{ads}

HIDE

Viimased

latest

Teismeliste arvates oled sa "vana", kui sa ikka veel kasutad seda aksessuaari

  foto  : unsplash / Jordan McQueen   Millistena teismelise...

 

foto  : unsplash / Jordan McQueen

 

Millistena teismelised meid näevad? Isegi, kui sa näed oma vanusest palju noorem välja ja tunned oma hinges, et oled üldse nooruslik inimene, võivad mõned märgid sind reeta. Zuumerite põlvkonna jaoks on üks aksessuaar muutunud täiesti üleliigseks, nende sõnul kasutavad seda ainult "vanad inimesed". Et asi oleks selge : see puudutab peaaegu meid kõiki. 

Mis vanuses on inimene vana? Erinevate uuringute järgi selgub, et inimesi hakatakse vanaks pidama 69-aastasena. Tegelikult on kõik aga suhteline, sest inimene võib tunda ennast palju nooremana ka kõrges eas. Teismelised võivad näha "vanana" aga ka inimesi, kes pole veel vanuse poolest "vanad" ja seda üksnes selle tõttu, et inimene kasutab ühte kindlat aksessuaari.  Zuumerite põlvkond koosneb tehnoloogiateadlikest noortest, kess näevad maailma läbi teise pilgu. 

 

 

 

Kõik see, millisena noored sind näevad, sõltub isegi sellest, kuidas sa poes käid ja kus sa hoiad oma dokumente. Noorem põlvkond (suuremas osas) kasutab nutitelefoni praktiliselt kõigeks. Nende jaoks asendab telefon moest läinud rahakotti. 

Noored leiavad, et sularaha kaasaskandmine on iganenud nähe. Suhtlusvõrkudes on levimas mitmed naljakad videod inimestest, kes kasutavad ikka veel rahakotti. Noorte arvates on rahakott tõeline retro!

Kommentaare ei ole