{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : oled sa pigem negatiivne või positiivne inimene?

       Selle pildi peal on kujutatud nii naise kuju, kui mehe profiili. See, mis sulle kõige esimene silma hakkab, aitab sul...

 

 


 

 Selle pildi peal on kujutatud nii naise kuju, kui mehe profiili. See, mis sulle kõige esimene silma hakkab, aitab sul paremini aru saada, kas sa oled elus pigem negatiivne või positiivne inimene. Alati on hea ju ennast paremini tundma õppida selleks, et saada veelgi paremaks inimeseks. 


Kui sa nägid esimesena... 


NAISE KUJU

Kas sa nägid kõige esimesena naise kuju sellel pildil? See tähendab, et sind peetakse väga meeldivaks inimeseks. Sa oled hea inimene ja nii positiivne, et kõik ennast sinuga koos olles hästi tunnevad. Sa oled see sõber, kes teab alati, mida öelda selleks, et tuua tagasi naeratust või julgustada mõnda lähedast. Mõned sinu pereliikmed ja isegi sõbrad peavad sind kõige usaldusväärsemaks inimeseks, keda nad tunnevad. Sul ei ole harjumuseks mängida teiste tunnetega või kuritarvitada usaldust, mida sulle on antud. Hoolimata sellest, et sa oled oma elus reetmist tunda saanud, ei taha sa kunagi laskuda sama madalale tasemele. Ja see teeb sulle ainult au. Sa pead kinni oma põhimõtetest ja väärtushinnangutest ega lase kurjusel enda üle võimust võtta. Sa oled veendunud, et iga kuritegu saab karistatud. 

 

 

Sellepärast sa oledki rõõmus ja nakatad ka oma hea tujuga ka teisi enda ümber. Isegi kõik need, kes sind vähe tunnevad, kinnitavad, et sa oled väga positiivse ellusuhtumisega inimene. Sa ei hakka kedagi teist mängima. Sa tahad olla sina ise ja seda on näha, kui sa teiste seas oled. Silmakirjalikke inimesi aga ei talu sa silmaotsaski.

Hoolimata sellest, et sa oled väga positiivne inimene, ei lase sa kellelgi endale pähe istuda. Kui keegi peaks sulle haiget tegema, siis lähed ja räägid sa selle inimesega. Kui inimene tunnistab oma süüd, annad sa talle andeks. Kui ta aga peaks jätkama, lõpetad sa temaga igasuguse suhtlemise. Sa leiad, et su oma hingerahu on sinu jaoks kõige tähtsam, selle tõttu suhtledki sa nii vähe, kui võimalik, negatiivsete inimestega. 

 

 

Lisaks sellele, et sa oled lojaalne, tunned sa siiralt teiste vastu huvi ja võtad aega, et neid ära kuulata ning anda nõu. Võimaluse korral toetad sa alati oma lähedasi. Kui kellelgi on abi vaja, teab ta alati, kust sind leida. Sa oled heatahtlik kõigi vastu, see on hea omadus. 


MEHE PROFIIL

Kui sa nägid kõigepealt mehe profiili selle pildi peal, siis oled sa ilmselt üsna tugeva iseloomuga. Sa võid olla üsna kangekaelne ja järeleandmatu. Sa ei ole valmis kompromisse tegema, mis siis, kui sinu suhted teistega sellepärast peavad kannatama. Ilmselt oled sa ka pessimistlik ja kaldud nägema rohkem halba, kui head. Sa ei tunnista oma vigu, teiste eksimusi on sul aga raske välja kannatada. 

 

 

Sa nagu otsid kogu aeg midagi elus, mis on valesti ja korrast ära, lihtsalt sellepärast, et saaks jälle midagi öelda. Töö juures kardavad lausa mõned inimesed sind, sest sa näed alati midagi, mida laita. Sa tead väga hästi, et võid oma sõnadega teistele haiget teha. Sa oled sageli oma lähedastega tülis millegi pärast. Teil on kogu aeg omavahel lahkarvamusi. Kui sa tahaksid muuta oma suhteid teistega paremaks ja saada endale rohkem sõpru, peaksid sa just seda joont enda juures parandama. Kuna me elame ühiskonnas koos teistega, peavad meie suhted olema ju head. Oma negatiivse hoiakuga ajad sa aga teisi endast eemale. Ära kritiseeri enam nii palju teisi, ära näe teistes nii palju halba. Õpi nägema rohkem head. 

Igal inimesel on õigus oma arvamusele. Sinu arvamus aga ei tohiks teistele haiget teha. Sellepärast oleks hea, kui sa valiksid edaspidi paremini oma sõnu. Mõnikord juhtub, et inimesed teevad valesid valikuid või reageerivad üle. Kui sa tahad aga neile selgeks teha, et nad on eksinud, siis ära kasuta sellest solvanguid ega haiget tegevaid märkuseid. Kui sul on vaja midagi edasi öelda, siis vali paremini oma sõnu. Ja võib-olla see, et sa teiste vastu oled vali ja karm ning natuke halb, siis oled sa ka iseenda vastu samasugune? Ole enda vastu parem ja sa näed, et su suhted teistega muutuvad paremaks.


 

Kommentaare ei ole