{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    Märtsikuu jooksul võid sa olla natuke närvilisem ja mõtelda rohkem iseenda heaolu peale. Sa vajad turvatunned praegusel ...

 


 

Märtsikuu jooksul võid sa olla natuke närvilisem ja mõtelda rohkem iseenda heaolu peale. Sa vajad turvatunned praegusel hetkel. Kõik su suhted ei ole nii heas korras nagu võiks ja sa ei tunne end kõikide inimestega hästi. Mõnikord on parem olla üksi, kui halvas seltskonnas. Tõenäoliselt saad sa ise ka aru, et sa pead tegema rohkem seda, mida sulle meeldib teha, hoolitsema rohkem iseenda eest ja elama rahus - selles seisnebki sinu sisemine rikkus. 

10. märtsil siseneb Merkuur Jäära märki. Võib-olla tähendab see sinu jaoks seda, et sulle tehakse järgmise kuu jooksul üks väga hea pakkumine? Järgmisel päeval siseneb Veenus Kalade märki. Veenus moodustab harmoonilise aspekti sinu märgiga ja kaitseb sinu rahaasju. 

 

 

Nii armastuses, kui rahaasjades oleks hea, kui sa näitaksid välja suuremat ettevõtlikkust ja oleksid ambitsioonikam. Märtsis võid sa teenida suuremat kasumit. 

23. märtsil siseneb Marss Kalade märki, aidates sul uusi reegleid kehtestada. Katsu end vabastada kõigest, mis on toksiline ja mis teeb sulle halba. 25. märtsil särab taevas täiskuu Kaalude märgis, mis aitab sul muuta oma elu paremaks. 

10. märtsil on taevas noorkuu Kalade märgis. See periood võib panna sind rohkem endas kahtlema ja võib juhtuda, et sa ei tea enam ise ka, mida sa edasi tegema peaksid.



Kommentaare ei ole