{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate ellu toob märtsikuu armastust?

foto : unsplash / Fadi XD     Astroloogia on üks imelik alk...

foto : unsplash / Fadi XD

 

 

Astroloogia on üks imelik alkeemia. Paar sümbolit siit, paar planeeti sealt ja see annabki kokku sellise kosmilise kokteili, mis muudab kõik. Planeetidel on meie jaoks üllatusi varuks selle aasta märtsikuus : nii häid, kui halbu üllatusi. Osade tähemärkide esindajate ellu toob märtsikuu aga armastust, kuna Veenus on sisenemas Kalade märki 11. märtsil, tuues sellega kaasa suuremat õnne armastuses. Veenus Kalades peaks muutma valitseva õhkkonna palju romantilisemaks. 


Märtsikuu peaks tulema väga romantiline nende tähemärkide esindajate jaoks

 

LÕVI

Kevad toob armastust osade tähemärkide ellu. Lõvi ja Skorpioni süda peaks eesoleval kevadel tuksuma palju kiiremini. Lõvi otsib suuremat lähedust kaaslasega ning võib kindel olla, et Merkuur teda aitab. Tänu planeetide toetusele leiab Lõvi võimaluse, kuidas rääkida südamest südamesse. 10. märtsi noorkuu toob talle ühel või teisel moel armastuseõnne kaasa. mitmed head võimalused on tekkimas sellel ajal kõikide vallaliste jaoks. Suhe kallimaga peaks muutuma veelgi lähedasemaks ja intiimsemaks. Veenus ja Marss moodustavad hea ja romantilise aspekti, tuues Lõvi ellu nii kirge, kui romantikat. 

 

 

 

SKORPION

Mis puutub Skorpionitesse, siis nii käimasolev Kalade aeg, kui algav Jäära aeg toovad talle head õnne kaasa. Päike on kuni 19. märtsini Kalade märgis, muutes seega Skorpionit enesekindlamaks ja julgemaks, isegi vastupandamatuks. Üks väga ilus kohtumine peaks lähinädalate jooksul aset leidma. Veenus ja Marss kingivad Skorpionile ilusa märtsikuu täis õnne ja armastust. Tänu mõlemale planeedile, mis viibivad märtsis Veemärgis, peaks Skorpioni isiklik elu võtma muinasjutulise suuna. Mitmedki unustamatud hetked on teda ees ootamas. 


VÄHK

Kuna Päike on Kalade märgis, toob see õnne kõikidele Veemärkidele. Ka Vähi tähemärgi esindajaid on ees ootamas romantiline märtsikuu. Vähk hakkab võib-olla otsima vaheldust oma ellu ja läheb avastama uusi silmapiire. Ta on valmis isegi oma mugavustsoonist sellepärast välja tulema. See peaks talle aga ainut kasu tooma, sest mitmed kuldaväärt võimalused on märtsikuus teda ees ootamas. Mitmed ilusad kohtumised peaksid just sellel kuul aset leidma. 

 

 

Päike Kalade märgis soovitab Vähil olla spontaansem ja julgem. Ilmselt suudab Vähk ka ise ennast üllatada ja lasta ennast üllatada sellel kuul. Noorkuu ajal peab ta kuulama rohkem oma südant, mis juhatab teda õiges suunas. Veenus Kalades toob Vähi ellu aga rohkem armastust, kui kunagi varem. 


KALAD

Kalade tähemärgi esindajaid on ees ootamas väga romantiline märtsikuu. Mitmed head võimalused on tekkimas üksteise järel selle Veemärgi jaoks. Kalade märgi esindaja päevad peaksid olema täis õnne ja armastust. Kui ta on juba kellegagi koos, kasutab ta ilmselt võimalust, et muuta oma olemasolevat suhet veelgi paremaks ja lähedasemaks. 10. märtsi noorkuu toob ka talle suuremat õnne kaasa, sest Kuu loomine leiab aset tema enda märgis. Täiskuu Kaaludes märtsi lõpus toob aga õnne kõikidele vallalistele.

Kommentaare ei ole