{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Amburi tähtkujus sündinud naised ja mehed

    Amburi tähtkujus sündinud naine Amburi tähtkujus sündinud naine on hästi otsekohene ja siiras. Ta ütleb sed...

 


 

Amburi tähtkujus sündinud naine

Amburi tähtkujus sündinud naine on hästi otsekohene ja siiras. Ta ütleb seda, mida ta mõtleb aga ei taha sellega kellelegi haiget teha. Ta on optimistlik, avatud südame ja meelega ning teeb kõik, et nakatada oma hea tujuga ka teisi. Talle ei meeldi palju rääkida oma väikestest muredest, parema meelega jätaks ta üldse tõsisemad teemad kõrvale. Ta on iseseisev ja sõltumatu, oskab enese eest hoolitseda ja viib oma plaane elu. Kui ta on enesele midagi pähe võtnud, teeb ta kõik, et seda ellu viia. Ta ei lase kunagi elul ennast maha murda, vaid katsub alati iga olukorra näha rohkem head, kui halba. Ükski takistus ei peata teda. Ta on enesekindel naine ent ei muutu kunagi üleolevaks ega uhkeks. Talle meeldib avastada uusi silmapiire, katsetada uusi asju, võtta väljakutseid vastu. Talle ei meeldi elada ainult reeglipärast elu, ta ei taha olla piiratud, ta tahab olla vaba, et teha seda, mida tema tahab. Ta ei allu just kergesti autoriteedile, mida ta peab põhjendamatuks, üleliigseks ja naeruväärseks. Ent vajaduse korral on ta valmis erandeid tegema. Talle ei meeldi pealiskaudsus ja ülekohus, ta on oma südamelt väga hea inimene aga ilma, et ta muutuks naiivseks. Ta ootab oma sõpradelt palju ja vajaduse korral on valmis ka kõiki korrale kutsuma. 

 

 


Amburi tähtkujus sündinud naine ja armastus

Tal ei ole mingit kindlat ideaali. Ta on üsna avatud meelega ega ole eelarvamuste kammitsas. Ta valib ise endale oma unistuste printsi ega oota, et elu seda tema eest teeks. Kõige tähtsam on tema jaoks, et mees oleks südamelt hea. Talle meeldivad siirad inimesed, kes ei karda oma tundeid väljendada. Samas aga tõmbab teda rohkem optimistlike ja positiivsete inimeste poole. Ta tahab, et ta mees oleks nii nagu tema avatud meelega ja tolerantne. Ta tahab inimest, kellega ta saab vabalt mõtteid vahetada ja teada tema kohta kõik. Ta tahab olla armastatud ja talle meeldib, kui ta ei ole üksi ent enne on ta pigem üksi, kui halvas suhtes. Ta peab kalliks oma põhimõtteid ja isegi, kui pereelu on tema jaoks tähtsa kohal, on tema elus tähtsal kohal ka karjäär ja edu. Tema kaaslane peab sellega leppima, kui ta tahab temaga hästi läbi saada.

 

 


Amburi tähtkujus sündinud mees

Tundub nagu oleks Amburi tähtkujus sündinud mees alati heas tujus. Tal on mingi oskus mitte näha seda, mis on halvasti ja korrast ära. Tema jaoks on tähtis ainult see, mis on hästi. Ta on meeldiva iseloomuga inimene, kellel on palju sõpru. Ta on sama optimistlik, kui ambitsioonikas. Tööalane elu on kõige tähtsam tema jaoks, ta on otsustanud karjääri teha oma eriala ja usub oma õnnetähte. Ta ei kuula seda, mida teised ütlevad vaid tahab ise kõiges veendud ja kõike kontrollida. Ta tahab ise oma arvamusele jõuda, ise kõike avastada ja kõike teha. Ta unistab ilusast elust, on avatud meelega ja hea, selle tõttu võivad paljud teda jälle ära kasutada. Ta ei oska teisi umbusaldada piisavalt. Ent seda ei juhtu õnneks tihti, ta usub inimeste headusesse ja see toob talle rohkem kasu, kui miski muud. Ta võib paista mõnikord liiga hooletu, ei pea kelleaaegadest ja reeglitest kinni arvates, et seadused tema kohta ei käi. Aga see on ka ainus puudus, mis tal on. Sest tegelikult on ta väga tore inimene. 

 

 


Amburi tähtkujus sündinud mees ja armastus

Amburi puhul võib mõnikord tunduda, et naistega suheldes tuleb tal taktitundest puudu. Ta on aus, otsekohene ega vali oma sõnu. Ta ütleb seda, mida ta mõtleb. Tema naine peab olema piisavalt enesekindel, et ei solvu iga väiksemagi asja pärast. Ta ise aga ei taha teisele meelega haiget teha. Ta on oma südame poolest hea, helde ja aus. Õnneks aitab ta hea huumorimeel ta igast olukorrast välja ja nii jäävad suuremad tülid olemata. Tegelikult ei olegi tema naisel vaja talle suuremaid etteheiteid teha. Tema puhu ei tasu lihtsalt pisiasjadest välja teha. Ambur teab, mis on tähtis ega hakka ennast muuga koormama. Mõnikord võib ta paista hooletuna. Talle meeldib, kui teda meelitatakse ent ta ei ole mingi seelikukütt. Ta on aus, usub truudusesse ega lase ennast nii kergesti mõjutada sellest, mida ta enda ümber näeb. Ta leiab, et igaüks on oma õnne sepp. Ta ei seo end kunagi inimestega, kellel on ebaausad kavatsused. 


Kommentaare ei ole