{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Neitsi tähtkujus sündinud naised ja mehed

     Neitsi tähtkujus sündinud naised Neitsi on hästi kohusetundlik, diskreetne ja meeldiv inimene. Ta oskab oma ...

 


 

 Neitsi tähtkujus sündinud naised

Neitsi on hästi kohusetundlik, diskreetne ja meeldiv inimene. Ta oskab oma elu hästi organiseerida. Ta ei jäta oma asju poolikuks vaid lõpetab alati alustatud töö korralikult ära. Ta oskab hästi suhelda ja on oma loomuselt pigem optimistlik. Samas võib ta oma sisemuses natuke muretseda sellepärast, et ta ei tea, kas ta teeb ikka nii nagu vaja, tal on ka väike hirm, et temaga ei olda rahul või siis lihtsalt, et teda ei ole enam vaja.  Ise eelistab ta olla parema meelega varjus, kui valguse käes. Ta võib organiseerida suurüritusi aga eelistab jääda kulisside taha. Ta on ka harjumuseks teinekord liiga palju moraali lugeda ja sellega teistele närvidele käia. Ta ei tee seda aga halva pärast ja kui keegi peaks talle selle kohta märkuse tegema, siis paneb see teda ennast ka ilmselt kohmetuma ja ta katsub kõik teha, et ennast parandada. Ta on suur süda ja palju häid omadusi, sinna ei saa keegi vastu vaielda, ta ei ole võimeline kärbselegi haiget tegema ja tahab üle kõige olla kasulik. Ta ei võta ühtegi otsust liiga kergekäeliselt vastu ja mõtleb alati enne, kui midagi teeb. 

 

 


Neitsi tähtkujus sündinud naine ja armastus

Neitsi õrnus ja malbus kas meeldivad meestele või mõjuvad ärritavalt. Mõned jaoks on ta ideaalne naine, teised leiavad jälle, et ta on liiga tundlik ja muretseb liiga palju. Kuidas ka ei ole, tema austajad on valmis tema nimel kõigeks ja ta ise on sellest teadlik ning võib seda olukorda ära kasutada. Ent Neitsi ei ole halva südamega ja paneb ise piirid paika. Tema tõeline probleem seisneb selles, et teda tõmbavad rohkem sellised mehed, kes tema poole ei vaata või on liiga eemalolevad. Neitsi aga vajab tõelist suhet, täheepanu ja romantikat. Armunud Neitsi on tugeva omanditundega. Talle meeldiks, kui tema kallim oleks ainult tema päralt. Loomulikult ei lähe see läbi ja Neitsi tunneb selle tõttu ahastust ning meeleheidet, ta võib hakata kõiges kahtema ning kaaluma oma suhte tuleviku üle. Et olla õnnelik, peab ta ennast muutma ja vaatama oma prioriteedid üle. Sest õnn võib olla niisama lihtsalt ka tema nina all.

 

 


Neitsi tähtkujus sündinud mees

Neitsi tähtkujus sündinud mees on hästi kohusetundlik, abivalmis ja praktilise mõtlemisega. Ta teeb oma tööd hästi juba ainuüksi sellepärast, et kindlustada endale tulevikku, sest hirm homse päeva ees ei kao kunagi. Ta ei tee kunagi midagi kergekäeliselt. Ta on nõudlik, talle ei meeldi ootamatused ega see, kui ta peab oma aega raiskama. Ta teeb kõik, et organiseerida oma elu võimalikult hästi ja nii, et ühtegi takistust ei tekiks. See piirab aga tema ambitsioone, sest ta tahaks reisida, avastada uusi silmapiire ent peab liiga kalliks oma mugavust ja kodust harjumuspärast elu, mis tagavad talle turvatunde. Ta on teiste vastu aus ja tähelepanelik, ta ei taha kellegi vastu ülekohtune olla. Ka talle ei meeldi ennast esile seada, palju rohkem eelistab ta jääda diskreetseks. Ta peab tähtsaks korda ja kindlaid reegleid. Kui asi aga peaks puudutama tema lähedasi, võib ta näidata üllataval kombel välja suuremat tolerantsust. Suhted lähedaste ja sõpradega on tema elus väga tähtsal kohal. 

 

 


Neitsi tähtkujus sündinud mees ja armastus

Armunud Neitsi on romantiline, tõeline härrasmees ja hästi viisakas. Ta ei ole muutu kunagi labaseks ega pealetükkivaks. Ta on pigem tundlik ja teab, mida naised tahavad ning mõtlevad. Natuke tagasihoidlik on Neitsi, sellepärast ei hakka ta kunagi tülitama naist, kelle suhtes ta pole jõudnud kindlale otsusele. Ta otsib enda kõrvale hea südamega ja kindlat naist, ta vajab tõsist suhet. Ta on tundlikum, kui enamik mehi, tänu sellele oskab ta aga panna end teise inimese kohale ja näha asju läbi tema vaatenurga. Neitsi on meeldiv mees, kelle meele järele on aga raske olla. Kui ta on armunud, ei hakka ta oma kallimat kontrollima ja jätab talle vaba voli elada oma äranägemise järgi. Ent ta ise vajab siirust, mugavust ja perega veedetud aega.  See tagab talle hingelise tasakaalu. Ta tahab veeta kogu oma elu ühe naise kõrval : ta on truu, aus ega jookse naiste järel. Ta ei taha südameid võita vaid elada naisega, keda ta armastab.

Kommentaare ei ole