{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike on sisenemas Kalade märki! Kalade aja 6 tähtsamat kuupäeva

foto : pixabay / Darkmoon Art      Kalade aeg algab 19. vee...

foto : pixabay / Darkmoon Art

 

 

 Kalade aeg algab 19. veebruaril. Kui sa ei tea, mida see täpsemalt tähendab, siis seletame selle sulle lahti. Kalade aeg algab siis, kui Päike siseneb Kalade konstellatsiooni. Kalade ajaga algab soodiaagi viimane peatükk enne uue astroloogilise aasta algust. Kalade aega mõjutavad aga erinevad planeetide liikumised. 


Neljapäev, 22. veebruar : Veenuse ja Marsi kokkupõrge

Armastus või iha - see on küsimus. See sobib väga hästi illustreerima Marsi ja Veenuse kohtumist, mis leiab aset 22. veebruaril. Veenus otsib harmooniat, Marss aga kehastab soovi oma tahtmist saada. Neljapäeval, 22. veebruaril, on mõlemad planeedid Veevalaja märgis samal kraadi peal. See aga tähendab kahe maailma vastasseisu. Üks maailm sümboliseerib ühtsust, soovi olla koos ja romantilist armastust. Teine aga sümboliseerib kompromissitut maailma, oma ego ega taha end siduda. Saab näha, kumb energia teie juures domineerib sellel päeval! Kuidas ka ei ole, see päev tõotab tulla üsna huvitav.


Reede, 23. veebruar : Merkuur sukeldub Kalade maailma

Suhtlemise planeet Merkuur oli sellel aastal Veevalaja märgis eriti jutukas, otsides võimalust kõigiga jutule saada. Kalade märgis aga muutub Merkuur vaiksemaks ent samuti palju vastuvõtlikumaks. Merkuur Kalades soovitab meil lõpetada oma emotsioonide eitamine ja õppida selle asemel ennast paremini väljendama. Lõpetada igasugune intellektualiseerimine ja usaldada oma intuitsiooni. Kuna Kalade märk on universaalne tähemärk, siis Merkuur Kalades võib aidata meil mõista asju globaalsemalt ning unustada mõneks hetkeks oma kinnisideed. 

 

 

 


Laupäev, 24. veebruar : jäine täiskuu Neitsi märgis

Igal aastal, kui Päike on Kalade märgis, särab täiskuu Neitsi märgis, mis jääb Kalade märgiga vastasseisu. Veebruari täiskuu (mida kutsutakse ka jäiseks täiskuuks) soovitab meil rohkem usaldada oma elu ja lõpetada muretsemine asjade pärast, mida me kontrollida ei saa. Kuu on sellel päeval opositsioonis Saturni ja Neptuuniga Kalade märgis. Täiskuu sõnum on aga järgmine : ole iseenda vastu parem. 


Kolmapäev, 28. veebruar : Saturn, Merkuur ja Päike punuvad salasepitsusi

Päike, Merkuur ja Saturn on sellel päeval sama kraadi peal Kalade märgis. Astroloogias kutsutakse seda kolmekordseks planeetide konjunktsiooniks. Viimane kord leidis see aset Saturni (takistused, katsed), Merkuuri (suhtlemine, mõtlemine) ja Päikese vahel (elu energia ja väljendus) täpselt 12. jaanuaril 2020. aastal Kaljukitse märgis. Kui need kolm kokku saavad, toovad nad valgust lahendamist ootavatele probleemidele. See aga tähendab, et purjed tuleb maha võtta, probleemidele tuleb otsa vaadata ja nendest rääkida. Enam ei ole võimalik lükata tolmu diivani alla ega käia silmaklappidega.

 

 

 


Pühapäev, 10. märts : noorkuu Kalades ja Marss Jääras

10. märts peaks tulema kõikide märkide järgi sündmusterohke. Marss on sisenemas Jäära märki ehk teisisõnu koju, kuna Marss on Jäära planeet. Marss Jääras muudab ka meid ettevõtlikumaks, pannes meid tegutsema ja nägema häid võimalusi. Uued plaanid tekivad, uued projektid, uued ettevõtmised näevad ilmavalgust. Marss Jääras toob uut ja paremad energiat kaasa. Noorkuu Kalades aga aitab meil oma plaane ellu viia. 


Teisipäev, 12. märts : Veenus on nagu kala vees

Kui Marss Jääras on kodus, siis Veenus Kalades tunneb end ülimalt hästi. Veenu sümboliseerib harmooniat ja naudingut. Veenuse mõju Kalades on aga mitu korda tugevam. Astroloogide sõnul muudab Veenus Kalades meid sensuaalsemaks, hoolivamaks ja mõistvamaks.



Kommentaare ei ole