{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile kõige rohkem õnne sellel nädalal?

foto : unsplash / energepic.com        Vaatame lähemalt, mi...

foto : unsplash / energepic.com
 
 

 

 Vaatame lähemalt, milline päev peaks sellel nädalal tooma kõige rohkem õnne sinu tähemärgile. Nii tead sa hommikul ärgates, et sind on ees ootamas väga hea päev.


JÄÄR - teisipäev, 6. veebruar

Kuu Amburis toob Jäärale head õnne kaasa kohe nädala alguses. Marss ja Uraan aitavad tal näha asju paremas valguses ning toovad talle häid võimalusi kätte. Samuti aitab planeetide hea seis leida tal lahendusi oma probleemidele. 


SÕNN - kolmapäev, 7. veebruar

Sõnni planeet Veenus kudrutab sellel päeval Kuuga Kaljukitses. Tänu sellele on Sõnni ees ootamas väga hea päev, mis peaks talle tooma mitu head uudist. Head õnne toob talle ka Jupiteri ja Marsi sünergia. 


KAKSIKUD - neljapäev, 8. veebruar

8. veebruar peaks Kaksikute esindajale tooma suurt õnne ja häid uudiseid kaasa. Tema planeet Merkuur kohtub sellel päeval Kuuga. Tänu sellele peaksid kõik tema ettevõtmised õnnestuma. Tänu praegu valitsevale Veevalaja energiale saab Kaksik kõik, mida ta tahab. 


VÄHK - reede, 9. veebruar

Noorkuu toob alati Vähile head õnne kaasa. Vähk on Kuu kaitsealune ja lemmik, reedel on Kuu aga Päikesega lähestikku, tänu sellele peakski Vähil vedama reedesel päeval. 

 

 


LÕVI - teisipäev, 6. veebruar

Lõvile ei meeldi talv, veebruar ega see, et Päike on Veevalaja märgis. Teisipäeval toob aga Kuu Amburis Lõvile natukenegi head õnne. Üks ootamatult hea võimalus peaks sellel päeval Lõvile sülle kukkuma. Ilus päev on teda ees ootamas. 


NEITSI - kolmapäev, 7. veebruar

Armastuse planeet Veenus sirutab käed Neitsi poole kolmapäeval. Kõikide märkide järgi tundub, et Veenusel on toredaid üllatusi Neitsi jaoks sellel päeval varuks. Hea õnn planeet Jupiter ja muutuste paneet Uraan on liitmas oma jõud, seega on kõik võimalused avatud. 


KAALUD - kolmapäev, 7. veebruar

Veenus ja Kuu kohtuvad kolmapäeval Kaljukitse märgis. See tõotab tuua head õnne kaasa Kaaludele. Lõppude lõpuks on Kaalude esindaja armastuse - ja raha planeedi Veenuse väike kaitsealune. 


SKORPION - pühapäev, 11. veebruar

Kuu ja Saturn kohtuvad pühapäeval Kalade märgis (teine Veemärk). Emotsioonide taevakeha ja vastutuse planeet moodustavad ilusa liidu, mis peaks Skorpionile head õnne kaasa tooma. 

 

 


AMBUR - teisipäev, 6. veebruar

Kuu ja Päike kingivad Amburile ilusa päeva teisipäeval. Mõlemad taevakehad liidavad oma jõud, et saata Amburile head energiat. 


KALJUKITS - kolmapäev, 7. veebruar

Kaljukitsele peaks kolmapäev tooma head õnne kaasa. Planeedid soovivad talle sellel päeval ainult head. Veenus ja Kuu kohtuvad tema märgis, kõikide märkide järgi peaks see tähendama seda, et kolmapäev peaks tooma ta ellu armastust ühel või teisel moel. 


VEEVALAJA - reede, 9. veebruar

Reedel on taevas noorkuu Veevaaja märgis. Tänu sellele peaks Veevalaja leidma lahendused oma probleemidele ning nägema asju hoopis teises valguses. Üks jutuajamine võib muuta kogu ta elu. 


KALAD - pühapäev, 11. veebruar

Pühapäeval kohtub Kuu (sisemaailm) Kalade märgis Neptuuniga (unistused, alateadvus). Tänu sellele on Kalade esindajat ees ootamas väga ilus päev.



Kommentaare ei ole