{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiskusetest : milline inimene sina oled?

  Selle pildi peal võid sa näha nii parti, kui oravat. Sinul tuleb valida üks ja seejärel lugeda vastuseid.      ...

 

Selle pildi peal võid sa näha nii parti, kui oravat. Sinul tuleb valida üks ja seejärel lugeda vastuseid. 

 


 


 

 ORAV

Kui sa valisid orava, tähendab see seda, et sa tunned teatud uhkust selle üle, mida sa oled oma elus ära teinud. Ja ettevõtmisi on sul olnud päris palju ning enamiku oma ettevõtmistest oled sa ka ellu viinud. Seega sul on, mille üle tõesti uhkust tunda. Kõik ei ole alati läinud nii nagu sina seda oleksid tahtnud aga halbadest kogemustest ja läbikukkumistest oled sa midagi õppinud. Sa oled alati otsinud võimalust, kuidas järgmisel korral paremini teha. 

Sa usud ikka jätkuvalt oma unistustesse. Unistusi on sul aga palju, sina aga loodad oma südames, et varem või hiljem su soovid ikkagi täituvad. Muidu oled sa aga väga kohusetundlik inimene. Sa ei ole selline, kes hakkab teisi oma vigades või probleemides süüdistama. Kui sa peaksidki eksima, tunnistad sa oma süüd ja näitad sellega, et sa oled kohusetundlik. Sa ei hakka märtrit teiste ees just mängima aga sa ei põgene ka oma kohustuste eest. 

 

 

 

Sa tead, et sa oled inimene ja võid eksida nagu kõik teisedki. Iga päev katsud sa anda endast parima ja teha paremini, kui eelmisel päeval. Sa teed asju hingega nii töö juures, kui kodus. Sa katsud leida tasakaalu kodu ja töö vahel ehkki alati see ei ole lihtne. See, et sa üritad, on isegi kiiduväärt. See on esimene samm, mis aitab sul rahu leida. Kui sa tahad aga edu saavutada ja viia kõiki oma eesmärke ellu, tuleb sul ainult iseendasse rohkem uskuda, siis ei peata sind enam miski.


PART

Kui sa valisid pardi, tähendab see, et sa ei oska enda üle uhkust tunda. Sul on sageli tunne, et sa oled olukordade ohver ja tihti valel ajal, vales kohas. Kui töö juures peaksid tekkima probleemid, mis puudutavad sinu isikut, võtad sa seda väga isiklikult ja oled veendunud, et keegi katsub sulle kaikaid kodaratesse loopida. See võib nii olla aga see ei pruugi nii olla, võib ka juhtuda, et sinu enda hooletus või viga võis probleemi põhjustajaks olla. 

 

 

 

Mõnikord on vaja olla kohusetundlikum ja tunnistada oma eksimust. Kui sa tahad midagi oma elus ära teha, on see väga oluline, et sa ütled, kui oled midagi teinud. Selle tõttu ei ole sa nõrk, otse vastupidi. Oma vastutuse kandine aga näitab,  et sa oled oma vigadest õppinud. Kui sa aga kangekaelselt ka edaspidi teisi süüdistad, ei õpigi sa midagi. Sa ei pea kartma kogu oma elu seda, mida teised sinust arvavad. 

Selle jaoks tuleb sul enda kallal suur töö ära teha. Õpi oma vigu tunnistama ja vabandama sellepärast, mida sa oled teinud. See ei pruugi olla lihtne, eriti alguses ja ilmselt tuleb sul raskusi ette aga sa oled selleks võimeline. Ole kannatlikum iseenda vastu ja tuleta endale meelde, et kõik inimesed eksivad. See ei muuda sind veel halvaks inimeseks, vastupidi, see näitab, et sa oled hea. Ja aja möödudes märkad sa, et sul on, mille üle uhkust tunda.

Kommentaare ei ole