{ads}

HIDE

Viimased

latest

Väikesed žestid, mis aitavad sul oma suhtesse panustada ja muuta seda paremaks, kui sa seda arvatagi oskad

  foto : unsplash / Valentin Antonucci    Kõige raskem paar...

 

foto : unsplash / Valentin Antonucci

 

 Kõige raskem paarisuhtes on ilmselt hoida alal armastust, üksmeelt ja hoolt. Väikesed igapäevased žestid aitavad näidata, et sa hoolid. Mida rohkem aeg aga möödub, seda harvemaks sellised tähelepanuavaldused jäävad. Ühel hetkel ei näe me enam oma kaaslast sellise pilguga nagu varem. Paarisuhe on aga omavaheline leping, panus ja väljakutse. Kõige tähtsam on mitte lasta armastusel kustuda ja selle tõttu ongi kõik need väikesed igapäevased žestid nii olulised. 


Käest kinni hoidmine jalutamise ajal

See iseenesest väike žest võib palju rääkida selle kohta, milline on paari omavaheline suhe. See näitab ka seda, et suhe on kindel ja turvaline. See näitab tundeid ja hoolitsust. Aastate möödudes ei peata seda aga enam nii oluliseks, kui alguses. Ja ometi, alguses oli see ju nii oluline!

 

 

 

Romantiliste sõnumite saatmine

Ka armastusest hakatakse aastate möödudes üha vähem rääkima, see muutub lausa tabuteemaks, mida ei tohi üldse suhu võtta. Sa ei pea hakkama suuri sõnu tegema (ehkki kui sa tahad, võid sa isegi luuletada) aga sõnum, mis sisaldab paar lihtsat sõna : "Ma armastan sind!" või "Ma igatsen sinu järgi!" või siis hoopis : "Ma vajan nii väga ühte suurt kallistust!" võib teinekord teha imesid. Ja aitab hoida samal ajal omavahelist suhet. Eriti vajavad naised selliseid sõnumeid. Aga ka mehed. 


Võta aega, et kuulata oma partnerit

See võib tunduda nii enesestmõistetav ja loomulik aga sageli me ei märka isegi, et ega me tegelikult ei kuula rohkem, kui poole kõrvaga. Tähtis ei olegi nii väga see, et sa uurid, kuidas tal läks vaid lihtsalt kuulad ise, kui ta sinuga räägib. Ja ära unusta ka kiita, kui võimalus tekib, see aitab tõsta teise inimese enesehinnangut. Positiivsetel lausetel on väga suur mõju. 

 

 


Aita nii tihti, kui võimalik

Tähtis on ka võtta aega selleks, et teha midagi ka teise jaoks ja aidata teda. Isegi, kui teil on tööd ära jaotatud, on väga hea, kui sa leiad võimaluse ka, et teist aidata. See võib olla päris suureks kergenduseks teinekord. 


Lisaks kõikidele nendele žestidele on oluline teha ka selliseid asju koos, mis teisele meeldivad isegi, kui see ei paku sulle kõige suuremat huvi. Tähtis on veeta aega koos, mis siis, et see tegevus ei ole sinu jaoks kõige huvitavam. 

Samuti kipume me aastate möödudes unustama, kui tähtis on tänada teist inimest selle eest, mida ta teeb. Kui ta aga teeb sinu jaoks midagi - ükskõik, mis see siis ka ei ole - ja sa teda selle eest ei täna, muutub see nii normaalseks ja enesestmõistetavaks, et võib ühel hetkel hakata teile endile halba tegema. Hea oleks siiski rohkem märgata seda, mida teine sinu jaoks teeb.

 

 

Kommentaare ei ole