{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : üks astroloogiline nähtus aitab meil oma plaane ellu viia veebruaris

     Kui osad planeedid liidavad oma jõud, toob see paljudele naeratuse huulile. Just selline nähtus ongi praegusel hetkel a...


 

 

 Kui osad planeedid liidavad oma jõud, toob see paljudele naeratuse huulile. Just selline nähtus ongi praegusel hetkel aset leidmas. Miks mitte seda ära kasutada.

Muutuste aeg on kätte jõudmas. Vajadus muutuste järele on aset leidmas. Kui tavaliselt soovitavad astroloogid kevade saabudes hakata uusi projekte ellu viima, siis planeetide seisu vaadates tundub, et kevad on sellel aastal kiiremini kätte jõudmas. Sellel on ka oma põhjus: üks kosmiline nähtus on muutmas valitsevat energiat. Tänu sellele hakkavad asjad taas liikuma õiges suunas. Jupiter on moodustamas harukordselt head aspekti taevas. 

 

 


Jupiter ja Saturn liidavad oma jõud, et aidata meil oma plaane ellu viia

Tegemist on ühe võimsama ja tugevama planeetide liiduga. Kui Jupiter (hea õnn) ja Saturn (aeg, reeglid, kord) otsustavad liituda, muutub kõik võimalikuks. Liites oma jõud, soovitavad kaks hiigelplaneeti unistada suurelt ning uskuda võimatusse. Praegune periood peaks olema eriti hea ja kasu toov. Motivatsioon tuleb tagasi ning uued võimalused on avanemas, mille oma abil plaanid ellu viia. Jupiter Sõnni märgis moodustab Saturniga Kalades sektsiili. Tõlkes tähendab see seda, et üks ootamatu lahendus peaks viima ära kõik takistused, mis ei lasknud sul oma plaane ellu viia. Jupiter Sõnnis tuletab meelde, et kannatlikkus viib sihile. Saturn Kalades soovitab meil aga unistada suurelt ja seejärel teha kõik selleks, et oma unistused ellu viia. 

 

 

 

Kuidas sellest nähtusest täit kasu saada? 

Astroloogide sõnul ei ole kahtlust. Jupiteri ja Saturni liit tuletab meile meelde, et ühtsuses peitub jõud. Leia endale toetajaid, kaastöölisi, inimesi, kes on valmis sulle appi tulema ja aitavad sul oma unistusi ellu viia. Edu saavutavad need, kes on avatud koostööks ja on valmis jagama. Selline planeetide aspekt peaks muutma meid ka kohusetundlikemateks, pannes meid vaatama rohkem tuleviku poole. See aitab meil mingil määral paremini organiseerida oma elu, et kindlustada tulevikku. Samuti leida lahendusi mõningatele probleemidele. Uued võimalused on tekkimas. Tänu Jupiterile ja Saturni aspektile leiame me võimalused, kuidas oma unistused ellu viia. See on kingitus kosmoselt. Jääb üle panna oma eesmärgid paika. 

Kommentaare ei ole