{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Sündmusterohke nädal on sind ees ootamas. Esmaspäeval on taevas täiskuu Kaalude märgis, mis aitab sul rohkem keskenduda...

 


 

 Sündmusterohke nädal on sind ees ootamas. Esmaspäeval on taevas täiskuu Kaalude märgis, mis aitab sul rohkem keskenduda oma eesmärkidele. Katsu olla teistega suheldes diplomaatilisem. Nädala keskel on Kuu Skorpioni märgis. Kuu soovitab sul näidata, milleks sa võimeline oled. Nädala lõpus on Kuu sinu märgis, aidates sul oma hirmudest vabaneda. 


Armastus

Isegi, kui mõned probleemid võivad tekkida, ei tähenda see veel kõige hullemat. Ära mõtle endale probleeme juurde. Kui sa vajad rohkem vabadust, siis lihtsalt räägi sellest. Kui sa oled aga valline, võib üks ilus üllatus sind sellel nädalal ees oodata.

 

Tervis

Kui sa peaksid tundma väsimust, siis ära muretse, see on normaalne. Sa oled viimasel ajal ennast täiesti ära kurnanud. Millal sa hakkad lõpuks ometi enda peale mõtlema ja hoolitsema rohkem oma tervise eest? 

 

 

 

Töö

Sa teed oma töö ära mõtlemata kvaliteedi peale. Vaata, et sa ei tõmba endale probleeme kaela. Ole natuke hoolsam edaspidi. 

 

Raha

Kui võimalik, siis investeeri selle asemel, et kulutada. Kui sa kõhkled, siis oota paremaid võimalusi. 

 

Suhted

Ilmselt tuleb sul sellel nädalal langetada üks oluline otsus, mis puudutab sinu lähedasi ja pereelu. Ära muretse, kõik läheb hästi. 



Kommentaare ei ole