{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horokoop : mida lauale panna sõbrapäeval vastavalt sinu tähemärgile?

foto : pixabay / StockSnap      Miks mitte katta ilus laud ...

foto : pixabay / StockSnap

 

 

 Miks mitte katta ilus laud sõbrapäevaks ja valmistada kallimale (või sõbrale ) ilus üllatus! Või siis iseendale. 


JÄÄR - midagi toekat

Jääral ei ole aega raisata peenutsemise peale, kui ta sööb, siis ta tahab kõhu täis saada. Jäära tähtkujus sündinud mees on selline natuke tahumatu ja ürgne. Ta tahab toekat toitu, tõelist praadi. Suupisted ei ole tema rida. Heast grillist ei ütle ta samuti ära. Kui ta peaks aga üksi olema, siis lepib ta friikartulitega.

 

SÕNN - midagi maitsvat ja eestimaist

Sõnn tahab süüa seda, mis talle maitseb. Kattes lauda sõbrapäevaks kallimale, paneb ta kindlasti lauale kartulisalati ja võib-olla ka süldi. Põhieineks võiks olla näiteks lõhe, sest Sõnnil on hea maitse. Kui ta peaks aga üksi olema, praeb ta endale kartuleid või tellib pitsa. 

 

KAKSIKUD - erinevaid toite

Kaksikute esindaja tahab maitsta siit ja sealt, talle meeldivad erinevad hõrgutised ja sellepärast peab laual olema kõike väikeses koguses. Üksi ei ole ta kunagi aga kui peaks nii juhtuma, siis maitseb ta ilmselt lõhepirukat. 

 

VÄHK - midagi, mis tekitab temas emotsioone

Söömine on seotud Vähi jaoks mälestuste ja kallite inimestega. Ta on väga nostalgiline ja mõtleb liigutusega vanale heale ajale, kui terve suguvõsa tuli kokku ning pühadelaud oli lookas. Vähk peab lugu seapraest hapukapsaga. Kui ta peaks aga üksi olema, teeb ta endale makarone. 

 

 


LÕVI - kõike või mitte midagi

Lõvi on hästi emotsionaalne, tal on iga päev mitu tuju. Seda on näha ka tema toiduvalikus. Heal juhul tekib tal isu sushi või mereandide järele. Või siis teeb ta ilusa juustu- ja singivaagna. Kui ta peaks üksi olema, ostab ta endale ilmset hamburgeri. 

 

NEITSI - peaasi, et toit oleks tervislik

Neitsi ei taha oma tervisele halba teha ja katsub sellepärast süüa võimalikult tervisikult. Ta teab kõike toitumise ja isegi iga toiduaine vitamiinide sisalduse kohta. Ta ei hakka kunagi sööma ükskõik mida, isegi mitte sõbrapäeval. Ta on võtnud enesele suundumuseks elada tervislikult ja sellepärast paneb ta sõbrapäeval lauale vitamiinirikka köögiviljavaagna, põhiroaks natuke riisi ja kala. 

 

KAALUD - ükskõik mida, peaasi, et ta saab jagada

Kui Sõnn ei luba sul isegi vaadata oma magustoidu poole, siis Kaalude esindaja on valmis oma koogitüki kaheks lõikama. Tema paneb sõbrapäevaks lauale suupistevaagna erinevate hõrgutistega, mis on silmale ilus vaadata ja lisaks maitsev. 

 

SKORPION - midagi vürtsikat ja teravat

Talle meeldib vaadata, kui palju sa oled valmis armastuse nimel kannatama. Ta paneb lauale sellised road, mis panevad su suu õhetama. 

 

 

 

AMBUR - kõike või üldse mitte midagi

Kõikide märkide järgi unustab Ambur üldse sõbrapäeva ära. Tema oma kiire elu juures ei suuda kõike meeles pidada. Kui tal peaks see aga meeles seisma, siis paneb ta lauale midagi, mis ta viimasel hetkel leiab ja mille valmistamisega ei pea tükk aega mässama. Kui ta peaks üksi olema, piisab talle ühest heast kokteilist. 

 

KALJUKITS - midagi head ja kallist

Kaaviar, lõhekala ja muud hõrgutised on alati omal kohal Kaljukitse pühadelaual. Ehkki tõtt öeldes ei ole sõbrapäev üldse tema rida. Aga Kaljukits on hoolas ja püüdlik, ta pakub midagi head ikka oma kallimale, mis pakuks maitseelamust. Kui ta peaks üksi olema, maiustab ta karbitäie šokolaadiga.  


VEEVALAJA - armastust

Veevalaja laseb oma südamel ja tunnetel rääkida. Sõbrapäev on tema jaoks võimalus, et näidata välja oma armastust. Ta paneb lauale neid toite, mis on tema jaoks kõige südamelähedasemad. 


KALAD - headust

Tema toiduga nalja ei tee ja koguste pealt kokku ei hoia. Kalade esindajal on suur ja hea söögiisu, sellepärast paneb ta terve seaprae ahju selleks tähtsaks päevaks. Tal ei ole ka selle vastu midagi, kui ta peaks veetma sõbrapäeva üksi, siis tellib ta endale mõne hea pitsa, mille ta üksi ära sööb. 


Armastus käib kõhu kaudu!

 

 


Kommentaare ei ole