{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kalade tähtkujus sündinud naised ja mehed

     Kalade tähtkujus sündinud naised Kalade tähtkujus sündinud naine on nagu väike unistav merineitsi, kes ins...


 

 

 Kalade tähtkujus sündinud naised

Kalade tähtkujus sündinud naine on nagu väike unistav merineitsi, kes inspireerib luuletajaid. Ta on hästi arenenud kunstimeelega naine, hästi loominguline. Tema jaoks on kõige tähtsam esteetika. Ükskõik, millises valdkonnas ta ka ei tööta - ta loob alati midagi uut, mis oleks päris tema oma. Tema suhted ei ole kunagi tavalised. Tal on mitu elufilosoofiat, mis ta aja jooksul on omandanud. Talle meeldib mõtiskleda selle üle, mis tema ümber toimub, ta on avatud meelega inimene. Mõnikord võib ta ka üllatada ja segadusse ajada oma käitumisega. Kalade tähtkujus sündinud naine võib olla ka uhke ja kapriisine, eriti siis, kui tal tekib tunne, et tema asjad ei edene või tema isikut rünnatakse. Ta on tundlik ja heatahtlik naine, kes ei kritiseeri kunagi oma sõpru, pidades iga inimese individuaalsust kõige tähtsamaks. Ta ei taha mitte mingil tingimusel kontrollida universumeid, mis talle ei kuulu, ta katsub ainult neid paremini mõista. 

 

 


Kalade tähtkujus sündinud naine ja armastus

Ta unistab tõelisest ja romantilisest armastusest. Talle meeldib just selline armastust nagu seda raamatutest võib lugeda. Ta unistab suurest armastusest, mis röövib ta südame. Ta otsib meest, keda ta saaks tõesti usaldada. Ta vajab palju tähelepanu, et tunda end hästi. Iga mees tema elus tundub see ainus ja õige alguses ent reaalsus saab ta ruttu kätte. Ta on valmis armastuse pärast meeletusi tegema. Talle meeldib lasta kirel enda üle võimust saada ja katsetada oma piire. Oma loomult on ta optimistlik ja usub, et varem või hiljem saavad kõik tema pingutused tasutud. Samas on tal raske aga jääda truuks oma südames ühele partnerile, sest ta mõtted lähevad mujale niipea, kui esimene kirehoog on möödas. Ta võib murda palju südameid ilma, et tal endal oleks sellest aimu. 

 

 


Kalade tähtkujus sündinud mees

Kalade tähtkujus sündinud mees on introvert, kes ei tunne end alati seltkonnas hästi. Talle meeldib palju rohkem põgeneda oma maailma, kus ta saab tegeleda sellega, mis teda köidab. Ta küll katsub aeg-ajalt sellest oma maailmast välja tulla ent on liiga kinni oma harjumustes, oma kodus ja mullis, milles ta elab selleks, et panna seljakott selga ja minna seiklema. Ta on küll suure südamega ja helde, aga mitte igaühega: ainult oma lähedaste ja heade sõpradega, keda ta päriselt usaldab. Hoolimata sellest võib ta isegi oma lähedaste seas tunda end teinekord ebakindlalt, olgugi, et ta katsub seda varjata. Ta varjab seda tagasihoidlikku külge enda juures öeldes, et ta tunneb end väsinuna ja peab olema üksi. Ta vajab aega mõtlemiseks ega armasta tormata. Ta ei taha olla uhke ent on liiga tundlik ja võtab kõike isiklikult, selle tõttu võib paista kõrk ja üleolev. Tema lähedased hindavad teda tema aususe ja siiruse pärast. Nad teavad, et võivad teda alati usaldada.

 

 


Kalade tähtkujus sündinud mees ja armastus

Tagasihoidlikkus lisab talle salapära juurde ja see tekitab naistes huvi tema vastu. Naised üritavad teda mõista, temast aru saada ja panna teda rääkima. Nad aimavad, et Kalade eemaloleva hoiaku taga on tegelikult peidus tundlik loomus. Kalade tähtkujus sündinud mehele ei valmista mingit probleemi siduda end ühe naisega kogu eluks. Niipea, kui probleemid peaksid aga tekkima, võib ta põgeneda, sest ta ei tea, kuidas olukord lahendada. Ta on salapärane ja temast on raske aru saada. Ta peab väga tähtsaks oma kodu, mille eest ta kannab hoolt. Ta otsib tolerantset naist, kes ei oleks just kõige jutukam ja kes laseks mehel elada rahulikult oma unistuste maailmas ilma ega esitaks talle liiga palju küsimusi. Ta vajab kedagi, kes suhtleks tema eest teistega ja kes mõistaks teda sõnadeta.


Kommentaare ei ole