{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Marss on Veevalajas - loe, mida see sinu tähemärgile kaasa toob!

foto : pixabay / GooKingSword      Marss sisenes täna, 13. ...

foto : pixabay / GooKingSword

 

 

 Marss sisenes täna, 13. veebruaril Veevalaja märki. Et kõik ausalt ära rääkida, on Marss otsustanud natuke muuta meie esialgseid plaane. 

Planeetide liikumine muudab alati valitsevat energiat. Marss lahkus tööka ja asjaliku Kaljukitse märgist, et seada end sisse Veevalajasse, kuhu ta jääb kuni 23. märtsini, tuues meie ellu natuke vaheldust ja palju sekeldusi. Järgnevad nädalad peaksid tulema sündmusterikkad nii era-, kui tööalases elus. Marss Veevalajas paneb meid kõiki proovile ega jäta aega puhkamiseks. 

Punane planeet Marss esindab meie ettevõtlikku meelt, ellujäämisoskust, libiidot ja puhast energiat. Kui Marss on Veevalajas, on see alati märgiks, et aeg on midagi oma elus muuta. Näiteks oma tööalases elus. Marss Kaljukitses otsis võimalusi, kuidas kindlustada positsiooni, Marss Veevalajas aga ei näe asju sama pilgu läbi. 

 

 

Marss Veevalajas paneb meid otsima uusi võimalusi, proovima teisi asju ja riskima. Sama kehtib ka eraelu kohta, sest Veenus on sisenemas omakorda Veevalaja märki 17. veebruaril. Mõlemad planeedid sõlmivad liidulepingu, muutes meid ettevõtlikemateks. Paljud võivad tunda soovi leida oma ellu vaheldust ja põnevust selleks, et vabaneda igapäevase elu koormavast rutiinist. 

See pole veel kõik. Marss moodustab konjunktsiooni Pluutoga Veevalaja märgis, olles samal kraadil. Selles konjunktsioonis pole aga midagi tavalist, sest tegemist on väga võimsa ühendusega. 


Kuidas mõjutab Marss Veevalajas aga meie tähemärke? 

Kõige rohkem mõjutab Marss Veevalajas Veevalajat ennast aga samuti Jäära mingil määral ning Skorpionit. Mille pärast? Sest astroloogias on igal tähemärgil oma planeet. Marss on Jäära planeet ent oli aeg, mil Marss oli ka Skorpioni planeet. Tõenäoliselt on just nende elu kõige rohkem muutumas järgneva kuu jooksul. 

 

 

 

Kaksikud, Kaalud, Ambur ja Lõvi tunnevad samuti Marsi mõju, sest tegemist on nende elementidega. Tulemärgid (Ambur ja Lõvi) võivad suuri asju korda saata järgnev kuu jooksul. Õhumärgid (Kaksikud ja Kaalud) võivad võtta vastu aga suuremaid tulevikku puudutavaid otsuseid. 

Mis puutub Maamärkidesse (Sõnn, Neitsi, Kaljukits) ja teistesse Veemärkidesse (Vähk ja Kalad), siis võivad järgmised nädalad tulla natuke pingelised. Neil on ilmselt kõige raskem harjuda igasuguste ootamatustega, mis igal hetkel võivad aset leida ja neil on vaja kõige rohkem aega uute olukordadega kohanemiseks. Neil võib tekkida tunne, et sündmused arenevad nende maitse jaoks liiga ruttu. 


Kommentaare ei ole