{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad ei oska valetada

foto : unsplash / Priscilla Du Preez      Kui nad peaksidki...

foto : unsplash / Priscilla Du Preez

 

 

 Kui nad peaksidki üritama valetama, ei õnnestu see neil kunagi ja nad reedavad iseennast. Vaata lähemalt, milliste tähemärkide esindajad ei oska valetada.

Tegemist on tähemärkidega, kellel pole isegi mõtet valetada, ilmselt teavad nad seda ka ise. Häid spioone ei saa neist kunagi. Ei saa just öelda, et nad paistaksid ka silma suure aususe poolest, pigem on tegemist sellest, et nad lihtsalt ei oska valetada. Neil ei lähe ükski vale läbi, sest nende olemusest on näha, et nad ei räägi tõtt. Kõik lihtsalt ei oska valetada. 



JÄÄR

See impulsiivne Tulemärk on ilmselt kõige otsekohesem kõikidest tähemärkidest. Jäär juba ei hakka keerutama. Ta ütleb sulle kohe välja, et ta ei oska valetada. Ausus on üks tema parimatest omadustest. Ta ei kõhkle kunagi ütlemast sulle otse välja, mida ta sinust arvab. Talle ei meeldi valetada täpselt samamoodi,  nagu ei meeldi talle tegeleda selliste spordialadega, mis ei võimalda tal silma paista. Jäär tahab alati olla parim. Jäär ei oska peenutseda. Ta eelistab jääda ausaks ja otsekoheseks selle asemel, et tunnistada, et tal pole valetamiseks piisavat enesekontrolli. 

 

 


NEITSI

Neitsi ei hakka rääkima ükskõik mida.  Selle jaoks muretseb ta liiga palju. Ta võib kõike teha, aga valetada ta ei oska. Ta tahab elada ausat elu, talle ei meeldi teha midagi, mida tal hiljem tuleb kahetseda. Lisaks tekitab mõte valetamisest juba temas liiga suurt stressi. Ta ei oska tõde varjata. Ta tunneb ennast iga kord nii halvasti, kui on olukorra tõttu pidanud valetama. Sellisel puhul hakkavad ta peopesad higistama ja ta näost  on näha, et ta valetab. Ükski  ta vale ei lähe läbi. Ta on selleks liiga aus ja austab ka oma lähedasi selle jaoks liiga palju. 


KALAD

Tõtt tunnistades tuleb öelda, et Kalade esindaja valetab üsna tihti. Probleem seisneb aga selles, et ta ise ei saa sellest aru. Kalad elavad oma maailmas, oma salapärasest maailmas, kuhu teistel asja ei ole. Kaladel on oma mõttemaailm ning arusaam sellest, mis on õige ja mis ei ole. Kalad on oma tundlikkuse pärinud ilusioonide- ja unistuste planeedilt Neptuunilt. 

 

 

Selle tõttu ongi Kaladel tõest oma versioon: ta mitte ainult ei tea, vaid ta tunnetab. Ta võib sulle rääkida ükskõik mida ja uskuda ka ise seda,  mida  ta räägib. Ta on siiras sinu vastu. Kui sa peaksid paluma tal kasutada mingit hädavalet enda aitamiseks, siis ta ei tule sellega toime. Sellisel puhul on tema näost näha, et ta valetab. 


KAKSIKUD

Kaksikute kohta öeldakse küll, et nad võivad rääkida ükskõik mida. Mõned väidavad, et Kaksikud on silmakirjalikud ja tujukad. Tegelikult ei oska Kaksikud valetada. Jah, nad võivad keerata sind ümber sõrme, aga seda selleks, et sinult vajalikku infot kätte saada. Nad saavad lisaks ise väga hästi aru, kui keegi peaks neile valetama. Aga ise nad valetada ei oska. Esiteks ei näe nad selle jaoks põhjust. Teiseks lobisevad Kaksikud nii palju, et nad isegi ei mäleta ise ka, mida nad on rääkinud ja mida mitte.


Kommentaare ei ole