{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne?

foto : pexels / Andre Furtado     Marss on alates 13. veebr...

foto : pexels / Andre Furtado

 

 

Marss on alates 13. veebruarist Veevalaja märgis, pannes meid nägema kõike läbi teise pilgu. Päike on lahkumas Veevalaja märgist, et siseneda Kaladesse 19. veebruaril. Planeet, mis peaks aga tooma järgmisel nädalal head õnne kaasa, on hoopis Veenus. Veenus sümboliseerib meie suhteid teistega, ilu ja kõike materiaalset. Veenus on jõudmas Veevalaja märki. Tegemist on väga hea kosmilise konjunktsiooniga, mis peaks kaasa tooma head õnne kahe tähemärgi esindajatele. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne kaasa? 

 

KAKSIKUD

Kaksikud pole ainsad, kelle jaoks see talv on eriti raske. Kaksikud on kevade lapsed, sellepärast nad ei jõuagi ilusate ilmade saabumist ära oodata. Nii nagu Veevalaja, on ka Kaksikud Õhumärgi all sündinud. Kui aga Veenus siseneb ühte Õhumärkidesse, toob see ka Kaksikutele head õnne kaasa. Praegusel hetkel on tervelt 5 planeeti Õhumärgis, nende seas Marss ja Merkuur, kõik see peaks tooma Kaksikute esindajale palju häid võimalusi kaasa. Päike (energia), Merkuur (suhtlemine), Marss (tegevus), Veenus (suhted) ja Pluuto (muutused) on kõik koos Veevalaja märgis. Tänu sellele on Kaksikute jaoks kõik võimalused avatud. 

 

 

Ta võib hakata suurelt unistama, sest tema unistused võivad juba järgmisel nädalal täituda. Tähtis on, et ta seab endale eesmärgid, võimalused tekivad ise. Seda enam, et Kaksikute planeet Merkuur toob talle hetkel samuti head õnne kaasa, parandades Kaksiku suhteid teistega ning tuues ta ellu õigeid inimesi, õigel hetkel. Kõik asjad peaksid lõpuks ometi liikuma õiges suunas. Kaksikutel on järgmisel nädalal tuul purjedes.

 

KAALUD

Järgmine nädal toob Kaaludele head õnne kaasa. Kõikide märkide järgi ka armastust. Veenus on ju armastuse ja romantika planeet (lisaks kõigele muule), ent samuti on ta ka Kaalude planeet. Veenus on sisenemas Veevalaja märki, Veevalaja on aga Õhumärk nagu Kaalud. Selle tõttu peakski järgmine nädal tooma Kaaludele palju häid üllatusi kaasa. Ühel või teisel moel ka armastust. Seda enam, et Veenus pole ainus planeet hetkel Veevalaja märgis, mis saadab Kaaludele head energiat. Ka Marss on võtnud Kaalude esindaja oma kaitsva tiiva alla, hoolitsedes selle eest, et viimasel millestki puudust ei tuleks. Tänu sellele peakski järgmine nädal tulema Kaalude esindaja jaoks üle ootuste hea. 

Kommentaare ei ole