{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Lõvi tähtkujus sündinud naised ja mehed

     Lõvi tähtkujus sündinud naised Lõvi tähtkujus sündinud naine on nagu filmistaar. Ta paistab teiste seast s...

 


 

 Lõvi tähtkujus sündinud naised

Lõvi tähtkujus sündinud naine on nagu filmistaar. Ta paistab teiste seast silma millegi poolest, mida on raske kirjeldada, temas on midagi sellist, mida teistel ei ole. Temast oleks võinud saada väga hea näitleja või laulja, ta sobib hästi lavapeale rambivalguse kätte. Ta ei karda ka olla teistest erinev. Tavaliselt just see ta muudabki nii võluvaks ehkki mõnikord võib ta muutuda liiga teatraalseks ja väsitada ka kõige lähedasemaid isikuid. Lõvi tähtkujus naine ei kannata kriitikat ja võib paista pealtnäha uhke. Ta vajab tähelepanu, tunnustust ja kiitust. Ta annab ka endast kõik, et olla parim. Teda köidab ilu, ta katsub alati moega kaasa käia ja oskab ennast väärtustada. Ta on suure südamega ja helde, otsib alati võimalusi, kuidas valmistada head meelt oma lähedastele. Erinevalt sellest, mida temast esmasel kohtumisel arvatakse, on ta kõrge moraalitunnetusega ja teab hästi, mis on õige ja hea. Ta ei pea tähtsaks traditsioone vaid püstitab oma isiklikud reeglid, kasutades enda loogikat ilma, et peaks seejuures kinni eelarvamustest või ühiskonna reeglitest. Ta on iseseisev ja sõltumatu naine. 

 

 


Lõvi tähtkujus sündinud naine ja armastus

Lõvi tähtkujus sündinud naisel on kahtlemata palju austajaid aga üldiselt ei tunne ta huvi nende vastu, kes tema ümber keerlevad. Liiga demonstratiivse partneriga tunneks ta ilmselt ruttu, et see teda lämmatab oma tähelepanuga. Ta otsib iseseisvat ja sõltumatut partnerit, kes ei tohiks mingil juhul olla liiga tundlik. Sellest hoolimata ootab ta, et ta mees teda imetleks, ta vajab teiste pilke, et tunda end elavana. Talle meeldivad komplimendid aga ta ei taha, et sellega liiale minnakse. Kõik peab olema tasakaalus. Tema mees ei tohi olla ka liiga armukade, vastasel korral teeb ta ise endale haiget, sest Lõvi ei lase end kunagi puuri panna. Tal on paarisuhtest pigem tänapäevane arusaam, tal on omad reeglid ja ta otsib meest, kes oleks tema suhtes heatahtlik ja mõistaks teda. Lõvi tähtkujus sündinud naine peab tähtsaks oma pere ja tahab, et pere oleks koos. Sõprusel ja armastusel on tähtis koht samuti tema elus. 

 

 


Lõvi tähtkujus sündinud mees

Lõvi tähtkujus sündinud mees on rüütellik : vapper, tugev ja väga meeldiv. Ei maksa aga oodata, et ta oleks hea psühholoog, tal on sageli raske aru saada inimloomusest ja selle nüanssidest, eriti naisi on tal raske mõista. Ta on autoritaarne juba oma loomuselt ja võimeline rahvamasse juhtima ilma, et ta hakkaks käituma nagu türann (erinevalt tema sõbrast Jäärast). Lõvi tähtkujus sündinud mees on suur unistaja, idealist, kellel on suured plaanid, kuidas muuta maailma paremaks paigaks. Ta on iseendast heal arvamusel ja võib kriitika suhtes näidata üles teatud üleolekut või uhkust - kuidas keegi tahab. Ent ta on samuti vapper ja aus, ta austab nõrgemaid ja on valmis alati nende kaitseks välja astuma. Talle meeldivad siiraste kavastsustega inimesed, ta ei kannata silmaotsaski labasust. Mõnikord võib tunduda, et ta on liiga tagasihoidlik, erinevalt sellest, et ta ise üritab jätta endast muljet nagu ei puudutaks teda miski. 

 

 


Lõvi tähtkujus sündinud mees ja armastus

Ta ei näe alati väga hästi, mis ta nina ees toimub. Tal on raske aru saada, kui mõni naine tema tähelepanu otsib. Kui see aga on tehtud, on Lõvi väga romantiline ja hooliv. Temaga ei maksa olla ainult liiga armukade, sest Lõvi on harjunud sellega, et ta naistele meeldib. Ja teeb selleks ka ise kõik. Tal on sellest hoolimata oma väärtushinnangud, ta vajab palju tähelepanu. Ta otsib ideaalset naist, oma unistuste naist. Kui ta tunneb end hästi mõne naisega, näitab ta välja oma tundlikku loomust. Ta on üsna vanamoelise maitsega, talle meeldivad lihtsad ent positiivsed isiksused, ilusad naised, kelles pole kübetki kurjust. Ta ei ole just kõige suurem suhtleja, tema kaaslane peab oskama tema mõtteid lugeda, kui ta tahab temast aru saada. Ta ise on arvamusel, et siirad ja südamest tulnud teod on rohkem väärt, kui mõttetu loba.

Kommentaare ei ole