja intelligentne Ahv leiab ilma suurema vaevata ühise keele põikpäise Jääraga. Tänu Ahvi aasta mõjutusele on Jäär ...


 



 

 Tark ja intelligentne Ahv leiab ilma suurema vaevata ühise keele põikpäise Jääraga. Tänu Ahvi aasta mõjutusele on Jäär rõõmsameelsem ja positiivsem. Jäär omalt poolt aga annab Ahvile juurde vankumatut sihikindlust ja järjepidevust. Ahvi aastal sündinud Jäär on väga hea suhtleja ja nii meeldiv inimene, keda kõik armastavad. Ta lausa tõmbab tähelepanu endale, sest ta armastab palju rääkida, nalja teha ja muidugi naerda. Tegemist on lausa erakordse inimesega, kes on entusiastlik ja energiat täis. Ta on aktiivne, armastab palju liikuda ja tegutseda. Ta on tugeva tahtejõu ja iseloomuga ent inimene, kes muudab tihti meelt. 

Üks, mida ta ei kannata, on olla üksi. Üksi olemine mõjub talle lausa väsitavalt ja ta tekitab temas igavust. Ta oskab küll ise ka leida meelelahutust, aga tahab palju suhelda. Võiks öelda, et tal on lausa suhtlemisnälg. Talle meeldib olla seltskonnas, talle meeldib, kui tal on kogu aeg midagi teha. Talle meeldiks, kui ta oleks kogu aeg midagi teha, ta on alati ise valmis igas ettevõtmises kaasa lööma. Teiste seast tahab ta aga silma paista. Ta on tegus ja nii energiline, et ta tahaks kõike korraga teha. See aga saabki tihti põhjuseks, miks ta oma alustatud tööd lõpule ei vii. Ta ei ole eriti sihikindel oma eesmärkide ja plaanide elluviimisel - väiksemagi takistuse puhul võib ta muuta meelt ja hakata tegelema teise asjaga.

 

 

Iseendast on ta väga heal arvamusel. Inimesena on ta üsna uhke. Ta on intelligentne, ilus ja väga meeldiv. Ambitsioonikas ega lepi kunagi teise kohaga. Ta on kaval, elava loomusega ja julge. Tema jaoks ei valmista mingit raskust öelda oma arvamus välja selge ja kõva häälega ning ilma sõnu valimata. Ta on ka üsna kergemeelne ja pealiskaudne oma soovides. Samuti võib käituda teinekord üsna ootamatult. Ta võib olla ühel hetkel vana rahu ise, seejärel ärrituda ja muutuda põikpäiseks. Kõik sõltub sellest, mis tujus ta on antud hetkel. Ent olenemata olukorrast on üks, milles teda süüdistada ei saa ja selleks on argus : Ahvi aastal sündinud Jäär paistab isegi silma oma erakordse vapruse ja julguse poolest. 

 Oma loomuselt on ta pigem lihtne ja sõbralik inimene. Eriti siis, kui ta on heas tujus ja kui ta elus pole just palju probleeme. Ta ei hakka teiste tunnetega mängima. Ta võib olla natuke kaval aga ilma, et ta sellega teistele halba teeks. Ta ei reeda ega peta kunagi kedagi. Temas on natuke kõike : ta võib olla natuke nartsissistlik, samal ajal ka lihtne ja tavaline, otsusekindel ja ükskõikne. Üldiselt aga on ta heas tujus. Temaga ei ole mitte ainult meeldiv suhelda, vaid sa võid kindel olla ka, et ta alati sulle appi tuleb, kui sul peaks vaja minema. Muidugi kui just tema isiklik kasu mängu ei tule. Oma õiguste eest seisab ta tuliselt väljas ja ta teeb alati seda, mida ise peab õigeks. 

 

 

 

Armastus

Ta jääb iseendale truuks ka armastuses. Ta on väga meeldiv ja pakatab teotahtest. Ta tahab hoolitseda kõikidest eest, kes on talle kallid. Ta on vaja tugevaid tundeid ja liblikaid kõhus. Ta on alati positiivne, tal on alati tuhat uut plaani peas. Ta on temperamentne kuju. Ta käib nii palju peale, kuni teine on vastanud tema tunnetele. 

Pereinimesena tahab tema ise otsustada, kuidas elatakse ja mida tehakse. Ta on sündinud juhtima. Ta on kiire ja kangekaelne, talle ei meeldi, kui talle vastu hakatakse. Tema kaaslasel peab olema piisavalt kannatlikku meelt ja tarkust, et mitte õli tulle lisada. Ent ta ise on valmis tegema kõik, et tema lähedastel millestki puudust ei tuleks. 

 

 

 

Töö

Karjääri pärast ei pea ta muretsema, tema tulevik on paljutõotav. Ta ei karda riske võtta ja viia oma plaane ellu. Ta on enesekindel ja julge ning läheb oma saatusele vastu teades, et hea õnn teda saadab. Ta unistab kõrgest kohast. Tihti võib aga kaotada huvi ja otsida teisi võimalusi, kuidas ennast täiendada. 

Temast saaks väga hea filosoof, poliitik, teadlane või näitleja. Ta saab lastega hästi läbi. Ta võiks saada ka edukaks ärimeheks. Tal on ärivaistu  ja ta oskab majanduslikult mõtelda.  Tavaliselt saab teenib ta hästi ja saab jõukale järjele oma elus.


Kommentaare ei ole