{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina uus aasta : mida toob meile kaasa algav Draakoni aasta?

     Draakon, kes on Hiina loomamärkidest kõige võimsam, kehastab head õnne ja edu. Draakon on samaaegselt kõige tähtsam kõikidest...


 

 

 Draakon, kes on Hiina loomamärkidest kõige võimsam, kehastab head õnne ja edu. Draakon on samaaegselt kõige tähtsam kõikidest loomamärkidest ja ainus, mille puhul on tegemist mütoloogilise olendiga. Draakonit imetletakse ja austatakse tema jõu ja võimu pärast. Draakon toob edu ja jõukust. Kas ei öelda muuseas, et Hiina keisrid on Draakonite järeltulijad? Draakon on


Draakoni isiksus

Draakon tähistab Hiinas head õnne. Draakoni aastal sündinud inimesed peaksid tundma oma elus võimu, tarkust, edu ja head õnne. Draakon on aga väga tundlik kriitika suhtes. Parem on mitte teda solvata. Draakonid on intelligentsed ja sihikindlad. Nad ei kohku millegi ees tagasi, kui nad on midagi endale pähe võtnud. Takistused ei kohuta neid, nad on alati valmis riskima, et oma suuri plaane ellu viia. Tal on kõik head omadused selleks, et temast saaks hea juht. Ta jõuab kaugemale, töötades juhtival kohal. 

 

 


Draakon ja armastus

Draakon toob head õnne neile, keda ta armastab. Draakon aitab ka oma kaaslasel edu saavutada. Draakoni aastal sündinud lapsevanem toetab sind kõikides ettevõtmistes. Igal aastal on üks viiest elemendist seotud looma-aastaga. 2024. aastal seob Draakoni aastat element Puu. Puu on ainus, mis kasvab. Seega on 2024. aasta kõige parem pere loomiseks või suurenemiseks, sest iga sünd toob õnne ja jõukust. Draakoni aastal sündinud laps tähendab tõelist vedamist, ilmselt on see ka põhjuseks, miks sellel aastal oodatakse Aasia maades 30% suuremat sündide arvu. 


Draakoni rahaasjad

Draakon on alati valmis tegutsema, kui ta on leidnud võimaluse, kuidas rikkaks saada. Isegi, kui algusaastad on keerulised, viivad järjepidevus ja sihikindlus ta sihile ning saab jõukaks. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, ei peata teda enam miski. 

Kui sa tahad teada saada, milline element on seotud sinu looma-aastaga, siis kõik aastad, mis lõppevad 

0 ja 1 = metall

2 ja 3 = vesi

4 ja 5 = puu

6 ja 7 = tuli

8 ja 9 = maa

 

 


Draakoni aasta horoskoop kõikidele loomamärkidele

 

Rott

Härg

Tiiger

Jänes

Draakon

Madu 



Hobune

Lammas/ Kits
 

Ahv
 

Kukk

Koer

 

Siga


 

 


Kommentaare ei ole