{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Merkuur siseneb Kalade märki 23. veebruaril

     Suhtlemise planeet Merkuur on sisenemas 23. veebruaril Kalade märki. Kõige kiirem päikesesüsteemi planeet on vahetamas ...


 

 

 Suhtlemise planeet Merkuur on sisenemas 23. veebruaril Kalade märki. Kõige kiirem päikesesüsteemi planeet on vahetamas konstellatsiooni. Merkuur jääb Kalade märki 23. veebruarist kuni 10. märtsini. Tundliku Veemärgi energia liidetuna Merkuuriga võib muuta meid emotsionaalsemateks ja palju hoolivamateks. 


Merkuur Kalades

Kalade tähemärk on õrn ja hea. Merkuur Kalades soovitab meil usaldada rohkem oma intuitsiooni ja kuulata südame, mitte mõistuse häält. Olema heatahtlikum ja parem nii iseenda, kui teiste vastu. Kohaneda paremini igas olukorras. Näitama üles paindlikku meelt. Tõenäoliselt muutuvad sellel perioodil omavahelised suhted palju paremateks. 

Ent medalil on ka teine pool. Kalade tähemärgil ei ole ainult häid külgi. Merkuur Kalades võib tekitada suuremat segadust, keskendumisraskusi, illusioonide purunemist, muutes meid natuke naiivsemateks ning kergesti mõjutavateks. 

 

 


Millist mõju avaldab Merkuur Kalades meie tähemärkidele? 

Kõige paremini tunnevad ennast sellel perioodil ilmselt kolm Veemärki : Vähk, Kalad ja Skorpion. Nende intuitsioon peaks muutuma veelgi tugevamaks. Kalade tähemärgi esindajaid on ees ootamas väga hea periood. Lisaks on ju praegu ka Päike nende märgis ning mitmed teisedki planeedid ulatavad oma abikäe. Hea õnn peaks Kaladele naeratama. Ka Vähk ja Skorpion saavad kasu lõigata sellest perioodist, kui Merkuur viibib Kalade märgis. Jupiteri ja Merkuuri ühendus toob ka neile head õnne kaasa. Need kolm tähemärki peaksid tundma ennast järgneva kuu jooksul nagu kalad vees.

Sõnnil ja Kaljukitsel on põhjust rõõmustamiseks. Merkuur Kalades ei sunni neid rääkima vaid aitab mõtelda enne, kui midagi öelda. Sõnn võib muutuda tänu Kalade energiale palju leplikumaks ja paindlikumaks. Kaljukits õpib aga iseennast paremini kuulama. Nendele kahele õpetab Merkuur Kalades, kuidas andestada ning võtta vabamalt. 

 

 

Kaalud, Veevalaja, Lõvi ja Jäär aga ei rõõmusta suurt selle üle, mis toimuma hakkab. Kui Päike oli Veevalaja märgis, said nad suhelda nii palju, kui tahtsid, nüüd aga muutub kogu valitsev õhkkond nende ümber. Nii Tule-, kui Õhumärkide jaoks on see aga väga raske. Lõvil tuleb õppida ilmselt alandlikkust, Veevalajal aga kaastunnet. Kaalud peavad õppima rohkem ennast kuulama ja vähem välja tegema teiste arvamusest. Jäär peab õppima aga teistega koostööd tegema. 

Kõige raskem on aga Kaksikutel mõista seda, mida Merkuur neilt ootab. Kaksikute esindajal tuleb keskenduda kõige tähtsamale ning õppida rohkem usaldama nii oma instinkti, kui teisi inimesi. 

Ka Ambur peab aru saama, et ta ei saa kõike kontrollida ja ei ole alati kapten laevas. Ta peab õppima teisi paremini kuulama ning võtma vabalt. Vajaduse korral tuleb tal vabandada, kui ta on kellegi ees ebaõiglaselt käitunud. 

Neitsi aga tunne, et tal ei ole praegusel ajal tuul purjedes. Temal on kõige raskem kohaneda selle olukorraga.

Kommentaare ei ole