{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Järgmine nädal võib tulla üsna emotsionaalne Veenus on sisenemas Kalade märki 11. märtsil. Võib-olla paneb see sind mõt...


 

 

 Järgmine nädal võib tulla üsna emotsionaalne Veenus on sisenemas Kalade märki 11. märtsil. Võib-olla paneb see sind mõtlema keelatud armastuse peale. Kuu on nädala alguses Jäära märgis, tänu sellele oled sa palju ettevõtlikum. Kasuta seda aega ära, et viia oma plaane ellu. Kuu on nädala keskel Sõnni märgis. Katsu olla kannatlikum ja sihikindlam. 15. märtsil on Kuu Kaksikute märgis, aidates sul rohkem hinnata seda, mis sul juba olemas on. 


Armastus

Paaridele : planeedid on sellel nädalal sinuga ja toetavad sind kõikide ettevõtmistes. Ilmselt on sind ees ootamas järgmisel nädalal ilusad hetked kaaslasega. Kõik peaks minema hästi, ühtegi probleemi ei ole ette näha.

Vallalised: kui sa oled vallaline, siis võid sa kohtuda ühe toreda inimesega sellel nädalal. 


Raha

Neptuuni aspekt ei ole kõige parem, katsu olla kokkuhoidlikum ja ära kuluta liiga palju.

 


Tervis

Järgmisel nädalal peaksid sa olema heas vormis ja hea tervise juures. Sa jõuad kõik oma toimetused ära teha ega tunne isegi väsimust. Kasuta seda perioodi ära selleks, et teha rohkem sporti. 


Töö

Jupiter tegutseb sinu töö sektoris sellel nädalal ja tänu sellele võid sa kindel olla, et hea õnn sind maha ei jäta. Kasuta seda perioodi ära selleks, et viia oma plaane ellu.


Pere

Pane prioriteedid paika ja kõik saab korda.

Kommentaare ei ole