{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, miks sa ei tohi kunagi kinkida oma südant inimesele, kes on sündinud Vähi tähtkujus

  foto : unsplash / Nathan Walker     Vähi tähemärgi esinda...

 

foto : unsplash / Nathan Walker

 

 

Vähi tähemärgi esindajate elu koosneb sageli luhtunud lootustest ja illusioonide purunemisest. Kõike seda sellepärast, et Vähid lihtsalt on nii tundliku südamega. Tundlikud ja armastavad tihti olukorda üle dramatiseerida. Öeldakse, et nad on romantilise hingega. Tegelikult tahavad nad ainult kogu tähelepanu endale. Vähi esindaja kõrval ei olegi nii kerge ja lihtne elada. Veelgi keerulisemaks muutub asi, kui ta peaks armuma sinusse. Ühel päeval on ta valmis sinu pärast surema, järgmisel päeval kaob üldse silmapiirilt. Saa siis aru. Õnneks tuleb astroloogia siin appi. Siin on nimekiri kõikidest põhjustest, miks sa ei tohiks kinkida oma südant inimesele, kes on sündinud Vähi tähtkujus, tänu sellele hoiad sa oma elust suuremad draamad eemal. 


Miks inimestele ei meeldi need, kes on sündinud Vähi tähtkujus? 

 

 

Me loodame, et kõik Vähid ei hakka meile nüüd kaebakirju ja süüdistusi kirjutama ja sellepärast lisame juurde, et seda artiklit ei maksa võtta liiga isiklikult. Horoskoope ei maksa kunagi võtta sõna-sõnalt. Igal tähemärgil on oma head ja halvad küljed. Vähi hea külg on see, et ta aitab teistel paremini end väljendada ja rääkida oma tunnetest. Ta tahab, et asjad oleks selgelt välja öeldud ja et ei jääks arusaamatusi ega möödarääkimisi. Kui sulle ei meeldi oma tunnetest rääkida ja sa oled pigem reserveeritud, siis ära mine temaga kohtingule. Kui sa ei ütle talle iga päev iga viie minuti tagant, et sa teda armastad, hakkab ta sinu tunnetes kahtlema, arvates, et sul on keegi teine. Ta vajab teadmist, et sa mõtled iga hetk oma elust ainult tema peale. Ta tahab olla sinu ainus elu mõte. Ta tahab, et sa armastad teda rohkem, kui midagi muud. Ja kuulutad seda kogu maailmale. Teised sodiaagimärgid peavad teda kapriisseks. Talle endale aga meeldib selline ülidramaatiline elu. Seega, kui sa tahad temaga suhelda, pead sa oma vaimu selleks valmis panema. 


Mille poolest Vähid on ohtlikud? 

Vähid on väga kirglikud. Sama kirglikud nagu teised veemärgid : Skorpion ja Kalad. Ta annab endast kõik. Ta ei tee midagi poolikult, ta ei hoia kokku ei vaeva ega pingutuste pealt, et oma kallima eest hoolitseda. Ta on valmis andma kõik, mis tal on aga ootab sama ka oma väljavalitu poolt. Vähi tähemärki valitseb Kuu, selle tõttu ta ongi nii emotsionaalne ja tundlik. Ta on intuitiivne ent tujukas. Kui kõik on hästi ja korras, on elu nagu lill; kui asjad on aga korrast ära, on kodune õhkkond pingeline ja äikest täis. Ja ilma ainsagi hoiatuseta. Selle tõttu peab tema kaaslane hakkama saama Vähi tujudega ja õppima nendega elama. Ta on loominguline inimene, kes kasutab palju oma kujutlusvõimet. Mõteldes sageli välja asju, mida pole isegi olemas. Kui ta nägi unes, et sa ta maha jätsid, siis võid sa olla kindel, et ta äratab su keset ööd üles ja tahab, et sa esitaksid oma vabandused tema ees. 

 

 

Kui sa siiski kõigest hoolimata oled valmis temasse armuma, siis kinnita ennast turvavööga ja valmistu ette selleks, et su elu saab olema nagu Ameerika mägedes. Ta tahab sinu tähelepanu iga hetk oma elust ja võib ühel hetkel hakata lämmatama. Ta ei jäta sulle palju ruumi. Tema jaoks on täiesti elementaarne, et sul ei ole tema eest ainsatki saladust ja kui te midagi teete, teete te seda koos, mitte eraldi. Alguses võib see sulle meeldida aga aja jooksul muutub ärritavaks. Ta tahab kõike üle kontrollida, kõike teada saada sinu ja su elu kohta. Amburid ja Veevalajad tunnevad temaga ennast ruttu nagu oleksid lõksu püütud. Ta armastab sind nii palju, kuni on suutnud su panna oma kullast puuri, mille võtit hoiab ta oma taskus. Vähemalt nii on ta kindel, et sa kuhugi tema eest ei põgene ja oled tal alati silma all. 

Kuna sa ei ole aga mõni ese ega mänguasi, millega mängida, siis parem on hoida temaga distantsi. Kooselu temaga on paras väljakutse, millega ainult kõige tugevamad tulevad toime. Mida sa ka ei tee, ta ei ole kunagi rahul, ta tahab alati rohkem. See on kurnav aga mitte nii kurnav, kui olla koos kellegagi, kes on sündinud Jäära tähtkujus. Seega on sind hoiatatud.

 

Kommentaare ei ole