{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Veevalaja tähtkujus sündinud naised ja mehed

    Veevalaja tähtkujus sündinud naine Veevalaja tähtkujus sündinud naine ei ole kõige kergema iseloomuga, võib ...

 


 

Veevalaja tähtkujus sündinud naine

Veevalaja tähtkujus sündinud naine ei ole kõige kergema iseloomuga, võib isegi olla, et ta on kõige paradoksaalsem. Mõnikord kaotab ta iseenda ära, üritades kogu aeg jätta endast mingit muljet kellestki, kes ta tegelikult ei ole. Ta on sõltumatu naine, iseseisev naine, kes tuleb väga hästi ise oma eluga toime. Keegi ei olegi tegelikult katsunud temaga selles punktis vaielda. Aga just sellepärast võib ta muutuda teinekord närviliseks ja ärrituda rohkem. Ent õnneks on ta üsna leidlik ja tänu sellele leiab ta ka ise lahendused oma probleemidele ilma, et peaks kedagi appi paluma. Tal ei kannata autoritaarsust ja neid, kes on võimul. Ta tahab elada nii nagu talle see meeldib ja võib vajaduse korra hakata isegi provotseerima. Kui see kõik aga kõrvale jätta, on ta rõõmus ja rahulik naine. Ta ei räägi just kõige meelsamini oma tunnetest ega ole väga demonstratiivne. Need, kes teda tunnevad, teavad, kuidas temaga toime tulla ega pane seda talle pahaks. 

 

 


Veevalaja tähtkujus sündinud naine ja armastus

Veevalaja tähtkujus sündinud naine on iseseisev ja sõltumatu, ta ei vaja romantilist õhkkonda, et tunda end hästi. Ta vajab kedagi, kes on mõistev ja usaldusväärne. Tegelikult sobiks talle kõige paremini isegi vabasuhe. Ta ei ole ise armukade ja ootab sama ka oma kaaslaselt. Ta tahab, et tema kaaslane teda toetaks vajaduse korral. Et tema tähelepanu võita, tuleb äratada tema lihtsalt huvi. Tähtis on hoida natuke salapära nii, et tal tekiks tahtmine rohkem sind tundma õppida. Ta vajab palju aega iseendale ja tahab olla ka edaspidi iseseisev. Veevalaja tähtkujus sündinud naine ei hakka sind õrnusteavaldustega üle külvama ega muutu liiga demonstratiivseks. Mõnikord hakkab ta ise ka uskuma, et ta ei vaja ühtegi meest oma ellu aga tegelikult ta eksib. Oma originaalsuse taga varjab ta tegelikult oma tagasihoidlikkust ning vajadust turvatunde järele. Tegelikult vajab ta armastust oma ellu. Kõige parem tema jaoks oleks see, kui ta leiaks endale mehe, kes mõtleb nagu tema, kes oleks sama iseseisev ja sõltumatu ent aus ja siiras. Võib-olla mõni maailmarändur oleks hea partii talle, keda ta harva näeks ent kes teda jäägitult armastaks. 

 

 


Veevalaja tähtkujus sündinud mees

Veevalaja tähtkujus sündinud mees on väga tark ent igatipidi paradoksaalne. Ta räägib küll palju ent talle ei meeldi mõtteid vahetada. Ta arvab, et mõistab kõiki ja saab kõikidest aru ent ei oska olla kaastundlik. Veevalaja ei ole kõige parem psühholoog, ent ta näeb teistest kaugemale ja selle tõttu näebki paljusid asju teises valguses. Ta võib teinekord ärritada neid, kellega ta kõige rohkem suhtleb. Veevalajale nimelt meeldib tõestada, et tal on õigus, talle ei meeldi kellegi ees kummardada või kuuletuda kellegi käsklustele. Ta ei talu silmaotsaski kitsa silmaringiga inimesi. Et ta tunneks end töö juures hästi, tuleb lasta tal luua, leiutada ja näidata välja oma ettevõtlikkust. Ta on väga andekas ent ei lepi oma väikeste võitudega vaid otsib kogu aeg võimalusi, kuidas oma suuri plaane ellu viia. Ta ei vali kunagi kõige kergemaid ja lihtsamaid võimalusi. Ta peab aga õppima teisi paremini ära kuulama ja austama, siis muutuksid ka tema suhteid paremaks. 

 

 


Veevalaja tähtkujus sündinud mees ja armastus

Veevalajat on väga raske määratleda. Naiste vastu on ta kord külm, siis soe. Selline suhtumine võib tekitada suurt segadust. Ta võib naistega rääkida nii nagu ei huvituks ta neist sugugi ja seejärel teha kõik, et meeldida vastassoole. Temast on väga raske aru saada, ta on harjunud pigem põgenema niipea, kui suhe tõsisemaks läheb. Talle ei meeldi rutiin, ta tahab, et armastus tooks tema ellu põnevust, et see oleks uus mingi uus kogemus. Ta kardab ära tüdineda ja siduda end kellegagi, kelle kõrval ta tunneb suurimat igavust hiljem. Ta ei saa aru sellistest kudrutajatest, kes võivad totakalt naeratades teineteisele tundide kaupa silma vaadata. Tema ise põgeneks sellise suhte eest. Tegelikult otsib ta sellist suhet, mida pole isegi olemas veel. Ta tahaks, et tema kaaslane oleks sama iseseisev ja sõltumatu nagu tema ise. Talle meeldivad vabad, targad ja iseseisvad naised. Naised, kes ei pea tähtsaks mingeid põhimõtteid ja printsiipe ja kes eio oleks oma kasvatuses kinni.

Kommentaare ei ole