{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millises vanuses lubaksid lapsel meiki kasutama hakata? Kui vana laps võib kasutada meiki?

foto : unsplash / Nellie Adamyan      Kehahooldusvahendid, ...

foto : unsplash / Nellie Adamyan

 

 

 Kehahooldusvahendid, näohooldusvahendid, huulepulk... Mida teha, kui laps tahab teha nagu ema või sõbrannad? Mis vanuses võib lasta lapsel hakata meiki kasutama? 

Uus põlvkond on suurel määral mõjutatud ilumaailmast, mille videod levivad suhtlusvõrkudes.  Kui tüdrukud tahavad teha nagu ema, keda nad nad on näinud ennast ilusaks tegemas, siis vanemad jälle ei tea, millises vanus võiks lubada noorel tüdrukul ripsmetušši, huulepulka või küünelakki kasutada. Mis vanuses võib laps minna nii õue või kooli? 

Spetsialistide sõnul on selleks kõige parem aeg puberteediaja lõpp, kui nahk on selleks valmis. Sellest hoolimata ei tohiks ka selles vanuses noor tüdruk kasutada meiki iga päev, kindlasti ei tohiks ennast meikida liiga väikesed lapsed, see aitab ära hoida allergiate teket. Kasutada võib sellist meiki, mida on lihtne eemaldada. Kindlasti tuleks nägu korralikult puhastada spetsiaalse näopiimaga, peale seda kanda peale seda kanda peale niisutavat näokreemi. Meikimisvahendeid lapsele ei ole hea osta aga internetist. 

Millal teie olete lasknud oma noortel neidudel lakitud küüntega ringi käia ja mis vanuses olete lubanud meikima hakata? 


Kommentaare ei ole