{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on kõige ausamad tähemärgid, kes ei talu valetamist silmaotsaski

  foto : pexels / fauxels      Meie ühiskond juba kahjuks o...

 

foto : pexels / fauxels

 

 

 Meie ühiskond juba kahjuks on selline, et silmakirjalikke inimesi on meie ümber päris palju. Õnneks ei pea see paika kõigi puhul. Mõned inimesed paistavad silma oma avameelsuse ja siiruse poolest. Kas sa tead, mis neil ühist sageli on? Nende astroloogiline tähemärk. Millised on siis horoskoobi kõige siiramad ja ausamad tähemärgid? 

Me kõik tunneme selliseid inimesi, kes muudavad oma taktikat sõltuvalt olukorrast ja inimestest, kellega nad suhtlevad. Seda võib pidada diplomaatiliseks lähenemiseks ja teiste tunnetega arvestamiseks aga tihtilugu on neil inimestel lihtsalt probleeme oma enesehinnanguga ja sellepärast nõustuvad nad kõigega, mida neile öeldakse. 

Teised jälle jäävad oma arvamuse juurde ega muuda ennast ning seda hoolimata olukorrast. Ehkki iga tõde ei maksa ka välja öelda, siis nende puhul see paika ei pea. Nemad jäävad just sellisteks nagu nad on ning ütlevad alati välja seda, mida nad arvavad. Nad räägivad julgelt sellest, millest teised kõik mõtlevad. 


Millised tähemärgid paistavad silma oma aususe poolest? 

 

 


JÄÄR (21. märts - 20. aprill)

Jäär on kõige ehedam ja siiram kõikidest tähemärkidest. Jäär jääb alati ausaks, isegi, kui tema sõnad peaksid kaasvestlejale haiget tegema. Jäära jaoks on ausus kõige tähtsam, tema eelistab otsekohesust, selle asemel, et nagu kass ümber palava pudru keerutada. Ta ei hakka iialgi kellegi ees lipitsema ega head nägu tegema, kui inimene talle ei meeldi. Ta ütleb alati oma mõtted välja. 

Planeet Marss ise valitseb Jäära tähemärki ja see tõsiasi ilmselt seletabki, miks Jäär eelistab alati ja igas olukorras jääda ausaks. Ta ei lase ennast teiste arvamusest mõjutada. Tal on oma kindlad põhimõtted ja väärtushinnangud, millele ta jääb alati kindlaks. Jääral on head kavatsused ja ta tahab anda endast parima aga mõnikord võib oma sõnadega teiste tundeid riivata.


VÄHK ( 22. juuni - 22. juuli)

Vähk on suure südamega aga väga tundlik ja emotsionaalne. Mõnikord, kui emotsioonid üle  pea kokku löövad, ei suuda Vähk end tagasi hoida ja ütleb kõik välja, mis ta mõtleb. Ta on nagu avatud raamat, ta ei oska midagi enda teada jätta.

Ta ei teeskle, ta lihtsalt ongi selline. Isegi, kui ta tundub ettevaatlik ja kõigiga ei suhtle, siis on ta siiras ja otsekohene ainult selleks, et kaitsta oma lähedasi, kelle vastu ta on alati lojaalne. 

 

 


NEITSI ( 23. august - 22. september)

Kui keegi tahab teada tema tegelikku arvamust, võib kindel olla, et Neitsi räägib just nii nagu asjad on ega hakka keerutama. Kui tõde peaks kellelegi haiget tegema, siis on see selle inimese enda probleem. Parem on alati järele mõtelda enne, kui minna tema arvamust küsima, sest Neitsi ei hakka sinu tundeid säästma, kui on vaja sulle tõtt rääkida. Neitsile jääb alati viimane sõna, oma nõuannete ja kriitilise meelega võib ta ärritada oma lähedasi. 

Neitsi ei hoia oma tundeid vaka all, talle meeldib rääkida sellest, mida ta tunneb ja miks ta nii tunneb. Ta on nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu ja eelistab jääda alati ausaks, ka kõige raskemates olukordades.

Kommentaare ei ole