{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : veebruarikuu algab väga hästi nende tähemärkide jaoks

foto : unsplash /J A N U P R A S A D      Veebruari...

foto : unsplash /J A N U P R A S A D

 

 

 Veebruarikuu toob kolme tähemärgi esindajatele kaasa palju häid võimalusi ning head õnne, mille abil oma suuremadki plaanid ellu viia. Kellele toob veebruari esimene nädal aga kõige rohkem õnne? 

Jällegi on uus kuu algamas. Üks aastaaeg järgneb teisele, ühe kuu järel algab teine. Mõnikord toob see isegi head õnne kaasa ning teeb tuju heaks. Jaanuarikuu läks nagu linnutiivul. Nüüd on kätte jõudmas vastlapäev, koos traditsiooniliste vastlakuklite ning liulaskmisega. Ehkki liugu saab juba niigi lasta ka ilma kelguta. Sõbrapäeva, mida mujal maailmas tuntakse Valentinipäeva ehk armunute püha nime all, tähistatakse samuti veebruarikuu 14. päeval. Päike särab veebruaris aga Veevalaja märgis ja ilmselt ka tänu sellele on meid ees ootamas lausa maagiline kuu algus. Tervelt kolme tähemärgi esindajale toovad planeedid hetkel suuremat õnne kaasa. 


Milliste tähemärkide esindajatele toovad planeedid praegusel hetkel suuremat õnne kaasa? 

 

 

 

KALJUKITS

Viimased nädalad on olnud Kaljukitse elus üsna sündmusterohked. Aasta alguse vastu pole Kaljukitsel küll tavaliselt midagi, sest ta kasutab seda aega targalt, planeerides eesolevat aastat. Sellel aastal aga ei lähe asjad päris plaanipäraselt. Tõtt öeldes tuleb tunnistada, et Kaljukitse elus on praegusel hetkel liiga palju stressi, viivitusi ja takistusi. Tänu sellele ongi väsimus (mitte ainult füüsiline vaid ka vaimne väsimus) tema üle võimust saanud täiesti märkamatult. Õnneks aga toetavad Kaljukitse praegusel hetkel Jupiter ja Uraan. Hea õnne planeet ja suurte muutuste planeet toetavad Kaljukitse veebruari alguses kõikides ettevõtmistes. Suuremat sorti muutused on teda ees ootamas. Üks ootamatult hea võimalus peaks tekkima lähipäevil, mis peaks lahendama kõik Kaljukitse probleemid. 

Tänu sellele peaks Kaljukits tundma end paremini, kui kunagi enne. Praegu on õige aeg, et kasutada planeetide head energiat ära ja viia oma plaanid ellu. Seda enam, et ka Merkuur toob Kaljukitsele samuti head õnne kaasa. Tänu sellisele tugevale liitlasele peaksid Kaljukitse plaanid hakkama lõpuks ometi liikuma õiges suunas. Merkuur aitab Kaljukitsel näha kõige tähtsamat. Kui viimasel ajal oli tal tunne, et ta muudkui vajub ja vajub ega suudagi enam ennast pinna peal hoida, siis nüüd peaks kõik muutuma. Merkuuri ja Pluuto liit paneb aga tema kujutusvõime lendama, nii aga tekivad uued projektid. 

 

 


SKORPION

Skorpion ikka natuke salvab mõnikord. Veebruarikuu esimesel nädalal toovad planeedid talle head õnne kaasa. Planeedid liidavad oma jõud, et saata Skorpionile head energiat, mille abil viimane saaks oma plaane ellu viia. Tänu on ta selle eest võlgu peamiselt Marsile Kaljukitses (sõbramärk), mis saadab Skorpionile praegusel hetkel sisemist jõudu juurde. Tänu oma otsusekindlusele saab Skorpion kõikidest takistustest üle ja leiab võimaluse, kuidas oma eesmärgid ellu viia. Mitte miski ei peata teda enam. 

Samal ajal aga moodustavad Saturn ja Neptuun väga ilusa liidu Skorpioni taevas. Mõlemad planeedid, mis praegusel hetkel viibivad Veemärgis, aitavad Skorpionil oma unistusi ellu viia. Praegu on kõige parem hetk selleks, et kindlustada oma tulevikku. Kõik otsused ja plaanid, mis ta järgnevate päevade jooksul vastu võtab, tõotab talle mitmekordset kasumit tuua. Kõige tähtsam on, et ta ise teaks, mida ta tahab. Marss ja Merkuur toetavad teda ega valmista pettumust. 

 

 


KAALUD

Kaalude esindaja on hetkel oma tiibu välja sirutamas. Ta võtab hoogu, et viia oma suuremadki unistused ellu. Ta muutub palju enesekindlamaks ja julgemaks ning näitab kõigile, milleks ta võimeline on. Tal on põhjust enda üle uhkust tunda, tasapisi ent kindlalt hakkab ta oma potentsiaali ellu rakendama. Päike Õhumärgis saadab talle jõudu ja energiat, et minna edasi. Ja Kaalude esindaja läheb edasi, trotsides kõiki takistusi. Ta paneb oma sõna maksma ja teeb oma tahtmise teatavaks. Ta teab, mida ta tahab ja eriti seda, mida ta ei taha. Tähtis ainult, et ta ise ei kõhkleks liiga palju ja tegutseks. Niipea, kui mõni hea idee tuleb, peab ta selle ellu rakendama. Kaalude esindaja muutub tihti hajameelseks, planeedid aitavad tal aga paremini keskenduda sellele, mis on kõige tähtsam. 


Kommentaare ei ole