{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Head uut aastat!   Kuu on täna Neitsi märgis ja inspireerib sind. Kuula oma südant. Aga ära lämmata liigse hoolitsuse...


 

 

 Head uut aastat!

 

Kuu on täna Neitsi märgis ja inspireerib sind. Kuula oma südant. Aga ära lämmata liigse hoolitsuse ja armastusega neid kes on sulle kallid. Ole lihtsalt rõõmus ja õnnelik täna. Sa oled seda väärt. Ära kaota lootust, ära muretse ette. Neptuun on opositsioonis sinu märgiga ja võib sind muuta tundlikumaks ja emotsionaalsemaks.

 

 

 

Armastus

Võib-olla tunned sa, et tahaksid olla mujal ja hoopis kellegi teisega. Võib-olla tunned sa oma südames, et sul on nii vähe ühist selle inimesega, kellega sa koos elad. Ja see teeb sind kurvaks. Miks mitte võtta aega iseendale ja vaadata hiljem? Kui sa oled vallaline, siis võtad sa elu nii nagu see on. Naudid oma lähedasi ja sõpru ja teed seda, mida süda ihaldab. Suurt armastust su ellu täna ei tule aga see ei tee sind sugugi kurvaks.

 

Töö

Tänane päev peaks sulle tooma ühe väga hea üllatuse. Ilmselt ollakse sinu tööga väga rahul ja tänu sellele on sind ees ootamas vääriline tasu tehtud töö eest. Vaata ainult, et võim sulle pähe ei hakkaks. 

 

 

 

Tervis

Ära kurna oma tervist ära, joo rohkem vett ja taimeteed ning söö hautatud köögivilju. Ega sa rauast ei ole.

 

Raha

Ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu raha sektorit. Seega ei tohiks midagi märkimisväärset täna juhtuda.

 

Väike nõuanne: ära topi oma nina teiste asjadesse

 



Kommentaare ei ole