{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Veenus siseneb Veevalaja märki. Mida see meile kaasa toob?

foto : pixabay / GooKingSword      Sellel reedel, 16. veebr...

foto : pixabay / GooKingSword

 

 

 Sellel reedel, 16. veebruaril, lahkub Veenus Kaljukitse märgist, et siseneda Veevalaja märki. Milliseid muutuseid see meie jaoks kaasa toob? 

Kui sa ei tea, mismoodi võib meid mõjutada Veenus Veevalajas või Marss Kaljukitses, siis ütleme nii, et igal planeedil ja tähtkujul on oma energia. Tähtkujud ja planeedid on saanud oma nimetuse Kreeka mütoloogia järgi. Seega vaatame lähemalt, mis planeet see Veenus üldse on ja mida muudab Veenuse sisenemine Veevalaja märki meie jaoks. 


Veenus Veevalajas 

Veenus ei ole ainult armastuse planeet. Laiemas mõistes on Veenus kõige selle planeet, mis seob meid teistega ja valmistab meile rõõmu. Kui Veenus seab end sisse Veevalaja konstellatsioonis, võtab kõik hoopis teise suuna. Sest Veevalaja on kõikidest tähemärkidest kõige mässumeelsem, tema on see, kes kõige rohkem juurdleb ja analüüsib. Kuni 12. märtsini võib Veenus Veevalajas tekitada meis soovi midagi muuta oma suhetes. Uued suhted võivad alguse saada seal, kus seda kõige vähem oodata on. Uued kohtumised leiavad aset inimestega, kes muudavad mingil moel maailmavaadet ja elunägemust. 

 

 

Kuna suhete planeet Veenus on Veevalaja märgis, kes armastab palju suhelda ja kellel on palju sõpru, siis võib ka see valdkond võtta täiesti uue suuna. Veenus Veevalajas on nagu suur sõõm värsket õhku (tuletame meelde, et Veevalaja element on Õhk), mis peaks viima inimesi kokku, tekitama ühtekuuluvustunnet ning suuremat lähedust nii sõprade, kui lähedaste vahel. Ja isegi nendega, keda sa ei tunne. 


Milliseid tähemärke mõjutab Veenus Veevalaja märgis kõige rohkem? 

Kahtlemata ei üllata see kedagi, et Veevalajat ennast puudutab see kõigepealt. Järgnevate nädalate jooksul võib Veevalaja tunda suuremat soovi olla teistega koos ja hoida oma suhteid. Ka teised Õhumärgid peaksid tundma muutuste tuuli. Kaksikud tunnevad kahtlemata suuremat soovi suhelda, Kaalude ellu peaks aga Veenus Veevalajas tooma ühel või teisel moel armastust. Kõik nende suhted peaksid paranema. 

 

 

Ka Jäärale ja Amburile toob selline planeetide seis head õnne kaasa. Õhk ja Tuli sobivad omavahel hästi kokku. On Jäär ja Ambur juba kellegagi koos või alles vallalised, ka neile peaksid järgnevad nädalad tooma armastust. Skorpionile toob Veenus Veevalajas mitte ainult armastuse- , vaid ka rahaõnne kaasa. Nende asjad peaksid hakkama liikuma paremuse suunas, kuna ka Marss ja Pluuto on hetkel Veevalaja märgis. 

Kõige paremat mõju ei avalda Veenus Veevalajas aga Sõnnile, Vähile, Kaladele, Neitsile ja Kaljukitsele. Nemad võivad tunda nagu oleksid nad olukorra ohvrid, sest ka nende elu võib järgnevate nädalate jooksul muutuda. Ent kuna tegemist on tähemärkidega, kes peavad kalliks oma harjumuspärast elu, on just neil kõige raskem igasuguste uute muutustega leppida. Nemad eelistavad palju rohkem stabiilsust. Ent Veenus Veevalajas võib panna neid nägema asju läbi teise vaatenurga. Sõnn, Neitsi ja Kaljukits võivad leida, et sündmused arenevad nende soovide jaoks liiga kiiresti. Vähk ja Kalad aga peavad õppima paremini kohanema iga uue olukorraga.

Kommentaare ei ole