{ads}

HIDE

Viimased

latest

Et suhe peaks ajale vastu, pead sa kohtlema oma partnerit nagu parimat sõpra

  foto : unsplash / Omar Lopez      Teadlased on välja selg...

 

foto : unsplash / Omar Lopez

 

 

 Teadlased on välja selgitanud, mida tuleb teha selleks, et suhe peaks ajale vastu. Briti teadlased tegelesid selle küsimusega, nende uurimistöö tulemused avaldati väljaandes Journal of Happiness Studies. Selgub, et selleks, et suhe püsiks, tuleb suhtuda oma kaaslasesse nagu parimasse sõpra. Koheldes oma partnerit nii nagu sa kohtled oma parimat sõpra, rakendad sa ellu kõik need väärtushinnangud, mis on tähtsad sõprade vahel ja mis aitavad ka suhtel püsida.


1. Siiras ja vahetu suhtlemine

Nii nagu sa võid südant puistada parimale sõbrale, tee sama ka oma kaaslasega. Võta aega oma kaaslase jaoks, et rääkida südamest-südamesse, siiralt ja vahetult ning julgusta teda sama tegema ilma igasuguse hukkamõistu ja kriitikata. Kuula tema mõtteid ja tundeid. See muudab teie omavahelist suhet paremaks.


2. Veetke kvaliteetset aega koos

Proovige uusi asju, tehke midagi, mis muudab teid lähedasemaks, looge endale ilusaid mälestusi, mis omakorda aitavad muuta suhet lähedasemaks. 

 

 

 


3. Naerge rohkem

Sõpradega koos olles naerad sa ju palju. Ka armastuses on tähtis, et omavahel oleks hea ja kerge olla, nii kaovad ka pinged ja arusaamatused. Kasutage oma huumorimeelt ära nii palju, kui võimalik.


4. Julgustage ja toetage teineteist

Sa oled alati oma sõprade jaoks olemas, alati valmis neile meelde tuletama, kui toredad nad on, tõstma nende tuju ning toetama neid igas olukorras. Tee sama ka oma kaaslasega. Kiida ja toeta teda, kui tal läheb hästi, tähistage koos ka väikeseid edusamme, julgusta oma kaaslast ja loo selline usaldusväärne õhkkond, mis julgustaks teda tulema sulle rääkima oma lootustest ja muredest.

Kommentaare ei ole